30 Σεπτεμβρίου 2005

ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ-ΘΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Ά ρε θύματα......κατακαημένοι συμπολίτες μου Θεσσαλονικείς. Θύματα του κάθε wannabe δημοσιογραφίσκου των εφημερίδων και ραδιοφώνων της που πουλάνε οπαδιλίκι για να πουλήσουν κάνα φύλλο ή να αυξήσουν την ακροαματικότητα τους.

Πρώτα απ'όλα συγχαρητήρια στην ομάδα του πάοκ για την πρόκριση στο UEFA...όχι για να μην ξεχνίομαστε. Σημαντική η πρόκριση για τους οπαδούς του και οι βαθμοί για την Ελλάδα. Αυτή η αηδία όμως να βγαίνουν και να πανηγυρίζουν όλοι εδω πάνω λές και νίκησαν την Ρεάλ Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν. Ιστορική πρόκριση άκουσα, μεγάλη πρόκριση άκουσα, επίτευγμα (!!!) άκουσα. Ρε μάγκες γιατί κάνετε έτσι εδω πάνω; Γιατί επιβεβαιώνετε συνεχώς οτι είστε μικρή ομαδούλα; Μια Άρσεναλ αποκλείσατε πριν χρόνια για το ουεφάκι και μιλάτε συνεχώς για ευρωπαϊκά μεγαλεία και παπαριές. Φτάνει πια ρεεεε. Ξυπνάτε εδώ πάνω ρε. Που με τα μυαλά που κουβαλάτε δεν πρόκειται να δείτε σεντόνι ποτέ. Αποκλείσατε με τα χίλια ζόρια μια....ΜΕΤΑΛΟΥΡΓΚ και μιλάτε για ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ (!!!!). Είστε σοβαροί; Και η πλάκα είναι πως προχτές νικήσαμε την Βέρντερ Βρέμμης και κανείς εδώ όχι μόνο δεν ασχολήθηκε αλλά μίλησαν για νίκη ενάντια σε ένα ΚΑΦΕΝΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα στην εκπομπή του ανεκδιήγητου Μύρτσου στο Μέτροσπορ 95.5 διάβασε ένα μύνημα ενός βάζελου που έλεγε πως άν δεν ήταν η Πανάθα να μαζεύει βαθμούς στην Ευρώπη ούτε Πάοκ ούτε κανείς δεν θα έβλεπε ποτέ σεντονάκι και οι Ευρωπαίοι δεν θα ξέραν που σκατά πέφτει η Ελλάδα (εδώ το γάμησε ο φίλος βάζελος). Αρχίζει λοιπόν ο Μύρτσος ένα παραλήρημα:¨Σκατοβάζελε" και "σκατοβάζελε" και άρχισε να μιλάει για μαϊμού πρωταθλήματα και καταστροφή του ελληνικού ποδοσφάιρου απο τον Παναθηναϊκό!!!!!!! Μόνο σε κάτι είχε δίκιο, ότι μας κοροϊδεύει ο Βαρδινογιάννης (aka Καβουρογιάννης).

Κάτσε ρε "πουλάω-τρέλλα-οπαδιλίκι-μαθήματα μπάλλας"-Μύρτσο.....Χαλλλάρωσε ρε!Μήν βγάζετε ΤΟΣΟ κόμπλεξ εδώ πάνω. Και γώ Σαλονικίος είμαι αλλά τόσο κόμπλεξ για τον Παναθηναϊκό τις επιτυχίες του οποίου στην ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΟΙ ΖΗΛΕΥΕΤΕ, είναι προκλητικό και πραγματικά καταντάτε γραφικοί και γελοίοι. Το αν ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ έχει καταστρέψει το ποδόσφαιρο είναι τόσο γελοίο το ερώτημα που δεν μπορώ να αναλώσω χρόνο να το απαντήσω.

Ξυπνάτε εδω πάνω φίλοι μου συμπολίτες μου παοκτσήδες ( με ομάδες Β΄εθνικής δεν ασχολούμαι) γιατί αν θέλετε ΚΑΠΟΤΕ να φτάσετε στο επίπεδο του Παναθηναϊκού θα πρέπει να: 1. Μην τρώτε κουτόχορτο και πρόλογο από τον κάθε δημοσιογραφίσκο, 2. Αποβάλλετε το κόμπλεξ κατωτερότητας, 3.Να στηρίζετε παράγοντες ομάδων που πραγματικά ήρθαν να δώσουν ΛΕΦΤΑ για την ομάδα αλλά και να πάρουν, με λίγα λόγια σωστούς και αξιόπιστους επιχειρηματίες-επενδυτές.

28 Σεπτεμβρίου 2005

EUROPE HERE WE ARE

Ο Ευρωπαίος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι εδώ.....

Παίξαμε μπαλλάρα στο δεύτερο ημίχρονο και με λίγη κωλοφαρδία στο πρώτο καταφέραμε να σκίσουμε ένα ακόμα ...."καφενείο¨. Κρίμα για τους μαλάκες της κερκίδας που πήγαν γήπεδο να κράξουν και που θα χαιρόντουσαν περισσότερο εάν χάναμε χτές.\

Αλβέρτο με δικαίωσες, ήσουν γαμάτος από τον πάγκο και σε παραδέχτηκα χτές για το στήσιμο της ομάδας και τις επιλογές σου....

Μόνο άσχημο?Το έπαιξα 2-0 ότι θα έρθει ρε γαμώτο στο στοίχημα....Αλλά χαλάλι...

ΤΩΡΑ????? ΝΙΚΗ ΜΕ ΜΠΑΡΤΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕ.......Και πιστεύω πως ρε πούστη μου μπορούμε να τους πάρουμε τους Καταλανούς αν παίξουμε ακόμα καλύτερα απ'ότι χτές......

ΑΛΒΕΡΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ!!!

27 Σεπτεμβρίου 2005

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

Σήμερα είναι η μέρα που είτε θα πάρουμε φωτιά είτε θα καούμε ζωντανοί....

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ....μόνο ΝΙΚΗ ενάντια στους Γερμανούς! Αλλιώς τον πούλο ο Ιταλός γιατί Παναθηναϊκός εκτός Ευρώπης είναι ξεφτίλα.....

Αλβέρτο σε πιστεύω και είμαι ....σίγουρος.... πως θα με δικαιώσεις.

ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

26 Σεπτεμβρίου 2005

HELLAS BACK TO GLORY DAYS!!!!!

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ μας!!! Είναι μεγάλοι μάγκες γιατί κατάφεραν να μετατρέψουν έναν τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος σε φιλικό, σκίζωντας τους Γερμανούς.

Ο Νοβίτσκι (ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ αυτός παίχτης) περιορίστηκε, η Γερμανία παραδώθηκε στις ορέξεις του Γιαννάκη. Η ομάδα αυτή έχει πολύ μέλλον μπροστά της και ο δρόμος για νέες δόξες είναι ανοιχτός. Απλά και όμορφα η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ....

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μάγκες.

25 Σεπτεμβρίου 2005

ΟΠΩΣ ΤΟ '87 ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ

Το post είναι άσχετο(?) με την Πανάθα αλλά πρέπει να συγχαρώ τους μάγκες της Εθνικής ομάδας Μπάσκετ για τον άθλο τους και μακάρι να φέρουν την κούπα στην Ελλάδα.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ....ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.

Η ΣΠΙΘΑ ΗΡΘΕ....ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ!!

Επιτέλους ήρθε η πρώτη νίκη!!!!

Μετά από 3 άγονες αγωνιστικές νικήσαμε εύκολα τις γατούλες και τώρα ήρθε η ώρα για ψυχολογική τόνωση. Η σπίθα που λέγαμε τόσο καιρό πρέπει να γίνει φωτιά και να κάψει τους Γερμανούς την Τρίρη στο ΟΑΚΑ όπου ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ!!!!!

Πρέπει την ομάδα να την στηρίζουμε ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ. Όχι μόνο στις χαρές αλλά και στις λύπες μαζί....Η ομάδα θα κερδίσει την Τρίτη να το δείτε....Έτσι πιστεύω.....Αλβέρτο!!

19 Σεπτεμβρίου 2005

Alberto, che cosa sta andando male? Svegli o dimettasi

Φίλε Αλβέρτο......τί πάει στραβά τελικά σε αυτήν την ομάδα και τί τελικά πάει στραβά με εσένα που συνέχεια βλέπεις σημάδια βελτίωσης εκεί που εμείς είμαστε έτοιμοι να βαρέσουμε πρέζα για να αντέξουμε αυτό το έκτρωμα που λέγεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

ΞΥΠΝΑ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!!!!

Όσο και να σε υποστηρίζω αυτό το πράμα έχει καταντήσει αηδία πια. Μιά του κλέφτη, δυό του κλέφτη αλλά πλέον το κακό παράγινε. 0-0 με τον Λεβαδειακό του Λεμονή ρε; Τι ξεφτίλα είναι αυτή;

Και να παίζαμε και ΛΙΓΟ μπάλλα πάει στο διάολο. ΕΚΤΡΩΜΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

ΑΙΣΧΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΤΣΙ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.

Και σύ το ίδιο Αλβέρτο. Όσο και αν σε πίστευα έχεις αρχίσει να με απογοητεύεις οικτρά. Ξύπνα ή παραιτήσου. Και δεν αφήνω τους παίχτες έξω από τον χoρό. Ό,τι και να κάνει ο προπονητής όταν η ομάδα δεν ενδιαφέρεται τότε φταίνε και οι παίχτες. Δεν φταίει ο Μαλεζάνι που ο Μπίσκαν δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του ή όταν γενικά δεν έχουμε κέντρο. Και άντε τον Μπίσκαν τον έκανε αλλαγή στο Β' ημίχρονο. Αυτόν τον Φλάβιο τί μου τον αφήνεις μέσα ρε Αλβέρτο; Δεν βλέπεις οτι ο άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται;

Πάντως μια νίκη είναι απαραίτητη έστω και σε φιλικό με το Μαρκό για να ξεμπουκώσουν τα παιδιά και να ηρεμήσουν γιατί και το άγχος παίζει μεγάλο ρόλο. Θεωρώ πως κατά 90% ο τίτλος έχει χαθεί. Ας μην χαθεί και η αξιοπρέπεια της ομάδας


ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ.....ΜΟΝΑΧΑ ΠΑΟ ΕΣΥ.....

16 Σεπτεμβρίου 2005

΄Η ΦΩΤΙΑ ΄Η ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ

Ο Μαλεζάνι δήλωσε πως αρκεί μια νίκη (σπίθα) για να πάρει φωτιά η ομάδα και να αρχίσει να καίει τους αντιπάλους της. Πάντως αν δεν έρθει η φωτιά πολλά ακούω εγώ για τον βάτραχο και ξενερώνω άγρια.

Τον κολόγαυρο θα μου φέρετε ρε στην Πανάθα; Απορώ με εκείνους τους Παναθηναικούς που δέχονται μια τέτοια κίνηση. ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΤΕ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ.....Χίλιες φορές Μαλεζάνι ρε πούστη μου παρά τον βάτραχο...

Γι'αυτό Αλβέρτο κοίτα να πιάσουμε φωτιά γρήγορα γιατί αλλιώς φωτιά στα μπατζάκια μας

15 Σεπτεμβρίου 2005

ZZZZZZZZZZZZ......ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΣΑΜΕ?

Τα αυγά και τα πασχάλια χάσαμε χτές ελέω κ.Αλμπέρτο Μαλεζάνι που μου κατέβασε την ομάδα με σύστημα 3-6-1 λές και παίζαμε με την μεικτή κόσμου. Και άντε πες οτι φοβόταν και σωστά κατέβασε αμυντικό σχήμα για να μην δεχτούμε γκόλ. Αλλά και γκόλ δεχτήκαμε και αφού έβλεπες ωρε Αλβέρτο οτι η Ουντινέζε δεν είναι δα και καμιά φοβερή ομάδα γιατί ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δεν έβαζες το Γκονζάλεζ λίγο πιο μπροστά; Με έναν επιθετικό μέχρι το 75' και ήθελες και να σκοράρουμε; ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ;;;

ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΧΤΕΣ.

Μου άρεσε μόνο ο Τόργκελε και ο Μόρρις που πάλευαν μόνοι τους και αν δεν ήταν και ο Γκαλίνοβιτς θα τρώγαμε κιάλλα. Φοβερός ο επιθετικός της Ουντινέζε αλλά ένας σοβαρός προπονητής θα είχε προνοήσει για να τον σταματήσει.


Τέλος......ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΣΤΟ 75' ΜΕΤΑ ΤΟ 2-0 "Η ΟΜΑΔΑ ΠΕ
ΤΑΞΕ ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΠΕ"!!!!!!!!

ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΚΟΥΜΑ; ΤΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΣΑΣ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ;

ΜΑΛΕΖΑΝΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΙΖΕΙ.....ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΙΤΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ!!!


ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ



14 Σεπτεμβρίου 2005

ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Μετά το χτεσινό φυσιολογικό στραπάτσο του γαύρου μια νίκη εκτός σήμερα θα μας ανεβάσει σε ύψη τρομερά από πλευράς ψυχολογίας. Σήμερα καλείται ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ να φορέσει αυτό το γαμημένο το ευρωπαϊκό του κοστούμι που κοντεύει να γίνει σιγά-σιγά ευρωπαϊκό ταγάρι και να πάρει το διπλό στην Ιταλία.

Μπορεί; ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ. Με ψυχραιμία, αυτοσυγκέντρωση και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λίγη καλή μπάλλα μπορεί να φύγει με ένα καλό αποτέλεσμα. Εγώ έχω θετικό προαίσθημα για σήμερα και νομίζω οτι ο Μαλεζάνι σιγά-σιγά θά αρχίσει να δικαιώνεται.

Το σύστημα μου φαίνεται λίγο φοβισμένο αλλά με Τόργκελε φουνταριστό μπροστά και έναν καλό Έκι πίσω μπορούμε να κάνουμε μεγάλη ζημιά.Αρκεί φυσικά όπως έχω ξαναπεί τα νεύρα να έχουν μετατραπεί σε πάθος!

ΠΑΜΕ ΠΑΝΑΘΑ!

ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ)

12 Σεπτεμβρίου 2005

ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ....

Μαύρη σαν καλιακούδα.....1-1 με το Ιωνικάκι. Και πάλι καλά δεν θα πώ γιατί θα μπορούσαμε και να είχαμε φύγει με τους 3 βαθμούς της νίκης αφού το κοράκι μας στέρησε από τουλάχιστον ένα πέναλτι. ΑΛΛΑ δεν θα σταθώ εκεί.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Δεν μπορεί μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό να παρουσιάζει τέτοιο χάλι σε όλους τους τομείς. Σύστημα οτι νά ναι, νεύρα, κίνηση μηδέν γενικα ένα ΜΗΔΕΝΙΚΟ.

Εξακολουθώ να πιστεύω οτι η ομάδα αυτή είναι πλασμένη για πολλά πράγματα, οτι έχει και γαμώ τους προπονητές, πολύ καλούς παίχτες ΑΛΛΑ κάτι φταίει. Αρμόδιος για να το διαπιστώσει αυτό πρώτος, και να το διορθώσει είναι ο προπονητής τον οποίο επαναλαμβάνω ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Το μάτς με Udinese είναι πλέον προ των πυλών και πρέπει εξάπαντος να γίνει κάτι ώστε:
1. Τα νεύρα να μετατραπούν σε πάθος
2. Να ξυπνήσουν κάποιοι (βλ. Φλάβιο)
3. Να αποδώσουμε επιτέλους καλό ποδόσφαιρο και στην τελική η ήττα να προέρχεται αν όχι από υπεροχή του αντιπάλου από γκαντεμιά

Και ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν δέχομαι να χάνει βαθμούς παίζοντας έτσι όπως χτές απέναντι σε ομαδούλεσ τύπου Ιωνικού που μόνο άμυνα ξέρουν άντε και καμιά τυχερή μπαλλιά "καμινάδα-και ότι βγεί". Και δυστυχώς για εμάς βγήκε...

9 Σεπτεμβρίου 2005

ΣΑΝΤΟΡ ΤΟΡΓΚΕΛΕ - ΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ?

Τουλάχιστον εγώ έτσι νομίζω οτι μας τον παρουσιάζουν τα ΜΜΕ τελευταία. Ο 23χρονος Ούγγρος δηλαδή αποτελεί για εμάς μια λύση ανάγκης και πρέπει να κάνουμε τόσο θέμα την απουσία βασικών παιχτών από την ομάδα για το παιχνίδι με Ιωνικό και Udinese;

Τα ίδια ΜΜΕ δεν είναι που έλεγαν όλο το καλοκαίρι πως ο Παναθηναικός φέτος έχει βάθος στον πάγκο; Τι παιχνίδι τελικά παίζεται στις πλάτες τις ομάδας; Γιατί μέχρι και μείς οι οπαδοί αγχωνόμαστε τόσο μα τόσο πιά για το παιχνίδι με το Ιωνικάκι; Πάλι δηλαδή να πέσουμε θύματα της κόκκινης προπαγάνδας και να φάμε τα μούτρα μας ρε;

ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!

Ο Σάντορ δεν είναι λύση ανάγκης, καλά θα κάνει ο Μαλεζάνι να τον βάλει από την αρχή να παίξει να προσαρμοστεί κιόλας και αν παίξει καλά να τον βάλει και με Udinese. Γιατί δηλαδή τόση προκατάληψη; Εγώ τον πιστεύω και ας μην τον έχω δεί ακόμα να παίζει με το 40 στην πλάτη και να δείτε που θα μας δικαιώσει.


5 Σεπτεμβρίου 2005

ΑΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕ!!!

Πώ-πώ μπαλλάρα που βλέπουμε από την ομαδάρα μας!!! Ειδικά αυτή η μεσαία γραμμή.....ΙΔΑΝΙΚΗ.....για ομάδα Γ΄Εθνικής!

Μπορεί όπως διάβασα σε ένα άρθρο μιάς εφημερίδας τα φιλικά να είναι όπως τα προσχέδια των εξωφύλλων μιας εφημερίδας: Υπάρχουν πολλά αλλά μόνο ένα βλέπει ο καταναλωτής, αυτό που θα εκδοθεί. Έτσι και τα φιλικά είναι αποκλειστικά και μόνο για τους προπονητές έτσι ώστε στα επίσημα παιχνίδια να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή 11άδα.

Όμως αυτό το πράμα που έκατσα και είδα χτές αν και φιλικό, αν και με πολλές ελλείψεις (ειδικά επιθετικής γραμμής) λέγετε Παναθηναϊκός τότε συλληπητήρια αγαπητοί οπαδοί....ΡΕ ΜΑΛΕΖΑΝΙ! Σε πιστεύω αλλά κάνε κάτι με αυτά τα παρτάλια στο κέντρο......Παιχταράδες; ΝΑΙ αλλά κάτι πρέπει να γίνει να ξυπνήσουν. Πώς; Ψυχολογικό ανέβασμα, καλύτερο μοντάρισμα στις προπονήσεις και αν στην τελική τους βλέπεις να 'ΜΗΝ΄....τότε ΠΑΓΚΟ! Ας παίζει ο Λεοντίου και δεν ξέρω γω ποιός άλλος.

Ξύπνα Μαλεζάνι γιατί μας βλέπω να ζοριζόμαστε και με το Ιωνικάκι..

2 Σεπτεμβρίου 2005

ΟΡΦΑΝΕ ΜΑΣ ΟΡΦΑΝΕΨΕΣ

Μα καλά ρε υπουργέ τι σόι νόμος είναι αυτός όπου τιμωρείται το ίδιο ο ΠΑΟ επειδή πετάχτηκαν 2-3 μπουκάλια στο ΟΑΚΑ σε ντέρμπι με τον γαύρο όπου τα νέυρα είναι πάντα τεντωμένα, με την άεκ που έγινε της πουτάνας στο μάτς με το ατρομητάκι όπου έπεσε το ξύλο της αρκούδας;

Δηλαδή έλεος ρε! Μια αγωνιστική κεκλεισμένων για 2 μπουκάλια, αν δηλαδή μπουκάραν μέσα τα παλικάρια μας εκει πέρα στην αποβολή του Κώτσιου ο οποίος αδίκως τρώει 3 αγωνιστικές, πόση τιμωρία θα μας χώνατε;Κάνα 3μηνο χωρίς λαό θα παίζαμε;

Ας όψεται η ισοτιμία! Αλλά συγνώμη ξεχάστηκα προέχουν άλλα πιό σημαντικά όπως το Στοίχημα και το πόση μίζα θα παίρνει ο θείος.

Περαστικά μας για ακόμη μια χρονιά