29 Νοεμβρίου 2005

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Από το site της Galanis Sports Data, βρήκα ορισμένα ενδιαφέροντα στατιστικά για την Πανάθα που ίσως αντικατοπτρίζουν εν μέρει την πραγματικότητα. Έχουμε και λέμε λοιπόν...

Οι πίο εύστοχοι παίχτες μας φέτος μέχρι στιγμής είναι ο Μάντζιος και ο...Κώτσιος με ποσοστό 50% ευστοχία μάλιστα!! Ο Μάντζιος έχει επιχειρήσει 12 σούτ συνολικά και έχει πετύχει 5 γκόλ ενώ μάλιστα τα 6 από τα 12 είναι σουτ εντός πεδιάς. Χειρότερα ποσοστά ευστοχίας έχουν οι Βόουτερ (1/14) και Παπαδόπουλος (1/12), ενδεικτικό του ντεφορμαρίσματος του που στοιχίζει στην ομάδα. Πάντως μεγάλη γκαντεμιά και για τον Έκι που έχει κάνει 20 σούτ με μόνο τα 7 να βρίσκουν στόχο και τα 2/7 να γίνονται γκόλ! Ο ΠΙΟ άστοχος παίχτης του Παναθηναϊκού, με μηδενικά δηλαδή ποσοστά ευστοχίας είναι ο Χαραλαμπίδης με 0/12.

Σχετικά με ΠΑΣΕΣ τώρα: Καλύτερα ποσοστά έχει ο Έκι με 13/28 ολοκληρωμένα crosses και ακολουθεί ο Νίλσον και ο Δάρλας με σαφώς όμως λιγότερα crosses. Απογοητευτικά ποσοστά έχει ο Φλάβιο (13/43) και ο Χαραλαμπίδης (7/38). Πιό πολλές πάσες έχει μοιράσει ο Έκι (170), μετά ο Νίλσον με 73 πάσες σε 687 αγωνιστικά λεπτά τη στιγμή που ο Σέριτς έχει μόνο 35 πάσες σε 732 αγωνιστικά λεπτά. Το αρνητικό στοιχείο για τον Έκι είναι πως έχει πολλά λάθη ενώ οι λιγότερο αλάνθαστοι είναι οι Λεοντίου και Μόρρις.

Στα κλεψίματα πρώτος είναι πάλι ο Έκι με 28 ενώ αναλογικά με το χρόνο συμμετοχής του και ο Νίλσον τα πάει καλά με 13 κλεψίματα. Στις ασσίστ δεν τα πάμε και πολύ καλά με τον Φλάβιο να ηγείται στον τομέα αυτό με 3 ασσίστ ενώ 2 έχει και ο Βόουτερ. Τις περισσότερες χαμένες ευκαιρίες για γκόλ τις έχει ο Γκέκας με 4 χαμένες ευκαιρίες σε 533 λεπτά αγώνα.

Γενικά πάντως δεν έχουμε και πολύ καλά στατιστικά:

Γκόλς: 17 υπέρ/9 κατά
Σούτ:151 υπέρ/90 κατά
Ποσοστά ευστοχίας: 1/9 υπέρ και 1/10 κατά
Επιτυχημένα crosses: 97/282 υπέρ και 48/184 κατά, δηλαδή η άμυνα μας είναι τρύπια
Πάσες: 742 υπέρ/581 κατά (αφήνουμε τον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι ενώ εμείς κάναμε και συνολικά 615 λάθη!!)
Χαμένες ευκαιρίες για γκόλ: 15
Κίτρινες: 25 υπέρ/ 33 κατά
Κόκκινες: 3 υπέρ/1 κατά
Αποβολές: 3 υπέρ/2 κατά

Ενδεικτικά να αναφέρω και κάποια γενικά στατιστικά της Α' Εθνικής μετά από 11 αγωνιστικές:

Περισσότερα Σούτ και Κεφαλιές: 1. Μακόρ (38), 2. Επαλλέ (37) και 3. Μαχλάς(33)
Περισσότερα εύστοχα crosses: 1. Τζόρτζεβιτς(28), 2. Ρούσεφ(26) και 3. Ντεγιάνοφ(26)
Περισσότερα κλεψίματα:1. Τουρέ(30), 2. Έκι(28) και 3. Λετιέρι (27)
Περισσότερες ασσίστ:1. Ρούσεφ(6), 2. Σικαμπάλα(6) και 3. Μερίνο(5)
Περισσότερες ενέργειες σε σύνολο:1. Έκι(223), 2. Ρούσεφ(222) και 3. Τζόρτζεβιτς(203)
Πίεση στην επίθεση:1. Λύμπε(94), 2.Λαζανάς(90) και 3. Επαλλέ(88)
Οργανωτικά:1. Ρούσεφ(194), 2.Έκι(171), 3. Τζόρτζεβιτς(164)


Έχουμε δηλαδή έναν παιχταρά στην ομάδα ο οποίος αν δεν έκανε τόσα λάθη λόγω ομαδικής ασσυνενοησίας και αν είχε στηρίγματα θα έκανε θαύματα. Η ομάδα χρειάζεται και έναν "Έκι" στην άμυνα πρόεδρε!!!

28 Νοεμβρίου 2005

ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕ!

Μπορεί το blog αυτό να ασχολείται κατα βάση με τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ αλλά η αγάπη μου για την Πανάθα επεκτείνεται σε όλα τα αθλήματα (μέχρι και στο μπιλλιάρδο που λέμε!). Και η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναικού αξίζει όλη μας την αγάπη και όλη μας την υποστήριξη.

Είναι δυνατόν η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, με τους καλύτερους παίχτες, τον καλύτερο προπονητή και που αποδίδει θεαματικό και αποδοτικό μπάσκετ, να παίζει κάθε φορά με 1000 ηρωϊκούς οπαδούς μόνο; Είναι δυνατόν κάθε φορά να παρακαλάει ο Ομπράντοβιτς να πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΘΗΝΑΙΟΙ!

Ναι ντροπή σας γιατί ΑΝ έμενα Αθήνα (ξέρω βέβαια πως με τα 'αν' δουλειά δεν γίνεται) τουλάχιστον θα προσπαθούσα να πάω γήπεδο σε όσους περισσότερους αγώνες μπορώ. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν πάτε να δείτε την ομαδάρα μας εσείς που τουλάχιστον έχετε αυτή τη δυνατότητα.

Η ομάδα έχει ανάγκη την αγάπη μας. Το αξίζει. Μην την παρατάτε. ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ. ΟΛΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤ!

Αφοι Γιαννακόπουλοι σας ευχαριστούμε για όλα!

ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.....Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ!

EKI & ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΟΔΗΓΟΙ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

Ο πρώτος με το πάθος του και ο δεύτερος με το σκοράρισμα. Ο μέν με άριστη τεχνική κατάρτιση (μακράν ο καλύτερος τεχνίτης αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα) και ο δέ με ευχέρεια στο σκοράρισα που φέρνει στο νού τον Σαραβάκο και τον Βαζέχα. Δείτε το δεύτερο γκόλ με Ξάνθη και θα με θυμηθείται.

Οι καλύτεροι παίχτες μας είναι ικανοί να παρασύρουν και τους υπόλοιπους στο να τα δίνουν όλα για κάθε ματς και να μασάνε σίδερα για τη νίκη σε κάθε ματς. Μακάρι ρε Αλβέρτο να τους αξιοποιήσεις και να καταφέρεις με βάση αυτούς να κάνεις την ομάδα που όλοι μας ονειρευόμαστε.

Το μόνο που κρατάω από το ματς με την Ξάνθη είναι το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, το πάθος των παιχτών αλλά και τα τραγικά λάθη της διαιτησίας για ακόμη μια φορά ενάντια στην ομάδα μας. Έχει παραγίνει το κακό έτσι κ. Τζίγγερ? Προστατεύστε επιτέλους την επένδυση σας!!!

23 Νοεμβρίου 2005

ΚΡΥΟ ΝΤΟΥΣ

Πολύ βροχή χτές στο ΟΑΚΑ, συνθήκες τυφώνα και ο τυφώνας αυτός πήρε και σήκωσε τα παλλικάρια του Αλβέρτου Μαλεζάνι που κατάφερε να ξαναχάσει από τον συμπατριώτη του καραγκιόζο με το κασκέτο Κόσμι.

Παίξαμε πάρα πολύ καλά στο 1ο ημίχρονο, αλλά φυσικά είμασταν ελεήμονες και αντι να βάλουμε άλλο ένα γκολ τουλάχιστον, αρκεστήκαμε στο 1-0 στο 45+ με τον εκπληκτικό χτές Μπίδη. Κατά τα άλλα στο 2ο κλασσικά η περίφημη φυσική μας κατάσταση πήγε περίπατο, οπισθοχωρήσαμε και με μόνους να παίζουν τον Έκι και τον φοβερό Μάντζιο, φάγαμε σε 2 λεπτά 2 γκολάκια, το ένα από γκέλα που μόνο σε εμάς συμβαίνει τόσο συχνά και το άλλο από άπιαστο σουτ του γερο-Καντελά.

Αν κερδίζαμε χτές θα μιλούσα ίσως σήμερα για τον καλύτερο φετινό ΠΑΟ, για παίχτες παθιασμένους και για μια μεγάλη νίκη. Αλλά η ήττα είναι πικρή. Ειδικά όταν προέρχεται μετά από καλή εμφάνιση απέναντι όμως σε ένα καφενείο. Γιατί καφενείο είναι η Udinese με τον γραφικό της προπονητή. Καταφέραμε να κάνουμε υπερ-παίχτη κάποιον Ιακουίντα και να δώσουμε πάλι αφορμή για αρνητικά σχόλια στους εντός και εκτός έδρας γραφικούς.

Κρίμα γιατί αυτή η ομάδα είχε μια μεγάλη ευκαιρία για εξιλέωση και για αναστροφή του αρνητικού κλίματος. Τώρα ο δρόμος έχει γίνει επικίνδυνα κατηφορικός και θα γίνει ακόμα χειρότερος μετά από τον επόμενο αγώνα με την Ξάνθη....

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΓΗΠΕΔΟ ΧΤΕΣ.....ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ!

22 Νοεμβρίου 2005

ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ...

Αγαπητέ μου Αλβέρτο, ξέρω προσπαθείς να θίξεις το όποιο φιλότιμο τυχόν έχει απομείνει στα καμάρια της ομάδας μας, ζητώντας εκδίκηση για την τριάρα που φάγαμε στο Φρίουλι. Και το εύλογο ερώτημα είναι φυσικά με ποιά ομάδα θα αντιμετωπίσεις μια ομάδα που παίζει επιθετικά και δεν κολώνει σε τίποτα όπως φάνηκε από το παιχνίδι της στην Βρέμη;

Προσωπικά δεν βλέπω νίκη αλλά Χ με 1 στο ημίχρονο και αυτό άλλωστε έπαιξα στο στοίχημα (ναι είμαι κ γω θύμα αλλά όχι του θείου,χεχε!). Θα βάλουμε κάνα γρήγορο γκόλ, μετά θα τους 'πατήσουμε' με την εκΠΛΗΚΤΙΚΗ μας εμφάνιση και θα μας το χώσουν κατα το 93' κάνοντας το 1-1 και μετά θα λέμε τι κρίμα...παραλίγο! Η ομάδα μας δεν έχει ούτε τον απαραίτητο ενθουσιασμό, ούτε την απαραίτητη καθοδήγηση για να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Όσο για το περιβόητο ευρωπαϊκό κοστούμι....αυτό έχει προ πολλού ξεθωριάσει και τρυπήσει από τους 'σκόρους' της έλλειψης προγραμματισμού και σωστής νοοτροπίας τα τελευταία 10 χρόνια.

ΜΑΚΑΡΙ να κερδίσουμε παίζοντας όμως (επιτέλους) λίγη μπάλλα. Θέλω μια νίκη που να προέλθει από μάχη και όχι από τύχη μόνο. Μια νίκη άξια, μια νίκη δόξας και όχι να λέμε οτι δεν παίξαμε και κερδίσαμε. Το ρητό 'ο σκοπός αγιάζει τα μέσα' πρέπει κάποτε να σταματήσει να αποτελεί δικαιολογία για ΟΛΟΥΣ....παίχτες,προπονητή αλλά κυρίως διοίκηση....

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΝΑΘΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΑΛΒΕΡΤΟ!!

21 Νοεμβρίου 2005

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!

ΜΕΓΑΛΕΙΟ......Με κόντρα διαιτησία, με ένα κόσμο κόλαση να έχει κάνει το Αλεξάνδρειο καζάνι. Με κόντρα άνεμο......ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ δεν σταμάτα τον πραγματικό Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ.

Ότι και αν κάνανε τα σκουλικάκια με παρέα τους διαιτητές, δεν μπόρεσαν να ανακώψουν την ορμή του πράσινου Αυτοκράτορα. Νίκη μέσα στο Αλεξάνδρειο και τελικά η ομάδα αυτή δεν παίζεται. Ανταμοιβή από εμάς για αυτή την ομάδα θα πρέπει να είναι το ΟΑΚΑ σε κάθε αγωνιστική να έχει τουλάχιστον 5 με 6 χιλιάδες λαού να βροντοφωνάζει την αγάπη της και την περηφάνεια της για την ομάδα αυτή που μόνο χαρές μας δίνει.

Και όσο και αν παραδέχομαι οτι ο Άρης έιναι η ομάδα μπάσκετ που ουσιαστικά ανέδειξε το άθλημα αυτό στην χώρα μας με την υπερομάδα που είχε το '80 και με τα μεγαθήρια παίχτες που περάσαν από την ομάδα αυτή, είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως ο πραγματικός Αυτοκράτορας με βάσει τις ευρωπαϊκές και εγχώριες επιτυχίες, συνολικά, είναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

17 Νοεμβρίου 2005

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ=ΣΟΥΠΕΡ ΦΡΑΓΚΑ

Σούπερ φράγκα από τους πελάτες! Δηλαδή από όλα εμάς τα κορόιδα που ακόμα(?) ασχολούμαστε με το γαμημένο το άθλημα που στην χώρα μας κακώς αποκαλείται ποδόσφαιρο (μάλλον σε κλωτσοπατινάδα μου κάνει).

Τα βρήκαν λέει τα 3 μεγάλα αφεντικά του ποδοσφαίρου με τον Πανόπουλο και όλα καλά, αφού μοιράσανε την πίτα, κανόνισαν τη μοίρα του ελληνικού πρωταθλήματος για τα επόμενα 2 χρόνια και γελάσαν πίσω από την πλάτη μας με το πόσο εύκολα μασάμε και πόσο θύματα οπαδοί είμαστε, ανακοίνωσαν οτι η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ θα γίνει πραγματικότητα.

Και ξαφνικά όλα θα φτιάξουν. Πλέον το πρωτάθλημα μας θα γίνει ανταγωνιστικό, χωρίς βία, με κόσμο στα γήπεδα, με παίχτες διαμάντια, γήπεδα αλά Αγγλία και γενικά το επίπεδο θα αναβαθμιστεί αφού πλέον θα υπάρχει διαφάνεια και ΧΡΗΜΑ!!!

ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΤΕ! Ποιόν νομίζετε οτι κοροϊδεύετε ρε ΛΑΜΟΓΙΑ? Κάνατε τη μοιρασιά και περιμένετε από το κόσμο να τσιμπήσει έτσι? Και καλά κάνετε αφού όλοι σχεδόν θα τσιμπήσουν, αφού πουλάτε οπαδιλίκι και ο κόσμος το πιστεύει. Αφού πουλάτε 5-ετή πλάνα, κάθαρση από βία, και ευρωπαϊκά μεγαλεία και τα πρόβατα σας πιστεύουν και σας τα ακουμπάνε. Και σείς μετά τους τον ακουμπάτε....ΠΑΝΤΑ.

Απορώ δηλαδή πως ο κόσμος θα τρέξει να παίξει ελληνικό πρωτάθλημα στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Δηλαδή ή θα εθελοτυφλούν ή απλώς θα είναι ηλίθιοι. Και η ηλιθιότητα δυστυχώς είναι ένα ίδιον σύγχρονου Έλληνα. Συγχαρητήρια θύματα, τρέξτε να κάνετε τον Κόκκαλη πιό πλούσιο, τον Βαρδινογιάννη πιό μεγάλο και τον Ντέμη βουλευτή.

Και αφήστε τους να γαμάνε αυτό το έρμο το άθλημα, να το κάνουν δικό τους. Να μας κοροϊδεύουν και να μας εκμεταλλεύονται.

Οι Βαρδινογιανναραίοι μας πουλάνε παραμύθι τόσα και τόσα χρόνια αλλά εμείς εκεί να γεμίζουμε τα γήπεδα, να τρέχουμε εκτός έδρας, να πονάμε με την ομάδα και να τρώμε τις πίκρες απανωτά. Τόσα χρόνια πελάτες του Κόκκαλη και θύματα της διοικητικής μας ανυπαρξίας είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε τον κάθε μαλάκα να φωνάζει για το πόσο έχει καταστρέψει το άθλημα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(!!!). Η ΑΕΚ από εκεί που χρώσταγε τις κάλτσες τις τώρα βγαίνει και με απαιτήσεις στο προσκήνιο και το παρασκήνιο. ΚΑΙ Ο 'ΘΕΙΟΣ' τη δουλειά του. Ο καλύτερος μάγκας είναι. Πάντα κερδισμένος και ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

Όταν όμως μιλάει το χρήμα όλα τα άλλα σιωπούν. Και μιλάμε για τρελλό χρήμα! Με την σέσουλα. Από εμάς προέρχεται όλο αυτό το χρήμα. Απο εμένα και από εσένα φίλε μου βάζελε που την αγάπη σου για την ομάδα την εκμεταλλεύονται με τον πιό προκλητικό τρόπο.

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ.

OXI ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ.

11 Νοεμβρίου 2005

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ

Ομοσπονδία Συνδέσμων Θύρας 13

"Δεν ξέρουμε τι περιμένει ο κόσμος να ακούσει από εμάς. Άλλωστε έχουμε και στο παρελθόν θίξει τις καταστάσεις αυτές. Ούτε κι εμείς ξέρουμε πως πρέπει να αντιδράσουμε μέσα σε αυτό το χαμό και μετά από τα τελευταία ντροπιαστικά αποτελέσματα και (κυρίως) τις εμφανίσεις. Ζητήθηκε πίστωση χρόνου… Σε όλους… Διοίκηση, Προπονητή, Παίχτες. Δόθηκε. Αλλά φαίνεται ότι παρεξηγήθηκε από κάποιους. ΑΛΛΑΧΤΕ ΜΥΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ.

Κωλοτούμπα εμείς δεν θα κάνουμε. Έστω και μετά από την ξεφτίλα της Βαρκελώνης, έστω και μετά από την ξεφτίλα της Κρήτης, έστω και μετά από τις ήττες από τους ανύπαρκτους. Η ομάδα θα στηριχτεί μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αφού γίνει μια στάση το Γενάρη βέβαια και όποιος κατάλαβε…

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς εννοεί ο ιδιοκτήτης με το «πενταετές πλάνο». Μπορούμε όμως εμείς να σας πούμε ποιο είναι το πλάνο για φέτος. Κατάκτηση του πρωταθλήματος, πορεία μέχρι τα ημιτελικά στο C.L. ή κατάκτηση του κυπέλλου UEFA και - εννοείται – μόνο νίκες από εδώ και πέρα στην Ελλάδα. Θέλτε δε θέλετε, μπορείτε δε μπορείτε, θα νικήσετε και στο καραισκάκη και στην τούμπα. Είτε πάτε μόνοι σας, είτε μας πάρετε μαζί σας… Θα νικήσετε και στη Βρέμη… Και αν ξαναπάτε στη Βαρκελώνη ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ. Όποιος θεωρεί ότι όλα αυτά είναι ανέφικτα, ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΗΜΕΡΑ. Τα ψέματα κάποτε πρέπει να τελειώσουν.

Εσείς που έχτε τις τύχες της ομάδας εκτός γηπέδου, μάθετε επιτέλους ότι μερικές φορές ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ. Έχετε τεράστιες ευθύνες και πρέπει να διορθώσετε άμεσα τα λάθη σας. Εσύ προπονητή ΜΑΘΕ που ακριβώς ήρθες και κόψε την πάρλα και τα φούμαρα. Στην Ιταλία θα ξαναπάς το καλοκαίρι και τα ρεπό κομμένα. Εσείς που έχετε τις τύχες της ομάδας μέσα στο γήπεδο, από εδώ και πέρα ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Βουλώστε τα στόματά σας και ΠΑΙΧΤΕ ΜΠΑΛΑ. Ξεκαβαλήστε τα καλάμια, βάλτε το κεφάλι κάτω και δώστε τα πάντα για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Αυτά που ξέρατε μέχρι σήμερα ΤΕΛΟΣ. Και όταν σας μιλάει ο κόσμος, να χαμηλώνετε το κεφάλι. Μέχρι να μπορέσετε να κοιτάξετε τον κόσμο του τριφυλλιού στα μάτια πρέπει να του προσφέρετε πολλά. Ή θα γίνετε πιο άρρωστοι Παναθηναϊκοί από μας, ή θα σας κόψουμε τη μπάλα. Αρκετά σας χαϊδέψαμε όλους, αρκετά ανεχτήκαμε από όλους. Και από τους πριν από σας κι από εσάς. Όποιος ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ, όποιος το παίζει μαραντόνα και ντίβα και βάζει την ομάδα κάτω από τον εαυτό του θα φεύγει. Κολλητιλίκια με μάνατζερς και δημοσιογράφους κομμένα. ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Αρκετά…

Εδώ είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Και όποιος γουστάρει και έχει άντερα. Η σούμα στο τέλος (με τη στάση του Γενάρη πάντα) και ευχόμαστε να μη χρειαστεί να σας τα πούμε και από κοντά. Αυτά για την ώρα…"

http://www.greenwebfans.com/view/el/DisplayArticle.aspx?722

10 Νοεμβρίου 2005

Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΕΛΙΚΑ?

Τελικά μόνο αυτοί έχουν ταλέντο, τσίπα και φιλότιμο να τιμήσουν τα συμβόλαια τους, τον κόσμο, τον πρόεδρο και την φανέλα που φοράνε? Μάλλον έτσι είναι.

Χτές είχαμε το ναυάγιο του ποδοσφαίρου αλλά ήρθε για ακόμα μια φορά το μπάσκετ να μας υπενθυμίσει ποιός είναι ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.

Μπράβο παιδιά, μόνο εσείς αξίζετε να φωνάζουμε για πάρτυ σας. Μόνο εσείς....

Δείτε εδώ τα στατιστικά της ομαδάρας μας...



9 Νοεμβρίου 2005

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΜΑΡΙΑ....ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΒΕΡΤΟ!!!

Επιτέλους, ανοίξανε τα μάτια μας. Κατάλαβα επιτέλους ποιό είναι το πλάνο του Μαλεζάνι (όχι πια Αλβέρτου) και ποιά τα σχέδια του Τζίγγερ.

ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ!!!! Τρέλλα η ομάδα. Πεντάρες από Μπάρτσα με μηδενική απόδοση και ξεφτίλα ανάλογη του 7-0 του γαύρου και σήμερα μπάλλα 0 εις το πηλίκο, υπεροψία, ψηλές μπαλλιές από την αρχή, ο Θεοδωρίδης δεξί χάφ(!!!!!), με τους επιθετικούς ανύπαρκτους να παίζουν στο ύψος του κέντρου!!. Σύστημα 4-4-2 πολύ χαμηλά (ενώ με Μπάρτσα παίζαμε πολύ ψηλά-αλλοπρόσαλλα πράματα) και ο Εργοτέλης ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΑ μας γάμησε κανονικά και όποιες δικαιολογίες ακούσω τώρα θα είναι τουλάχιστον γελοίες.

Δεν απειλήσαμε ΚΑΘΟΛΟΥ, ο Εργοτέλης μας έπαιξε στα ίσα, κέρδισε δίκαια και μακάρι να πάει πολύ ψηλά. Απορώ πως η ομάδα αυτή παίζει Β' Εθνική και στην Α΄ υπάρχουν κάτι Ακράτητοι και άλλα λοιπά ομάδα-λαμόγια-καρκίνοι του ποδοσφαίρου.

Αλβέρτο σήμερα μας γάμησες με την τακτική σου. Οι παίχτες θα περίμενε κανείς οτι θα παίζαν σοβαρά, εφόσον οι περισσότεροι θα έπρεπαν να δείξουν οτι αξίζουν θέση στην 11άδα αλλά έπαιξαν λές και ήταν ο Ροναλντίνιο απέναντι στον Κωστούλα και έπαθαν αυτό που τους άξιζε. Απορώ ρε γαμώτο, πώς είναι δυνατόν επί 90' λεπτά να μην κατεβάσαμε την μπάλλα ΚΑΤΩ. Αυτό το σύστημα Δανιήλ(σέντρες, σέντρες και όποιον πάρει ο χάρος, και αν βρήκαμε επιθετικό βρήκαμε αλλιώς τα ρίχνω στην διαιτησία) ποιός τους έχει πει οτι έχει αποτελέσματα? Ειδικά σε τέτοιες οργανωμένες άμυνες είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να πετύχεις γκόλ με σέντρες από τα 50 μέτρα.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ. ΤΖΙΓΓΕΡ ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΠΛΑΝΑ ΣΟΥ=Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΣΟΥ.

ΑΛΒΕΡΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΧΕΣΕΙ. ΚΑΛΟ ΤΟ ROTATION ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΙΑΛΛΑ.....ΤΑΚΤΙΚΗ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ....ΚΤΛ....

ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ.....ΑΚΟΜΑ ΟΧΙ.......Οι προσωπικές μου αντοχές τόσα χρόνια με τον ΠΑΟ με έχουν καταντήσει αρκετά ανεκτικό. Αλλά ως πότε.....?

7 Νοεμβρίου 2005

ΕΞΩ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ....ΚΟΚΚΑΛΗ

Φωνάζανε τα οφάκια χτές έξω οι τσάτσοι του Βαρδινογιάννη και μάλιστα κινήθηκαν και απειλητικά εναντίον της διοίκησης αλλά κυρίως κατά τον οπαδών μας. Γιατί ρε μπάτσοι δεν τους αφήνατε να έρθουν; 10 άτομα με κόκκινες φανέλες ήταν, προβοκάτορες και υπάλληλοι του Ρόκο. Ψευτοτσαμπουκάδες του κώλου που είδαν οτι ήμασταν ανώτεροι μέσα και έξω από το γήπεδο και βγήκαν να βροντοφωνάξουν την ανυπαρξία τους. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ; ή μάλλον ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡ...ΑΚΗ?

Κατά τα άλλα έπαιξε επιτέλους λίγη μπάλλα ο Φλάβιος και νικήσαμε 2-0 τον ΟΦΗ. Μπράβο μας και εις ανώτερα. Πάντως όλοι λένε οτι είμασταν πολύ καλοί χτές και τους πιστεύω. Μακάρι να συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε κιάλλο. Αν και δεν μπορώ να πάρω το συγκεκριμένο ματς ως μέτρο σύγκρισης για την απόδοση της ομάδας.

Πάντως θετικότατη η παρουσία του πράσινου λαού στην Κρήτη. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ

ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΫ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΠΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΜΑΖΙ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΧΑΡΗΚΑ ΧΤΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ...

3 Νοεμβρίου 2005

ΠΛΑΝΟ 5ΕΤΙΑΣ Ή ΠΕΝΤΑΡΑΣ;

Απλώς ρωτάω κ. Μαλεζάνι. Εσύ δεν μιλούσες για πλάνο 5ετίας; ΟΚ πάω πάσο ακόμα δεν πέρασε μισός χρόνος, αλλά θα πρέπει να σε πληροφορήσω οτι εδώ στην Ελλάδα έχουμε ένα ρητό που λέει οτι η καλή η μέρα από το πρωί φαίνεται.

Ναι όντως χτές το πιο ρεαλιστικό σενάριο ήταν να χάσουμε αλλά ρε γαμώτο όχι τέτοια ΞΕΦΤΙΛΑ, ναι μπορεί για άλλες ομαδούλες να ήταν τιμητικό να χάσουν με 5άρα από μια τέτοια φοβερή Μπάρτσα αλλά ο Ευρωπαίος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν πρέπει να εμφανίζεται έτσι. Βασικά το θέμα πλέον είναι αν υφίσταται ο Ευρωπαίος Παναθηναικός. Για μένα αυτό πλέον λειτουργεί συγκριτικά μόνο με τις αποτυχίες του γαύρου στην Ευρώπη, όπου αυτοί είναι μονίμως στον πάτο ενώ εμείς κουτσά-στραβά κάτι κάνουμε. Αλλά τα τελευταία 3 χρόνια, το ευρωπαϊκό κοστούμι του ΠΑΟ αρχίζει να ξεφτίζει, να τρυπάει όπως η τρύπια μας άμυνα. Και στα προηγούμενα χρόνια μπορεί να εισπράταμε κατα καιρούς τριάρες αλλά ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ η απόδοση μας δεν ήταν κάτω του μετρίου. Όλη η Ελλάδα ήταν περήφανη για τις ηρωϊκές μάχες που έδινε ο ΠΑΟ, έχανε-κέρδιζε. Τα τελευταία χρόνια αυτό έχει χαθεί.

Δυστυχώς χτές δεν υπήρχε άλλη ομάδα στο γήπεδο. Έπαιζε η Μπάρτσα εναντίον του Γκαλίνοβιτς (ΗΡΩΑΣ) και έκανε μια ωραία προπονησούλα. Δικαιολογίες του τύπου φάγαμε νωρίς γκολ και έπαιζαν τρελλή μπάλλα τις ακούω βερεσέ, γιατί ακόμα και έτσι είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και έπρεπε να παλέψουμε, να ματώσουμε στην άμυνα, να είμαστε παθιασμένοι να τρέξουμε σαν τρελλοί για την επίτευξη κάποιου γκόλ. Εμείς από το 47΄΄ που μπήκε το γκόλ αποδεχτήκαμε μοιρολατρικά την ήττα και κάτσαμε να βλέπουμε την προπόνηση της Μπαρτσελόνα.

ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ....

Ξυπνάτε κάποιοι γιατί θα καταντήσουμε περίγελος, ειδικά εκτός έδρας. Η ομάδα φέτος Αλβέρτο έχει τρομερό πρόβλημα στην άμυνα, εντός και εκτός Ελλάδας. Δεχόμαστε ανα μέσο όρο 2 γκόλ σε κάθε παιχνίδι και δυσκολευόμαστε τρομερά στην τελική προσπάθεια. Αλλά παρόλα αυτά ο Αλβέρτος εμφανίζεται ικανοποιημένος από την ομάδα.

Εμένα αυτή η σφαλιάρα μου άνοιξε τα μάτια και είδα κατάφατσα την τρομερή και δυσάρεστη πραγματικότητα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΘΙΝΕΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ.

ΞΥΠΝΑ ΤΖΙΓΓΕΡ.....ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
.

2 Νοεμβρίου 2005

ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ 2002

Σήμερα λοιπόν έφτασε η μέρα που όλοι μα ΟΛΟΙ οι οπαδοί του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ περίμεναν με ανυπομονησία από την μέρα που μάθαμε την κλήρωση των ομίλων του CL. BARCA-PANATHINAIKOS, όπως τότε θυμάστε:



Απο τότε χρωστάμε ένα τεμάχιο στη Μπαρτσελόνα. Ακόμα θυμάμαι εκείνο το σούτ του Βλάοβιτς στο 90-τόσο που πέρασε ξυστά άουτ, αλλά και την απόκρουση του Πουγιόλ πάνω στην γραμμή στο σούτ του Λύμπε (άν θυμάμαι καλά). Μεγάλο μάτς εκείνο. Ανατριχιαστικό.

Σήμερα λοιπόν θα δούμε αν ο ΠΑΟ μπορέσει να πάρει κατα κάποιο τρόπο εκδίκηση για εκείνον τον αποκλεισμό αποσπώντας έστω και το Χ. Ναι το Χ γιατί είμαι ρεαλιστής. Δεν μιλάω σαν γαύρος που ονειρεύεται τελικό CL και κάνει κλαρίνα στην Ευρώπη, ΟΠΩΣ ΧΤΕΣ ΜΕ ΤΑ 4 ΠΟΥ ΡΟΥΦΗΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΟΝ!!!!!

Ένα Χ θα είναι τέλειο σκόρ και καλά δεν το συζητάω τι έχει να γίνει αν νικήσουμε. Φυσικά ο ΠΑΟ πάει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη αλλά είπαμε ας είμαστε ρεαλιστές. Αυτό που δεν θέλω με τίποτα να δώ είναι αυτό που θα γεμίσει χαρά όλους τους κομπλεξικούς αντιπάλους της Πανάθας μας. Δεν θέλω να δω ένα Παναθηναικό να ξεφτιλίζεται, να πέφτει αμαχητί. Δεν θα το αντέξω. Οφείλουμε να πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας. Και πιστεύω πως θα το κάνουμε

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.......

ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Κ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ......(πάλι χτές τσόντα είδαμε!)

1 Νοεμβρίου 2005

ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ

Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα, αλλά που ουσιαστικά συμβαίνει συνεχώς στο Κοκκαλιστάν, την Ελλάδα δηλαδή. Αυτή η κόκκινη, μαύρη, κίτρινη προπαγάνδα των κομπλεξικών αντιπάλων μας έχει ξεπεράσει κάθε όριο λογικής και πλέον τα άτομα αυτά καταντάνε γραφικά και γελοία.

Ακούω συνεχώς για χουντικό Γουέμπλεϊ, για ομάδες καφενεία αντιπάλους του Παναθηναϊκού στο CL, για Βαρδινογιάννηδες, για διαιτησίες και για ένα σωρό άλλα που συνεχώς εμφανίζονται στον ορίζοντα με κάθε δυνατή ευκαιρία. Και απορώ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ....ΕΝΑΣ σοβαρός, αξιόπιστος άνθρωπος εκει έξω να προστατεύσει την ομάδα μας, το σύλλογο γενικά και την ιστορία του; Αποδεδειγμένα πλέον ο άθρωπος αυτός δεν μπορεί να είναι ο Βαρδινογιάννης. Στο έργο αυτό έχει αποτύχει παταγωδός και αυτός και τα εκάστοτε φερέφωνα του. Κάποιος επιτέλους θα πρέπει να σταματήσει αυτή τη προπαγάνδα εναντίον του συλλόγου και να επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις των φιλάθλων/οπαδών του ΠΑΟ που πρέπει καθημερινώς να ανέχονται την κόκκινη προπαγάνδα από ΠΑΝΤΟΥ, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, εφημερίδες και Ίντερνετ.

Ακούω για παράδειγμα την προπαγάνδα για το ότι Βαρδινογιάννης και Κόκκαλης έχουν καταστρέψει το Ελληνικό Πρωτάθλημα και οτι επηρεάζουν διαιτησίες και γενικά πως λειτουργούν ποαρασκηνιακά. Εν μέρει θα συμφωνήσω γιατί αλλιως θα θεωρούμουν και γώ γραφικός. Σίγουρα και οι δυο αλλά και κάποιες φορές η ΑΕΚ έχουν μπεί στην παράγκα και έχουν επηρεάσει αρνητικά το ποδόσφαιρο με τις παρασκηνιακές τους δραστηριότητες. Αλλά ας μην ξεχνάμε οτι ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ οι μεγάλες ομάδες ευνοούνται από τους διαιτητές και γενικά κρατάνε τα ηνία στο παρασκήνιο. Αυτό έχει κυρίως να κάνει με τα λεφτά της κάθε ομάδας. Ποιός σώφρον οπαδός του ΠΑΟΚ πιστεύει οτι αν είχαν έναν Κόκκαλη πρόεδρο δεν θα ήταν σαν τον Ολυμπιακό? Παρόλα αυτά η ισοπέδωση δεν είναι σωστή. ΟΧΙ! ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και ΓΑΥΡΟΣ δεν φταίνε το ίδιο για την κατάντια του Πρωταθλήματος.

Δεδομένα:
1967 - 1985
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.........8 πρωταθλήματα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.....5 πρωταθλήματα
Α.Ε.Κ. ..................4 πρωταθλήματα !!!
Π.Α.Ο.Κ. ...............2 πρωταθλήματα !!!

...1997 μέχρι σήμερα...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.........8 πρωταθλήματα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.....1 πρωτάθλημα

Α.Ε.Κ. ..................0 !!!
Π.Α.Ο.Κ. ...............0 !!

Τι άλλο να πούμε? Δεν λέω πως αξίζαμε κάθε χρονιά τον τίτλο αλλά μερικές φορές οι αριθμοί δεν λένε ψέμματα.

Βλέπουμε και φέτος τον Πανόπουλο που έχει ανέβει πολύ οικονομικά να κατακρεουργεί την Λάρισα, κανείς να μην μιλάει αλλά όλοι να λένε για το πόσο ομαδάρα έχει φέτος η Ξάνθη. Ο Κόκκαλης έχει γεμίσει παραμάγαζα το Πρωτάθλημα (Καλαμαριά, Αιγάλεω, Ξάνθη, Προοδευτική) αλλά ΟΛΟΙ μιλάνε μόνο για μας και τον ΟΦΗ (μεγάλο λάθος του Βαρδινογιάννη που τη συνεχίζει αυτή τη κοροϊδία). Ο ΜΠΑΟΚ συνέχεια είναι αδικημένος αλλά όταν κέρδισε τον γαύρο με 1-2 ΚΑΝΕΙΣ δεν βγήκε την επόμενη μέρα να εξηγήσει πως την προηγούμενη μέρα ΟΛΑ τα ραδιόφωνα της Θεσ/νίκης μιλουσαν για νίκη του μπάοκ με 1-2 και μάλιστα έλεγαν πως θα προηγηθεί ο γαύρος;

Επειδή έχω ξεφύγει από το θέμα του post, θέλω να αναφερθώ στην λαχτάρα των οπαδών του μπάοκ και του γαύρου κυρίως να ξεφτιλιστούμε από την Μπαρτσελόνα αύριο στο Camp Nu. Εντάσσεται και αυτό στον γενικό κομπλεξισμό της νοοτροπίας μικρής ομάδας που έχουν όλοι αυτοί. Δεν μπορούν να χωνέψουν τις επιτυχίες του ΠΑΟ στην Ευρώπη. Ποτέ δεν μπόρεσαν. Φανταστείτε τι θα ακούγαμε εδω πάνω στον Βορρά μέχρι σήμερα αν ο Παοκ το '71 είχε πάει όχι σε τελικό αλλά σε προημιτελικό των κυπέλλων πρωταθλητριών. Αλλά φυσικά όσα δεν φτάνει η αλεπού.....Οι γαύροι φυσικά ζηλεύουν και από την πίκρα τους μιλάνε για ομάδες καφενεία (Βέρντερ, Αμβούργο, Άρσεναλ, Ρέιντζερς, Γιούβε κτλ, κτλ) ενώ αυτοί πάντα είναι άτυχοι!!!! (άτυχη η κλήρωση με Μόλντε, με Χέρενφειν, με Μακάμπι???). Ο μπάοκ μια ζωή Ουεφάκι να αποκλείεται από κάτι πεινασμένους ανατολικοευρωπαίους ενώ τη μία και μοναδική φορά που απέκλεισε την τότε πεθαμένη Άρσεναλ, ακόμα μας ζαλίζουν τον πούτσο. Καλά για το αεκάκι τι να πώ; Ισοπαλίες μια ζωή και αποκλεισμός δύο χρόνια συνεχόμενα από κάποια Ζενίτ. Αλλά φυσικά στην Ευρώπη δεν ξέρουν οτι ο Ντέμης πάει για βουλευτής. Αν πήγαινες για ευρωβουλευτής Ντέμη;

Όλοι όσοι εύχονται να ξεφτιλιστεί ο ΠΑΟ αύριο είναι μικροί στη νοοτροπία και δεν πρόκειται ποτέ να ξεφύγουν από την μιζέρια τους. Κάποιος θα αναρωτηθεί: "Καλά ρε φιλαράκο εσύ δεν ευχόσουν να ξεφτιλιστεί ο γαύρος με την Ρεάλ;". Απαντώ όμως οτι στα πλαίσια της "αιώνιας" αντιπαλότητας μεταξύ γαύρου-ΠΑΟ είναι λογικό μεταξύ σοβαρού και αστείου να το εύχεσαι αυτό, πιό πολύ για την καζούρα και για πειράξεις τον αντίπαλο. Αλλά το να βγαίνουν κάτι μπαόκια, κάτι χανουμάκια να μιλάνε ε, αυτό πάει πολύ. Και στην τελική αν δεν ήταν ο ΠΑΟ να μαζεύει τόσους βαθμούς για την Ελλάδα στην Ευρώπη, τώρα γαύροι, χανούμια και λοιποί μια ζωή στο Ουεφάκι θα ήταν.

ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ....ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ