27 Φεβρουαρίου 2006

ΤΡΕΛΛΕΣ ΑΒΑΝΤΕΣ

Στο 78' ο ένας στο 97΄ ο άλλος....ΣΥΝΟΛΟ: 19 ΛΕΠΤΑ ΑΒΑΝΤΑΣ!! Οι μεν με τη γνωστή πλέον κωλοφαρδία τους να νικάνε στις καθυστερήσεις κάθε αγώνα και οι δέ να λήγουν τον αγώνα με το γνωστό όργανο Μπριάκο 12 λεπτά πριν το τέλος και φυσικά τα γνωστά χουλιγκάνια του μπάοκ να τα σπάνε μέσα σε έναν οργασμό ρετσίνας και μαστούρας.

Εμείς κάναμε το καθήκον μας και όπως ήταν αναμενόμενο νικήσαμε εύκολα τον Ακράτητο με 0-2. Ειδικά το πρώτο γκόλ του Παπ είναι αριστούργημα. Αλλά πάλι θα γίνω κουραστικός και θα επαναλάβω:ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. Πάλι τα χάλια μας πίσω και αν ο Ακράτητος είχε λίγο σοβαρούς επιθετικούς θα μας δημιουργούσε σοβαρό πρόβλημα. Ευτυχώς όμως είχαμε τον Super MARIO GALINOVIC.

Οι δικαιολογίες τώρα τέλος. Την άλλη Κυριακή πρέπει να νικήσουμε την κωλόφαρδη ομάδα των χανουμιών. Πρέπει φέτος ένα ντέρμπυ να το πάρουμε και ειδικά απέναντι στο αεκάκι που όλοι θυμόμαστε πως πήρε το πρώτο μας μάτς στο ΟΑΚΑ. Φαντάζομαι η φετινή μας πορεία θα ήταν πολύ διαφορετική αν μετρούσε το κανονικότατο γκόλ του Γκέκα που είχε ακυρωθεί από τα κοράκια. Νίκη λοιπόν και τίποτα άλλο!




22 Φεβρουαρίου 2006

ΠΟΛΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ....

...γίνεται αυτές τις μέρες στις τάξεις μας για το αν τελικά πρέπει ο Παναθηναικός να κυνηγήσει την δεύτερη προνομιούχο (κλισέ) θέση που οδηγεί στο CL. Άλλοι φωνάζουν οτι δεν αξίζει σε εμάς τίποτα περισσότερο από τη πρώτη θέση και πως δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο και άλλοι αποδέχονται μοιρολατρικά τη κατάσταση και λένε δεν βαριέσαι και δεύτεροι καλά θα είμαστε.

Η θέση μου είναι πιστεύω η πιό σωστή και λογική. Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθώ ως ψωνάρα: Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ. Αυτό δεν σημαίνει οτι θα πανηγυρίσουμε τη δεύτερη θέση αλλά όχι πως θα κλαίμε κιόλας επειδή δεν βγήκαμε τρίτοι!!! Φέτος ήταν άλλη μια χαμένη χρονιά και δεν υπάρχει άλλος λόγος να ασχολούμαστε πλέον εκτός ίσως από το μάτς με το 44 που θα κρίνει τη δεύτερη θέση και που προσωπικά το βλέπω ως τη μοναδική ευκαιρία μέχρι το τέλος της σεζόν για να σώσει τα προσχήματα ο Ιταλός καρνάβαλος και οι παιχταράδες μας.

Πρέπει να νικήσουμε σε αυτό το ντέρμπυ και να νικήσουμε καθαρά. Μόνο νίκες από δω και πέρα για είμαστε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Δεν χαιρόμαστε για οτιδήποτε άλλο εκτός της πρωτιάς αλλά όταν δεν γίνεται αυτό με τίποτα προσπαθούμε για το δυνατόν καλύτερο που ίσως τελικά εξασφαλίσει μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Προσωπικά θέλω τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ να παίζει Champions League όχι σας αυτοσκοπός αλλά γιατί πραγματικά πιστεύω οτι κάποια μέρα ο Παναθηναικός θα καταφέρει ακόμα μεγαλύτερα πράγματα στην Ευρώπη. Η ομάδα αυτή έχει στόφα μεγάλης Ευρωπαικής ομάδας και δεν της αξίζει να περιοριστεί στο Ελληνικό πρωταθληματάκι.


20 Φεβρουαρίου 2006

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ

Κατά τον φορμαρισμένων παικτών πρέπει να είναι ο Ιταλός καρνάβαλος που έχουμε για προπονητή. Ούτε τριπλέτα Μπίσκαν-Έκι-Λεοντίου είδαμε ούτε τίποτα γενικώς (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο).

Τουλάχιστον νικήσαμε παίζοντας κατά διαστήματα καλή μπάλλα αλλά φυσικά ο αντίπαλος ήταν τόσο μικρός που κακώς ασχοληθήκαμε τόσο πολύ με το παιχνίδι.

Χτές ήταν και το ντέρμπυ γαύρου-χανουμιών και νικητής πολύ χαλαρά ο γαύρος με 3-0. Πρωτάθλημα πάλι στους απόγονους και εμείς πάλι παλεύουμε μεταξύ μετριότητας και....μετριότητας. Δεν αξίζει στον Παναθηναϊκό να είναι εκεί που είναι ρε Τζίγγερ!!!

5 Μαρτίου λοιπόν είναι το ντέρμπυ που θα καθορίσει το ποίος θα πάει Champions League και ποιός θα πάει...σπίτι του. Ελπίζω να νικήσουμε φέτος έστω ένα ντέρμπυ εναντίον της ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ άεκ. Δεν μπορώ να πιστέψω οτι υπάρχει περίπτωση να χάσουμε και ΑΛΛΟ ένα σοβαρό παιχνίδι απέναντι στο άρθρο 44!!!

17 Φεβρουαρίου 2006

ΜΠΙΣΚΑΝ-ΕΚΙ-ΛΕΟΝΤΙΟΥ...

....Φοβερή τριπλέτα στο κέντρο ετοιμάζει ο Μαλεζάνι. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ!!!ΧΑΧΑΧΑ

Μπράβο ρε Ιταλέ, εκεί θα φανερωθεί η δύναμη μας. Απέναντι στην Καλλιθεούλα. Και φυσικά θα νικήσουμε χαλαρά και όλα μετά θα φτιάξουν. Θα έλθει ηρεμία στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Όχι πως δεν την χρειάζεται την ηρεμία, κάθε άλλο μάλιστα. Αλλά όχι με ψευτονίκες και δικαιολογίες της πλάκας.

Πρέπει επιτέλους να μιλήσουμε για τα πραγματικά προβλήματα της ομάδας μας φέτος. Πρέπει ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν, να αρχίσει από ΤΩΡΑ! Το φετινό δράμα δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Δεν αρμόζει σε αυτή την ομάδα. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Καβουρογιάννης αλλά ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. Ας κρατήσει τον Ιταλό καρνάβαλο αν θέλει αλλά ας πάρει επιτέλους ΕΝΑΝ μεγάλο παίχτη για την ομάδα. Όχι κάποιον συνταξιούχο αλλά ΜΙΑ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ αναγνωρισμένης αξίας και στην ακμή της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Μεγάλη ομάδα θέλουμε να λεγόμαστε και δικαιολογίες του τύπου:"Αυτοί οι παιχταράδες δεν έρχονται στην Ελλάδα" δεν ισχύουν. Ας κάνει το σκατό του παξιμάδι να βρεί λεφτά να φέρει έστω και έναν μεγάλο πραγματικά, παίχτη. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΤΖΙΓΓΕΡ!

13 Φεβρουαρίου 2006

ΑΠΟΔΡΑΣΗ

Παίξαμε σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ για 20 λεπτά και βάλαμε 4 γκόλ, ανατρέποντας το εις βάρος μας 2-0 που είχε διαμορφωθεί από τα, ώς συνήθως, παιδαριώδη λάθη της άμυνας μας. Πρέπει επιτέλους αυτό το πρόβλημα να διορθωθεί. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση να τρώμε τόσο χαζά γκόλ.

Μεγάλη εμφάνιση Παπαδόπουλου και Λεοντίου αλλά και ο Γκαλίνοβιτς χτές ήταν πολύ θετικός. Μπίσκαν και Μπίδης θετικότατοι κατά διαστήματα ενώ μεγάλη απογοήτευση ο Τζιόλης, αλλά δεν πειράζει το παλλικάρι έχει δείξει πολλά θετικά στοιχεία γενικά και δεν θα τον κατακρίνουμε επειδή σε ένα ματς έπαιξε χάλια.

Αξιοσημείωτο το γεγονός πως μετά το 2-0 οι οπαδοί μας άρχισαν να αδειάζουν τις εξέδρες της Ν. Σμύρνης. Στο αρχικό post είχα γράψει οτι ήταν απαράδεκτοι που δεν στήριξαν την ομάδα. Αλλά το ξανασκέφτηκα και τους δικαιολόγησα γιατί πολύ πιθανώς και εγώ έτσι να αντιδρούσα με το θέαμα που παρουσίασε για ακόμα μια φορά η ομάδα μας.

8 Φεβρουαρίου 2006

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ?

Επιστολή εδώ, επιστολή εκεί, επιστολή παραπέρα. Όλα μας φταίνε και όλοι μας αδικούν. Υπάρχει μια συνομωσία εναντίον μας από τη Netmed, από τον ΠΣΑΤ, από την ΕΠΟ, από την ΕΠΑΕ, από το ΠΑΣΟΚ, από τον Κόκκαλη, από τον Μητρόπουλο.....και η λίστα τελειωμό δεν έχει.

Εμείς είμαστε υπερομάδα. Τέλειες υποδομές, τέλειο μοντέλο διοίκησης, τέλειο γήπεδο (χαχα), άριστες σχέσεις οπαδών-διοίκησης-παιχτών, γαμάτοι παίχτες, γεμάτα τα προπονητήρια της Παιανίας με ταλέντα (των 25). Δεν έχουμε αδικήσει ποτέ κανέναν και είμαστε η μοναδική ΑΓΙΑ ομάδα της Ελλάδας, της Ευρώπης και ίσως ολόκληρου του κόσμου!!!

Αλλά ο 'αντίχριστος' παίρνει διάφορες μορφές και προσπαθεί να μας καταστρέψει. Κάνουν τα πάντα εδώ στην Ελλάδα να μας μικρύνουν. Φήμες λένε πως ο Κόκκαλης έχει πληρώσει τους παιχταράδες μας να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους έτσι ώστε να μικρύνουμε ακόμα περισσότερο. Αλλά εμείς αντίσταση....ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ. Ήρθε επιτέλους η ώρα που θα αποδωθεί δικαιοσύνη. Τέρμα πια ο εμπαιγμός! Δεν θα το ανεχτούμε άλλο. Θα γεμίσουμε τον κόσμο επιστολές μέχρι να δικαιωθούμε και να μας απονείμουν τιμητικά το Champions League.

Είμασταν ο Παναθηναϊκός. Τώρα είμαστε μια παρένθεση στην ιστορία του. Ελπίζω να κλείσει γρήγορα αυτή η παρένθεση αλλά ίσως αν στείλουν μια επιστολή στον εαυτό τους να καταλάβουν την παράνοια τους και να κλείσει ο κύκλος της τρέλλας.

6 Φεβρουαρίου 2006

ΓΚΟΥΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ....ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ

Ρε αρχηγέ θα μας τρελλάνεις; Πες ποιός δημοσιογράφος φταίει....Κατονόμασε τα κακώς κείμενα και από ποιούς πηγάζουν, αλλιώς μην εκτοξεύεις κατηγορίες άρδην από δώ και από κεί.

Δηλαδή φταίνε ρε Γκούμα οι δημοσιογράφοι που πάμε σκατά φέτος; Φταίνε οι δημοσιογράφοι που δεν παίζετε μπάλλα; Δεν παίρνω το μέρος τους, αφού οι περισότεροι είναι υπάλληλοι και όχι λειτουργοί και μισθοφόροι αντί για φορείς αληθών ειδήσεων αλλά το να μεταθέτεις τα λάθη σου σε άλλους. Αίντε συμμορφωθείτε γιατί δεν πάει άλλο

1 Φεβρουαρίου 2006

ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ!!!

Καλά μιλάμε κάναμε πάλι τις καλύτερες και ουσιαστικότερες μεταγραφές. Είμαστε που είμαστε πρώτοι σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν χρειαζόμασταν και πολλές μεταγραφές. Αλλά με τους παιχταράδες που έφερε η προεδράρα μας τώρα πλέον μπορούμε να θεωρούμε το CL σίγουρη υπόθεση (να το πάρουμε εννοώ ρε!).

ΡΕ ΔΕΝ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΓΩ?

Πάντως σοβαρά τώρα, διάβασα σε μια φυλλάδα (πράσινης απόχρωσης) πως ετοιμάζονται να χτυπήσουν Καραγκούνη το καλοκαίρι. Μακάρι γιατί ο τυπάρας θα μας βοηθούσε πολύ στο χώρο που πονάμε αν και το θεωρώ δύσκολο να ξαναγυρίσει, αφού και αυτόν δεν τον φερθήκαμε καλά αλλά και δεν θα θέλει να γυρίσει στην Κωλοπετινίτσα.

ΚΑΡΑ ΤΥΠΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ!!!