31 Μαρτίου 2006

ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΜΕΓΑ ΠΑΘΟΣ

Και μέγιστη ομάδα που έλιωσε τους Ιταλούς με 20.000 κόσμο και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσουμε την Ταού Κεράμικα και φυσικά τίποτα δεν μπορεί να κόψει την πορεία μας προς την Πράγα και προς την4η Ευρωπαϊκή μας κούπα.

Μπράβο στους παίχτες, στον Ομπράντοβιτς στους αφους Γιαννακόπουλους και στον μέγα πλήθος που γέμισε το ΟΑΚΑ. Ανατριχίλα το μεγαλείο του μπασκετικού ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!!!



29 Μαρτίου 2006

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ

Σήμερα παίρνουμε το εισητήριο για τη Πράγα. Νίκη με +7 πόντους θέλουμε για να πάμε στο FINAL FOUR της Πράγας. Εκεί όπου θα συναντήσουμε και κατά πάσα πιθανότητα τους φίλους μας τους κρανιοφόρους υπαλλήλους με τα πούπουλα. Αλλά αυτά μετά τη σημερινή νίκη.

17000 κόσμος θα κάνει καμίνι το ΟΑΚΑ για πάρτυ του Ομπράντοβιτς και των παιχτών που τιμούν τη πράσινη φανέλλα (συνειδητά ή όχι) και που πραγματικά είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ στο μπάσκετ.

Ο Αυτοκράτορας φορά πράσινα και είναι εδώ! PANATHINAIKOS BC

27 Μαρτίου 2006

ΜΑΤΣΑΡΑ!!

Ένα το Χαραυγιακός-Αστέρας Τρίπολης και ένα το χτεσινό. Τέτοιο θέαμα λίγες φορές έχω σταθεί τυχερός να παρακολουθήσω από κοντά. Το χάλι το μαύρο ρε γαμώτο. Δεν μπορώ να πιστέψω οτι αυτό το τουρλουμπούκι με τα πράσινα είναι ο Παναθηναϊκός. Φυσικά δεν περίμενα το χτεσινό ματς να το καταλάβω αυτό αλλά αυτό το πράμα που είδα χτες με τα ματάκια μου μόνο ποδόσφαιρο δεν ήταν. Ή ήταν αλλά επιπέδου Δ΄Εθνικής.

Σύστηματα δεν υπήρχαν, άμυνες μπετόν και οι δύο, επιθετικά σκατά, φαντασία μηδέν και μέσα σε όλα και ένας πανάθλιος διαιτητής που δεν έδωσε ένα καταφανέστατο πέναλτι στον Παπαδόπουλο και μετά για να επανορθώσει(τραγικό έτσι;) έδωσε πέναλτι ένα τζαρτζάρισμα στον μονίμως παραπονούμενο Γκούμα. Αξίζαμε τη νίκη γιατί παίξαμε καλύτερα αλλά τελικά αυτός ο Παναθηναϊκός έτσι όπως παίζει δεν του αξίζει όχι η δεύτερη αλλά ούτε η 7η θέση. Πραγματικά με εξαίρεση τον Παπ και τον Έκι, χτές ήμαστε απαράδεκτοι!!!

Ο Μαλεζάνι φυσικά ήταν ικανοποιημένος αλλά αυτός βρίσκεται γενικά σε άλλον χωροχρόνο. Το άτομο έχει χάσει τη μπάλλα προ πολλού. Άντε και εις ανώτερα παίδες. Ελπίζω ο Γκέκας να μάθει να κάνει επιτέλους ένα κοντρόλ, ο Βύντρα επιτέλους μια σωστή κατεβασιά, ο Μόρις να σταματήσει τις αμπαλοσύνες και ο Γκούμας τις γκρίνιες. Ελπίζω μια μέρα να δω τον Παναθηναϊκό του παρελθόντος που κάτι τέτοιες ομάδες όπως χτές τις κέρδιζε άνετα. Και δεν τον έπαιζαν άνετα.

Περαστικά μας και εις ανώτερα...


24 Μαρτίου 2006

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΦΟΒΕΡΟ...

...τραγουδάνε οι οπαδοί του ένδοξου (ποντιακού γαρ) σωματείου και ίσως αποδειχτεί οτι έχουν δίκιο την Κυριακή αυτή. Ίσως ποτίσουν με δηλητήριο τα όνειρα μας για την δεύτερη (ουαου) θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Η Καλαμαριά, που έχει αποδειχτεί άλλο ένα παράρτημα του ολυμπιακού, είναι ανεβασμένη, δεν έχει τίποτα να χάσει απέναντι σε μας που έχουμε να χάσουμε τα πάντα. Το άγχος θα το έχουν οι δικοί μας παίχτες που φυσικά όμως ΕΑΝ παίξουν σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν έχουν απολύτως τίποτα να φοβηθούν. Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουμε υποτυπωδώς καλά και να χάσουμε, γιατί όσο καλή και να είναι η Καλαμαριά, δεν παύει να είναι μια μικρή ομάδα (που φυσικά είναι 10 φορές καλύτερη από κάτι καλλιθέες και κάτι ακράτητους και γιαυτό της αξίζει να παίζει στην Α Εθνική) και ο ΠΑΟ έχει υποχρέωση τέτοια παιχνίδια να τα καθαρίζει σχετικά εύκολα.

Μόνο νίκη λοιπόν και είναι σίγουρο πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο με παναθηναϊκούς που έστω και ανάμεσα στους 50-100 φανατικούς της Καλαμαριάς θα στηρίζουν με τη σκέψη τους την ομάδα μας.

20 Μαρτίου 2006

1η ΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Και ακολουθούν άλλες 2. Αυτή του πρωταθλήματος και αυτή του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ. Γιατί θα πάρουμε τη νίκη στη Τουρκία και θα πάμε στη Πράγα να το σηκώσουμε!

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ. Άξια Παναθηναϊκή ομάδα με άξιο πρόεδρο-παίχτες και προπονητή.





A! Νικήσαμε και 3-1 τον Όφη....

18 Μαρτίου 2006

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ νο2

Αν νικήσει ή πάρει 2 ισοπαλίες η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης στους 2 επόμενους ευρωπαϊκούς αγώνες που θα δώσει, η Ελλάδα σε 2 χρόνια χάνει 2 θέσεις για το UEFA. Αν και οι Ρουμανία μας περάσει στην κατάταξη σε 4-5 χρόνια ακόμα και ο πρωταθλητής Ελλάδας θα παίζει προκριματικά CL. Γενικά η κατάσταση στο ποδόσφαιρο μας πρόκειται να γίνει ακόμα πίο χάλια.

Και επειδή πιό χάλια δεν υπαρχει ο δρόμος για το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ένας: ΠΛΗΡΗΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ . Δεν υπάρχει κανέναν μέλλον και το πρωτάθλημα μας θα υποβιβαστεί σαν το Κυπριακό ή το Βουλγάρικο ή τέλος πάντων κάποιο αντίστοιχο. Φυσικά κάποιοι θα συνεχίσουν να εθελοτυφλούν όπως τώρα και θα τα βλέπουν όλα ρόδινα και ωραία αφού θα έχουν νικήσει τον αιώνιο αντίπαλο ή θα έχουν πάρει το διπλό στη δύσκολη έδρα του αντιπάλου (με τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα τί να περιμένεις ε;).

Φαντάζομαι στα επόμενα 5-10 χρόνια εφόσον μέχρι και οι μικρές ομάδες δεν θα έχουν λόγω ύπαρξης αφού στόχος UEFA δέν θα υπάρχει, η όποια ελάχιστη ανταγωνιστικότητα θα περιοριστεί στο ποιός θα βγεί πρώτος μπάς και παίξει στο CL του χρόνου και άντε στο ποιός δεν θα πέσει κατηγορία. Μεγαλεία δηλαδή! Στην Ευρώπη προκοπή ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να δούμε ποτέ πιά, ούτε καν από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ που τόσα και τόσα χρόνια έδινε βαθμούς στην Ελλάδα για να βγαίνει τελικά ο γαύρος και το χανούμι και ο μπάοκ και να μην μπορούνε ούτε ισοπαλία να πέρνουνε εκτός συνόρων.

Το μηδενικό επίπεδο του ποδοσφαίρου μας θα γίνει ακόμα χειρότερο και θα καταποντηστεί στον Καιάδα της Ευρωπαϊκής απαξίωσης. Ο διασυρμός για την πρωταθλήτρια Ευρώπης 2004 θα είναι ολικός και εξευτελιστικός.

Όσοι ασχολούμαστε ακόμα με το άθλημα αυτό.....καλό μας κουράγιο!

14 Μαρτίου 2006

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Ο προπονητής των αποτυχιών, ο άνθρωπος καρνάβαλος που έφτασαν να το κοροϊδεύουν μέχρι και σε όλη την Ευρώπη για το ξέσπασμα του μετά το 2-2 με τον Ηρακλή (CAZZO-CAZZO), o προπονητής που ευθύνεται για το -12, για τον αποκλείσμό από....τον Εργοτέλη, για τις ευρωπαϊκές σφαλιάρες και διασυρμούς, ο προπονητής που όλο λόγια και από ουσία τίποτα, που χάναμε 5-1 και αυτός έβλεπε βελτίωση στην ομάδα, που λέει πως αξιοποιεί το νέο αίμα και ο Μάντζιος παίζει μια φορά στα 10 παιχνίδια και ο Λεοντίου σαν αλλαγή συνεχώς, ο προπονητής που δεν έχει καταφέρει μέχρι και σήμερα να δέσει την ομάδα, που επί 1.5 χρόνο μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί και εν τέλει ο προπονητής που αγαπάνε οι αντίπαλες ομάδες....ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΚΑΤΑ 99% ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!!

Αν είναι δυνατόν ρε γαμώτο Τζίγγερ. Ξύπνα και δες πως αυτό το καρναβάλι που μας κουβάλησες από πέρσι, μόνο κακό μπορεί να κάνει. Ο προπονητής αυτός δεν είναι για εμάς, ίσως για την Βερόνα, ίσως για την Κάλιαρι, ίσως για τον Ατρόμητο δεν ξέρω, αλλά για εμάς, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ, δεν είναι. Δηλαδή πρέπει του χρόνου να φάμε 9 γκόλ στην Ευρώπη ή να αποκλειστούμε από τον ΠΑΟΝΕ για να καταλάβεις ρε Τζίγγερ πως ο Μαλεζάνι είναι άχρηστος. Πρέπει να χαρίσουμε ακόμα έναν τίτλο στους ανύπαρκτους του Πειραιά; Πώς είναι δυνατόν να στηρίζεται αυτό το καρναβάλι το Ιταλικό ακόμα στον Παναθηναϊκό; Όλη η Ελλάδα βλέπει αυτό που δεν μπορείς εσύ να δείς ρε Τζίγγερ!!! Όλη η Ελλάδα γελάει μαζί με το Παναθηναϊκό ρε Τζίγγερ! Δεν το αντέχει ο λαός του Παναθηναϊκού αυτό ρε Τζίγγερ!!

Πραγματικά πιστεύω πως ακόμα δεν έχουμε δεί τίποτα. Τα χειρότερα ακόμα δεν έχουν έρθει ακόμα και αν καταφέρουμε (τι κατόρθωμα ε;) να πάρουμε την δεύτερη θέση. Του χρόνου με τον Μαλεζάνι στο τιμόνι και τα ίδια επιχειρηματικά λάθη του Τζίγγερ (πχ μεταγραφές τύπου Κονσεϊσάο) όχι δεύτεροι αλλά ούτε πέμπτοι δεν βγαίνουμε.


Όσο στήριζα και πίστευα στον Ιταλό στην αρχή της χρονίας τόσο με έχει απογοητεύσει και τόσο πιστεύω πως η παραμονή του μόνο κακό κάνει στον σύλλογο. Η ανανέωση του συμβολαίου του θα είναι τραγικό λάθος του Τζίγγερ αλλά φυσικά εμείς είμαστε που στεναχωριόμαστε (για πόσο ακόμα) για το χάλι μας κάθε χρόνο ενώ ο τεχνοκράτης ραλλίστας δεν δίνει δεκάρα. Και αυτό έχει αποδειχτεί στο παρελθόν.

Περαστικά μας αδέρφια...

13 Μαρτίου 2006

ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΤΗ ΝΕΚΡΑ

Στη νεκρή Τούμπα, ο μπάοκ δεν μπόρεσε να ανακόψει τη πορεία του φορμαρισμένου Παναθηναϊκού. 7η συνεχόμενη νίκη και μάλιστα στη Τούμπα με γκόλ από τρελλή γιόμα από τη μέση του γηπέδου από τον Βύντρα(!!!) στον Παπαδόπουλο που έβαλε ΓΚΟΛΑΡΑ!!!

Πάντως η αλήθεια είναι πως δεν παίξαμε και καμιά μπάλλα της προκοπής αλλά στο σημείο που έχουμε φτάσει μόνο οι βαθμοί έχουν σημασία. Επόμενος αγώνας με τον όφη (προπόνηση δηλαδή) και σε 2 αγωνιστικές παίζουμε με την ομάδα της πόλης μου που δυστυχώς εξελλίσεται σε ακόμα ένα παράρτημα του γαύρου. Γέλασε όλη η Ελλάδα χτες πάλι με τον Παππά και τους λόγους για τους οποίους δεν έπαιξε στον γαύρος-καλαμαριά 2-1.



9 Μαρτίου 2006

ΜΙΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

...Αλλά με τυρί έτσι? Σαλονικιώτικη περιποιημένη. Στη γειτονιά μου έχει 2-3 καλά μπουγατσατσίδικα τα οποία τιμώ με κάθε ευκαιρία, γιαυτό άλλωστε ο σκεμπές έχει ξεφύγει από τα προκαθορισμένα όρια!! Οι Αθηναίοι βέβαια όταν μιλούν για μπουγάτσα εννούν αυτήν με τη κρέμα και μόνο αυτήν και την άλλη με τυρί την λένε τυρόπιτα!!!

Το θέμα είναι πως τελευταία στιγμή δεν μπόρεσαν τα αδέρφια από την Αθήνα να ανέβουν πάνω στην Τούμπα να δοκιμάσουν τη γνήσια Σαλονικιώτικη μπουγάτσα και φυσικά παράλληλα να δουν την ομάδα μας να ταπεινώνει τον μπάοκ στην άδεια δυστυχώς Τούμπα λόγω τιμωρίας. Και είμαι πεπεισμένος πως ο μπάοκ θα χάσει και μάλιστα πανηγυρικά γιατί ούτε ομάδα έχει ούτε ψυχολογία αλλά ούτε και οπαδούς να κάνουν τραμπουκισμούς πίσω από τον τερματοφύλακα μας όπως τόσες άλλες φορές στο παρελθόν.

Ο Παναθηναϊκός έτσι όπως εμφανίστηκε με το αεκάκι, μπορεί να ταπεινώσει τον μπάοκ. Πρέπει να νικήσουμε τον χάλια μπάοκ που πραγματικά δεν έχει ομάδα φέτος. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα και αν θέλουμε να βγούμε έστω και δεύτεροι.

7 Μαρτίου 2006

ΑΝΤΙ ΓΙΑ 3....ΜΟΝΟ ΕΝΑ

Μόνο ένα γκόλ κατάφερε να φάει το αεκάκι-44. Ας είναι καλά η γνωστή τους κωλοφαρδία, το κοράκι που μας ακύρωσε γκόλ ως οφσάιντ που δεν δίνεται σε κανένα γήπεδο της Ευρώπης και το χαμένο πέναλτι του 'θέλω να κάνω ρεκόρ και ας έχω κίνδυνο να ισοφαριστώ΄-Γκέκας.

Ωραία ατμόσφαιρα, ωραίο παιχνίδι από εμάς μέχρι το 60, όπου φυσικά η φυσική μας κατάσταση πήγε περίπατο (απορώ τι δουλειά τελικά κάνει ο Σπράι). Φοβεροί οι Γκαλίνοβιτς, Παπαδόπουλος, Βύντρα και Μπίσκαν ο οποίος προχτές ενμέρει δικαίωσε τα λεφτά του και αποδεικνύεται ίσως το μηχανάκι στο χώρο του κέντρου που όλοι περιμέναμε. Τα χανούμια έτσι και ισοφάριζαν θα ήταν η αδικία της χρονιάς. Δεν υπήρχε άεκ μέσα στο γήπεδο και έπρεπε να τους βάλουμε κιάλλα τους ανύπαρκτους αλλά είπαμε ας όψεται το φάρδος τους.

Επόμενος αντίπαλος ο μπάοκ, στη Τούμπα χωρίς κόσμο και σίγουρα είναι μια καλή ευκαιρία να πάρουμε το διπλό και να ανεβούμε ακόμα περισσότερο, τουλάχιστον ψυχολογικά και να αυξήσουμε και άλλο τις πιθανότητες μας να βγούμε στο CL.











3 Μαρτίου 2006

NIKH ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Δεν υπάρχει άλλη ανοχή. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Μόνο νίκη και με καλή και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ εμφάνιση. Τέρμα τα ευχολόγια, τέρμα οι δικαιολογίες, τέρμα οι πειραματισμοί φίλε καρνάβαλε Αλμπέρτο Μαλεζάνι.

Πρέπει να σώσουμε έστω ένα μικρό κομμάτι αξιοπρέπειας φέτος και να κάνουμε το 2 στα 2 στα 2 επόμενα παιχνίδια με το 44 και τον μπάοκ. Δεν φτάνει μόνο η νίκη απέναντι στους κωλόφαρδους του 44. Πρέπει να πάρουμε και το διπλό στη Τούμπα, αλλά βέβαια στο παιχνίδι αυτό μπορούμε να αναφερθούμε απο βδομάδα. Στόχος τώρα η αφύπνιση όλων μας με στόχο τη νίκη-βάλσαμο για τις πληγές που μας άνοιξε η φετινή χρονιά όνειδος. Και δεν είναι μονάχα αυτοσκοπός η νίκη. Χρειάζονται και οι βαθμοί. Πρέπει τουλάχιστον να βγούμε δεύτεροι. Πρέπει να βγούμε Champions League όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE.

Πρέπει το ΟΑΚΑ να βράζει τη Κυριακή και όλοι να ωθήσουμε την ομάδα στο να ξεφτιλίσει αν γίνεται το άρθρο-44 του υποκριτή Λυμπερόπουλου και των άλλων κωλόφαρδων που μόνο στο 90 φεύγα μπορούν να νικήσουν. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ!!