29 Σεπτεμβρίου 2006

ΑΗΔΙΑ

Αηδία, ντροπή και αίσχος. Ευχαριστούμε τον Εμπέντε για την πρόκριση.

Σε ένα ματς που παλεύαμε για την αξιοπρέπεια μας καταφέραμε να νικήσουμε με τα χίλια ζόρια 1-0 την υπερομάδα από την Ουκρανία. Από τη μια η εμφάνιση απέναντι στον παοκ με γέμισε λίγη αισιοδοξία για το μέλλον της ομάδας αλλά η χθεσινή αποκαρδιωτική εμφάνιση ήταν ακόμα μια μαχαιριά στην καρδιά....

Υπομονή...(τα καλύτερα(;) έρχονται)

25 Σεπτεμβρίου 2006

2-1 ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ

Ναι επιτέλους παίξαμε κατα διαστήματα στρωτή και καλή μπαλίτσα. Επιτέλους δεν αναλωθήκαμε σε σέντρες και γιόμες από την άμυνα αλλά προσπαθήσαμε (και στο χάλι μας φέτος αυτό είναι μεγάλη εξέλιξη) να παίξουμε με την μπάλλα κάτω και εν μέρει τα καταφέραμε. Σίγουρα μπορούμε πάρα πολύ καλύτερα αλλά σε γενικές γραμμές πιέσαμε τον αντίπαλο, είχαμε όρεξη και νεύρο και δείξαμε οτι με πολύ περισσότερη προσπάθεια, μπορούμε στο μέλλον να κάνουμε κάτι καλύτερο.

Φυσικά οι κομπλεξικοί του Βορρά, παραπονιούνται για το πέναλτι το οποίο αν το δεις σε ριπλεύ είναι μεν αυστηρό αλλά είναι και ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ αφού ο Μάντζιος τσιμπάει την μπάλλα και μετά τον σπρώχνει κάτω ο αμυντικός. Κάνουν ρε γαμώτο λες και ήταν 0-0 και νικήσαμε με το πέναλτι αυτό. ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ; Οι μόνιμοι αδικημένοι είναι τα μπαόκια; Στο μόνο που θα συμφωνήσω μαζί τους είναι στην άδικη αποβολή του προπονητή τους αλλά και στα απαράδεκτα αντιεθνικά συνθήματα μερικών καθυστερημένων πράσινων οπαδών.

Από την ομάδα που έδειξε πως αν θέλει μπορεί, ξεχώρισαν οι Μόρρις, Παπαδόπουλος (με την μαχητικότητα του) και φυσικά ο Ίβαντσιτς με την γκολάρα του και ο Εμπέντε με την φοβερή απόκρουση στο τέλος. Βύντρα και Ρομέρο ΞΑΝΑ εκτός κλίματος και αναρωτιέμαι αν ο Αργεντίνος ήταν μόνο για τα φιλικά γιατί σε επίσημα ματς ούτε τα πόδια του δεν μπορεί να πάρει. Αρνητικοί οι Τζιώλης και Σέριτς και φαίνεται πως μερικοί παίχτες δεν έχουν θέση στην ομάδα. Πρέπει ο καινούργιος προπονητής (βάτραχος) να ξεχωρίσει τα παλτά από τα ταλέντα και να καθαρίσει την σαβούρα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Βύντρα, Σέριτς, Νίλσον, Τζιώλης, Μπίσκαν στον πάγκο. Και επιτέλους πρέπει να δούμε και λίγο τον Λεοντίου. Είναι ξεφτίλα να παίζει έστω 20 λεπτά ο άμπαλος Μπίστστστσκαν (η πώς σκατά τον λένε τελος πάντων) και να μου βάζεις ρε Βέλιτς τον Λεοντίου στο 93'....

Ευελπιστώ πως οι Ουκρανοί την Πέμπτη θα φάνε το λιγότερο τρια τεμάχια.






22 Σεπτεμβρίου 2006

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ

Όσο και να λες δεν θα ξανασχοληθείς, το μικρόβιο δύσκολα φεύγει. Απλώς βέβαια, κάποτε φτάνεις σε ένα σημείο που όσο γκρινιάρης και μίρλας να είσαι, η μιζέρια και η γκρίνια κάπου καταντάνε κουραστικές ακόμα και σε σένα και νιώθεις οτι δεν πάει άλλο. Αλλά ως γνωστόν η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Έτσι και γω ελπίζω. Ελπίζω βασικά να διαψευστώ. Μικρή η πιθανότητα αλλά θαύματα γίνονται. Και στον Παναθηναικό ένα μικρό θαύμα χρειαζόμαστε για να ξεφύγουμε από το αέναο, όπως φαίνεται, τέλμα στο οποίο έχουμε πέσει τα τελευταία χρόνια.

Την Κυριακή με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο (Βέλιτς) καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες ενός ντέρμπι που κανονικά με τις διαβεβαιώσεις που παίρναμε στην αρχή της χρονιάς από τον Χάσε Μπάκα και από το γεμάτο ρόστερ μας, θα έπρεπε να το θεωρούμε δεδομένο οτι θα νικήσουμε εύκολα τον ανύπαρκτο παοκ που πραγματικά φέτος το μόνο που έχει είναι ο Χαραλαμπίδης, ο Τόργκελε και ένας παθιασμένος προπονητής στον πάγκο. Κατα τα άλλα παοκ δεν υπάρχει και θα έπρεπε απο καιρό να πέσει και κατηγορία με τόσα προβλήματα αλλά είπαμε.....το πολιτικό κόστος. Αλλά τώρα δυστυχώς αγχωνόμαστε για το πως θα παρουσιαστεί η ομάδα μέσα στο γήπεδο και τί πρόσωπο θα δείξει. Θα είναι πάλι νωθροί και βαριεστημένοι ως συνήθως τελευταία; Θα μπορέσουν να αλλάξουν 3 συνεχόμενες πάσες; Θα νικήσουμε χωρίς να εκτελέσουμε πέναλτι στο 80-φεύγα; ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗ ΨΥΧΗ ΠΑΛΙ με λίγα λόγια;

Κάτι τέτοιο διαφαίνεται στον ορίζοντα εκτός και αν γίνει το περίφημο ΞΕΣΠΑΣΜΑ για το οποίο όλοι συζητάνε. Ο αντίπαλος την Κυριακή δεν θα είναι ο παοκ. Θα είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Θα πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουνε οι παίχτες. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουνε σε ποιά ομάδα ήρθανε και τί φανέλλα φοράνε. Από τον Βέλιτς δεν περιμένω πολλά πράγματα αλλά ΑΠΑΙΤΩ να τους ξυπνήσει και να καταλάβει έστω και για τόσο λίγο που θα κάτσει στον πάγκο τι υλικό διαχειρίζεται. Δεν μπορεί να μου ξεκινήσει πάλι με Μπίσκαν και Νίλσον. Πρέπει η ομάδα να παίξει επιθετικά (4-3-1-2 με Ιβανσιτς προωθημένο και Παπαδόπουλο-Μάντζιο μπροστά) και με την μπάλλα ΚΑΤΩ. Δεν είναι δυνατόν να παίζουμε με σέντρες λες και έχουμε επιθετικούς 3 μέτρα παλλικάρια.

Αν πάλι τα παλλικάρια ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, τότε θα υποστούν όλοι τις συνέπειες. Ο λαός του Παναθηναικού δεν ανέχεται άλλες ντροπές. Πρέπει να νικήσουμε τους γαύρους του Βορρά και πρέπει επιτέλους να παίξουμε μπάλλα. Αν πάλι έχουμε τα ίδια συμπτώματα αδιαφορίας και αγγαρείας τότε δεν μας φταίει κανένας Μπάκε και κανένας Τζίγγερ. Δεν θα φταίει ο Τζίγγερ αν ο Μπίσκαν δεν μπορεί να αλλάξει μια σωστή πάσα ή αν ο Βύντρας κάνει σέντρες από την άμυνα.

18 Σεπτεμβρίου 2006

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ

Ο Μπάγεβιτς, ο έκπτωτος αυτός πρίγκηπας της παράγκας, της κοκκινοκίτρινης ξεφτίλας και της πεντάρας, αρνήθηκε να έρθει στον Παναθηναικό. Σε έναν Παναθηναικό που παρέδωσε και το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας του πέφτωντας στο σημείο να παρακαλάει τον βάτραχοπρίγκηπα να έρθει να τον σώσει από την παρακμή και την πτώση. Καταντήσαμε ρε να παρακαλάμε τον βάτραχο να γίνει προπονητής μας και το δυστυχές είναι που μεγάλη μερίδα των οπαδών ήταν υπέρ της άποψης αυτής. Λες και ο Ντούσαν είναι ο Μεσσίας, ο Λυτρωτής, ο υπερμέγιστος προπονηταράς που θα μας έσωζε. Ρε που φτάσαμε ρε!!!!!!

Ευτυχώς δεν θα έρθει και η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται. Άλλοι λένε έντονα για Αναστασιάδη και άλλοι φαντασιόπληκτοι δημοσιογραφίσκοι κάνουν λόγο για Έκτορ Ραούλ Κούπερ, για Γκούλιτ, μέχρι και για τον Λίπι ακούστηκε. Εδώ ισχύει ότι ισχύει και για τον Σαβιόλα πχ. ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΙ; Με τι προοπτικές να έρθουν εδώ; Όρεξη μας είχαν. Οπότε ας αρκεστούμε στις εγχώριες λύσεις παρά στα πειράματα τύπου Μπάκε-Μαλεζάνι.

Εγώ προσωπικά προτιμώ Μαρκαριάν αλλά αυτός δεν έρχεται ούτε με σφαίρες πίσω οπότε ίσως η άλλη καλή λύση είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ναι αυτός ο υπερβολικά θρήσκος και άξεστος σε μερικούς Ελληναράς που δεν πολυπάει τις βεντέτες και απαιτεί σιδηρά πειθαρχία στα αποδυτήρια. Αυτόν που τον φάγανε τα λαμόγια οι δημοσιογράφοι με πρώτο και καλύτερο τον Μένιο. Δεν θα τον κρίνουμε για τις απόψεις του αλλά για την προπονητική του και μόνο. Και ας μην δίνει συνεντεύξεις και ας μην είναι αρεστός στους παρατρεχάμενους του βασιλέα Τζίγγερ. Ο Παναθηναικός επί Αναστασιάδη έπαιξε κατα διαστήματα πολύ καλή μπάλα με αποκορύφωμα την τρομερή εμφάνιση στο Μάνστεστερ και τον αποκλεισμό της Γιουβε με 3-1 στο ΟΑΚΑ. Ναι μετά χάσαμε από την Στουρμ Γρατς αλλά όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Από τις εγχώριες διαθέσιμες ρεαλιστικές λύσεις, πιστεύω πως είναι η πιο σωστή. Γνώμη μου και δεν χρειάζεται να αρέσει σε όλους.

Ας ελπίσουμε αυτός που θα έρθει να μας προπονήσει τουλάχιστον να καταφέρει να ξυπνήσει τα καμάρια μας τους ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές μας που μέχρι στιγμής κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

15 Σεπτεμβρίου 2006

ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ....

Όξω ρε από την Πανάθα. Όξω ρε ψοφίμια που ήρθατε να μαγαρίσετε το ένδοξο όνομα της ομάδας. Όξω ρε Μπάκε ψευτοπροπονητή και σου αγοράζω εγώ ένα στρωματάκι υπερλούξ να κοιμάσαι σπίτι σου όσο θές. Αλλά όχι στον πάγκο της ομάδας μας. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΚΟΙΜΟΥΣΟΥΝ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

Η κατάντια μας δεν έχει τέλος. Ο Παναθηναικός χτές ήρθε ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην απαξίωση και στην καταστροφή του ονόματος που τόσα χρόνια έχτιζε. Η ομάδα έζησε την μεγαλύτερη ξεφτίλα μετά την Ριζούπολη και τα περσινά χάλια με Εργοτέλη και τις 5άρες στην Ευρώπη και πλέον δεν υπάρχει ελπίδα. ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΙΓΓΕΡ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ.... ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ.

Τέρμα τα λόγια τέρμα οι δικαιολογίες τέρμα τα πάντα. Δυστυχώς δεν μπόρεσαν να σε πιάσουν και εσένα και το παρτάλι που μας κουβάλησες για προπονητή και να σε κάνουν τόπι στο ξύλο. Όχι οτι εγκρίνω την βία αλλά ρε ίσως χρειάζεται μερικές φορές. Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.

Για το μάτς δεν έχω να πώ τίποτα αφού το υπερκαφενείο της Μέταλουργκ το νικούσε χτες η Δόξα Δράμας 5-0 στο χαλαρό. Ο παναθηναικός ήταν ομάδα χωρίς πάθος, χωρίς νεύρο, χωρίς τίποτα. Ο Βύντρας να βαράει σέντρες στον γάμο του καραγκιόζη από την άμυνα, η οποία ήταν αλλού γι' αλλού, το κέντρο μας ήταν λες και τους είχαν βάλει τσιμέντο στα πόδια ενώ από επίθεση μηδέν εις το πηλίκον. Βαρεμάρα, αδιαφορία, αγγαρεία. Μηδενικός σεβασμός στον κόσμο που σε εργάσιμη μέρα γέμισε γήπεδο 400 χλμ μακριά από την Αθήνα. Προσωπικά έχω σιχαθεί τόσα χρόνια με τις ίδιες μαλακίες και δεν έχω άλλο κουράγιο να γράφω και να ανέχομαι τις ξεφτίλες μας.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ........ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ Ο-Λ-Ο-Ι




9 Σεπτεμβρίου 2006

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΗΧΥΣ....ΟΕΟ?

Ο πήχυς έχει πέσει. Λάθος. Ο πήχυς έχει χαθεί. Είναι τόσο χαμηλά που δεν τον βλέπουμε. Πολλοί θα είναι ευχαριστημένοι που πήραμε τους 3 βαθμούς σήμερα. Πολλοί θα χαίρονται που είμαστε στο -3 από τον γαύρο. Πάρα πολλοί θα ελπίζουν σε μια νέα μέρα για τον Παναθηναικό μας. Και όλα αυτά επειδή στο 82' με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι νικήσαμε την Μπαρτσελόνα....εεε συγνώμη την Ξάνθη του Άντζα και του Μάνσο και του Μαντζουράκη....

Μπράβο στα παιδιά που καταφέρανε να παίξουνε για 45 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο απλώς υποφερτό ποδόσφαιρο και που δεν χάσαμε ή έστω που δεν φέραμε Χ με την ακριτική υπερομάδα. Μπράβο στον Μπάκε για τις αλλαγές που έκανε και για την φοβερή δουλειά στους αυτοματισμούς στις προπονήσεις, κάτι που άλλωστε φαίνεται στο γήπεδο από την μαγεία που μας προσφέρει πχ....ο Μπίσκαν και ο Βύντρα. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ! Και τώρα στα μπουζούκια....

Ρε πόσο χαμηλά έχουμε ξεπέσει σαν ομάδα; Δεν μπορώ να το διανοηθώ. Να την βράσω και την ψιλοκαλή εμφάνιση και τους 3 βαθμούς. ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΡΕ ΜΠΑΚΕ. Κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου και τα καμάρια με τις λαχανί φανέλλες παίζουν σαν υπνωτισμένοι. Ειδικά αυτό το πρώτο ημίχρονο.....1 μπουκάλι πέρδικα κατέβασα για να μας αντέξω.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ! ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΤΡΑΧΑΝΙΑΣ.




5 Σεπτεμβρίου 2006

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ

Σεπτέμβριος 2006. Δηλώσεις Χανς Μπάκε προπονητή Παναθηναϊκού:

"Ο Xανς Mπάκε εκτιμά πως ο αγώνας με την Ξάνθη αποτελεί «κλειδί» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και ότι για μία σειρά από λόγους μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη δυνατή «ντόπα» εν όψει της συνέχειας.

Διότι με νίκη και πειστική εμφάνιση στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός θα ανακτήσει τον ενθουσιασμό, θα επαναφέρει την αισιοδοξία στα εκατομμύρια των οπαδών του και θα μπορέσει να δείξει, στα δύσκολα ματς που ακολουθούν, τις πραγματικές του δυνατότητες. "

Σεπτέμβριος 2005. Δηλώσεις Αλμπέρτο Μαλεζάνι, προπονητή Παναθηναϊκού:

"...αρκεί μια νίκη (σπίθα) για να πάρει φωτιά η ομάδα και να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες..."

Κάθε χρόνο τα ίδια ακούμε και προκοπή δεν βλέπουμε. Κάθε χρόνο...

Ως πότε;

4 Σεπτεμβρίου 2006

ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ

Δεν πειράζει που χάσαμε αλλά με χαλάει ο τρόπος που χάσαμε. Κρίμα για τα παιδιά αυτά αλλά η Εθνική αυτή μας έκανε πάλι υπερήφανους.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Παραθέτω και την εκπληκτική γελοιογραφία του Ζωίδη από το GOAL (www.goalnews.gr) που πραγματικά πιάνει τον παλμό του χτεσινού τελικού!

1 Σεπτεμβρίου 2006

YANKEES....ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!

ΤΡΕΛΛΑ!!!! ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΙΞΑΜΕ ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ.... 101-95 ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΜΑΡΙΑ!!!!