28 Δεκεμβρίου 2006

2007 ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!

Τα εισητήρια περιμένω να τα παραλάβω. Αρκεί βέβαια όλα να πάνε καλά και να περάσει η πράσινη αρμάδα του Ομπράντοβιτς στο Final Four. Που θα περάσει και θα το σηκώσουμε κιόλας. Το 2007 τον Μάη, θέλω να κατέβω Αθήνα. Θέλω να πανηγυρίσω με τα αδέρφια έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο. Αυτή είναι η αθλητική ευχή μου για το νέο έτος. Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός είναι νεκρός και δεν σώζεται ούτε με όλες τις ευχές του κόσμου.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2007. ΥΓΕΙΑ-ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

21 Δεκεμβρίου 2006

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Εύχομαι σε όλους σας καλά Χριστούγεννα, με υγεία και ευτυχία. Όπου και αν πάτε ό,τι και αν κάνετε καλά να περάσετε και προσεκτικά στους δρόμους.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

20 Δεκεμβρίου 2006

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΖΙΓΓΕΡ

Ε αφού είναι μόνο 100-200 που σε αποδοκιμάζουν, βάλε ακόμα έναν να γίνουν 201 και αντε στο ΔΙΑΟΛΟ. 500 άτομα σήμερα στο ΟΑΚΑ είδαν το τερατούργημα σου να φέρνει 0-0 στο ΄ντέρμπυ΄ με την Καλαμαριά και μακάρι στον επαναληπτικό να μας αποκλείσουν να γουστάρουμε. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΤΕΡΜΑ ΡΕ.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ. Σκοτώσατε το τριφύλλι. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ....

19 Δεκεμβρίου 2006

Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ....

Τόσα χρόνια πόσες φορές γέμισε το ΟΑΚΑ ή η Λεοφόρος; Πόσες και πόσες φορές στο παρελθόν δεν έπαιζαν τα κοπρόσκυλα με 2-3000 στις κερκίδες και στα παπάρια τους στην τελική; Και πάλι, αν αποφάσιζαν ομόφωνα άυριο ΟΛΟΙ οι σύνδεσμοι να μην πατήσει κανείς ξανά στο γήπεδο, πάλι δεν θα υπήρχαν οι κλασσικοί τσάτσοι, παρέα με τους κλασσικούς φιλάθλους που δεν πολυασχολούνται και δικαίωμα τους κιόλας; Οι παίχτες έχουν δείξει οτι δεν τους πολυνοιάζει είτε υπάρχουμε είτε δεν υπάρχουμε, εκτός αν τους βρίζουμε ή τους κυνηγάμε. Το ίδιο και ο Τζίγγερ. Τα έσοδα του τα έχει βγάλει αυτός για φέτος. Χέστηκε αν πάμε ή όχι γήπεδο και στην τελική καλύτερα γι' αυτόν να μην πηγαίνει κανείς οργανωμένος. Αυτό που τον πονάει είναι το γαμημένο του προφίλ και εκεί πρέπει να χτυπήσουμε. Τα έχει πάρει που τον βρίζει ολόκληρος ο Παναθηναικός κόσμος και που κυνηγάμε τους παίχτες και εκεί πρέπει να εστιάσει ο οργανομένος κόσμος αύριο στο ντέρμπι (γιατί περί ντέρμπι πρόκειται έτσι όπως είμαστε) με την Καλαμαριά.

Αύριο λοιπόν όχι αποχή, αλλά θα ήθελα να δώ ένα γεμάτο γήπεδο από 50.000 κόσμο που με έξυπνα και καυστικά (όχι υβριστικά) συνθήματα να ταρακουνήσει διοίκηση και παίχτες. Κανένα σύνθημα υπερ της ομάδας, κατά του γαύρου ή άλλες γραφικότητες, μόνο αντίδραση και γιούχα. Οποιαδήποτε αλλη αντίδραση θα έχει αρνητικό αντίκτυπο αφού θα επακολουθήσει τρελλή μαύρη προπαγάνδα από ΜΜΕ.

Ξέρω....φρούδες ελπίδες να γίνουν όλα αυτά. Όπως πιο μάταιο είναι να ελπίζω πως η αντίδραση του κόσμου μπορεί να αλλάξει κάτι όσο ώριμη και αποφασιστική είναι. Αλλά ας ελπίζω. Είναι το μόνο που μου έχει απομείνει να κάνω για τον πρωην μεγάλο Παναθηναικό....

17 Δεκεμβρίου 2006

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ

Δεκέμβρης....εκτός στόχων ΚΑΙ ΠΑΛΙ. Συνήθεια πλέον. Εκτός αν κατακτήσουμε το UEFA όπως πολλοί λέγανε μόλις ήρθε ο Μουνιόθ και νικήσαμε τον ολυμπιακό,....(ελληνάρες).

-8 βαθμούς στο ήμισυ του φοβερού αυτού πρωταθλήματος. 3-1 από ποιόν; Την Κέρκυρα. Το ξαναλέω....την ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ομάδα που πλέον δεν πρέπει να λέγεται Παναθηναικός, ταπεινώθηκε από μια ομάδα που σε άλλες παλιότερες εποχές αλλά και όπως ονειρευόμαστε εμείς τον Παναθηναικό θα της έριχνε 2 γκολ στο πρώτο και άλλα 2 στο δεύτερο ημίχρονο στα χαλαρά με τα δεύτερα. Και όμως ΠΑΛΙ παρουσιαστήκαμε νωθροί, απαθείς, αγγαρεία τελείως, και δίκαια ταπεινωθήκαμε ενώ έπρεπε να φάμε και άλλα μπας και ξυπνήσουμε. Μπας και ξυπνήσει ο Τζίγγερ και διώξει κόσμο. Μπας και φέρει κάναν παίχτη που να ξέρει να κάνει κοντρόλ και να τρέχει. Πώς να πάμε μπροστά με Ρομέρο (αργεντίνος που δεν μπορεί να κάνει μια τρίπλα), με Ίβανσιτς (πιο αργός και νωθρός από την καθυστέρηση), με Βύντρα, με Γκούμα, με τον αδιάφορο δημόσιο υπάλληλο Δημήτρη Παπαδόπουλο που παρακαλούσαμε και τον Τζίγγερ να τον κρατήσει γαμώ το κερατό μου γαμώ; Με τον προσέχω το μαλλί πιο πολύ από τη μπάλα-Τζιόλη; Με τον Μόρρις που κανει το ένα λάθος μετά το άλλο και που κάνει κωλοδάχτυλα σε αυτούς που έδωσαν 400 ευρώ να το δούν στο Παρίσι να κάνει τη μια μαλακία μετά την άλλη; Με τον Δάρλα (έλεος)....

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΩΣΤΕ ΟΤΙ ΣΩΖΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ: ΤΖΙΓΓΕΡ, ΜΟΥΝΙΟΘ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΤΖΙΓΓΕΡ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ..........

15 Δεκεμβρίου 2006

Η ΛΑΝΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ....

Θυμάστε το γκολ του Βόκολου το 98 στο ΟΑΚΑ; Την αξιοπρεπή ήττα στο 81' στο Φελίξ Μπολάρ την ίδια περίοδο; Ε ξεχάστε τα όλα αυτά γιατί ο φετινός Παναθηναικός δεν είναι ικανός όχι Χ αλλά ούτε να χάσει αξιοπρεπώς φέτος στο καυτό Φελίξ Μπολάρ της Λάνς. Της δεύτερης στο Γαλλικό Πρωτάθλημα Λάνς.....Όταν από την 15η τρως 4 από την 2η ε δεν θα φας τουλάχιστον 5;

Η απαισιοδοξία μου έχει φτάσει το ανώτατο όριο και δεν πάει παραπάνω. Αρχίζω και φοβάμαι για το τι έρχεται φέτος με τόση αδιαφορία και ανικανότητα που διακρίνω στην ομάδα. Την ομάδα που κάποτε λεγόταν Παναθηναικός και τώρα είναι συνώνυμο της ανικανότητας και του κομπλεξισμού. Με τη Λανς λοιπόν, εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι στις 14/2/2007 και τον επαναληπτικό στις 28-29/2/2007. Ας ελπίσουμε οτι κάποιο θαύμα θα γίνει, κάποιες σωστές μεταγραφές θα γίνουν και η ομάδα θα ξαναγίνει ομάδα εντός της σεζόν και δεν θα περιμένουμε πάλι του χρόνου να έρθει ο Μεσσίας να μας σώσει (βλ Μπάγεβιτς) .

VS

ΥΓ: Σχετικά με τις αποδοκιμασίες στο αεροδρόμιο, δηλαδή τι περιμένανε τα καμάρια μας να τους ζητήσουμε και αυτόγραφα; Όποιος δεν μας σέβεται θα μας φοβάται.

14 Δεκεμβρίου 2006

ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ....ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΑΜΩΤΟ!

Διασυρμός χτες και δεν θα πώ τα λεγα εγώ, αλλά τα έλεγα γαμώτο. Αναμενόμενη ήττα για μένα αλλά όχι και έτσι ρε γαμώτο! Ντροπιαστική ήττα από την 15η του γαλλικού πρωταθλήματος που είχε να νικήσει εδώ και κάνα τρίμηνο και ξέσπασε σε εμάς. Ξεφτιλισμός του ονόματος μας στην Ευρώπη για ακόμα μια φορά και το ναυάγιο συνεχίζεται.

Χαρήκαμε που νικήσαμε τον γαύρο αλλά ουσιαστικά επί Μουνιόθ μόνο σε εκείνο το ματς παίξαμε καλά. Κατα τα άλλα χαιρόμασταν που δεν είμασταν τελείως για τα μπάζα όπως επί Μπάκε-Μαλεζάνι. Αλλά μετά από 2-3 νίκες επιστρέψαμε για τα καλά στα σκατά. Συνοχή μηδέν, πάθος μηδέν, όρεξη μηδέν, ανικανότητα, αδιαφορία, αγγαρεία, ΑΗΔΙΑ. Δεν λέω οτι φταίει ο Μουνιόθ αλλά οι ημέρες περνάνε και προκοπή δεν βλέπουμε. Χέστηκα αν περάσαμε ή όχι πρώτοι. Η εικόνα της τεσσάρας με πονάει....

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΤΡΑΧΑΝΙΑ!

13 Δεκεμβρίου 2006

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

Στο forum των Greenwebfans το οποίω παρακολουθώ σε καθημερινή βάση, παρατηρώ πολλά αδέρφια να διακατέχονται από μια υπέρμετρη αισιοδοξία για το σημερινό ματς στο Παρίσι απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Φαντάζομαι αυτή η αισιοδοξία υπάρχει στο σύνολο του Παναθηναϊκού κόσμου ενώ πολλοί λένε μέχρι και για σκορ 0-3(!!).

Με συγχωρείτε αλλά εγώ δεν συμμερίζομαι την αισιοδοξία αυτή. Και εξηγούμαι: ποιά η πιθανότητα η ομάδα να παίξει καλύτερα απ' οτι έπαιξε με Άρη και Λάρισα; Δεν είναι το πιθανότερο η απόδοση μας να κυμανθεί περίπου στα ίδια επίπεδα (δηλαδή σκατά); Και πόσο μάλλον όταν σήμερα θα παίξουμε με Δάρλα, Άντονσον, Θεοδωρίδη και με μοναδικό προωθημένο τον Σάλπι(!). Η Παρί θα καίγεται για τη νίκη ενώ στο γήπεδο το κλίμα θα είναι πύρινο λόγω των προσφάτων επεισοδίων με τον θάνατο ενός Γάλλου οπαδού. Οπότε γιατί να είμαι αισιόδοξος; Κουραφέξαλα για ευρωπαϊκά κοστούμια δεν θέλω να ακούω γιατί εδώ και χρόνια τώρα το κοστούμι αυτό το έχει φάει ο σκόρος. Μακάρι να διαψευστώ και να νικήσουμε σήμερα αλλά προσωπικά δεν το βλέπω. Μακάρι όμως γιατι ως γνωστόν μόνο:
ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!



12 Δεκεμβρίου 2006

ΑΦΩΝΟΣ

Δεν υπάρχουν λόγια για το νέο μας παλάτι που μακάρι να είναι έτοιμο το 2008 όπως λένε στην ΠΑΕ αλλά εγώ το βλέπω τουλάχιστον για το 2009 με τόσες καθυστερήσεις που πρόκειται να συμβούν. Εξάλλου στην Ελλάδα ζούμε και δεν είμαστε και γαύρος ναι έχουμε πάντα προτεραιότητα ε; Απολαύστε τις εικόνες και το βίντεο από την παρουσίαση του νέου μας γηπέδου. PANATHINAIKOS ARENA:












10 Δεκεμβρίου 2006

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΑΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Τα ίδια Παντελάκη μου.......Τελικά δεν βάζουν μυαλό αυτά τα παλλικάρια. Δεν καταλαβαίνουν οτι την επόμενη φορά στο ΟΑΚΑ, έτσι όπως παίζουν δεν θα έχει ούτε 1000 άτομα. Εντάξει είπαμε η νίκη μετράει, έστω και με 1-0, οτι πληρώνουμε τα σπασμένα της κακής προετοιμασίας του καλοκαιριού (η καραμέλα μας τα τελευταία χρόνια) οτι έτσι όπως είμαστε η νίκη μετράει και τίποτα άλλο, ΑΛΛΑ....

Αλλά πονάνε τα μάτια μας να βλέπουμε αυτά τα χάλια. Αλλά πολύ χάλια. Και συνεχόμενα. Ως πότε; Αν συνεχιστεί αυτό το βιολί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι φέτος με εμάς. Κάτι, κάτι ρε γαμώτο πρέπει να γίνει και σύντομα. Άμεσα. ΤΩΡΑ. Η Λάρισα απο ατυχία δεν μας έριξε 2 γκολάκια ενώ έπαιζε με κάτι πιτσιρικάδες και εμείς με τα 'αστέρια' μας. Το μόνο καλό της βραδιάς η επανεμφάνιση του Έκι και η μαγική πάσα στον Σάλπι για το γκολ στο 88'. Πάλι καλά που έχουμε και ένα θετικό να θυμόμαστε...Σειρά έχει η Παρί την Πέμπτη και ο Θεός βοηθός.



A και για να μην ξεχνιόμαστε σε ποιά χώρα ζούμε και τι κάφροι είμαστε και πως ποτέ το ποδόσφαιρο μας δεν πρόκειται να σοβαρέψει ορίστε μια ωραία φωτογραφία που αντικατοπτρίζει πλήρως την σύχρονη Ελλάδα και το σύχρονο Ελληνικό ποδόσφαιρο:

8 Δεκεμβρίου 2006

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΟΗ!!!

Είπα να μην το σχολιάσω. Είπα να μην πάρω την 'δόξα' από τη ξεφτίλα του γαύρου. Να μην κάνω ο,τι και η πλειοψηφία των ΜΜΕ που αντί να ασχολούνται με την αγαπημένη τους ομάδα και να μετριάσουν τα ρεζιλίκια, σαν μάννα εξ ουρανού, τους δώθηκε η ευκαιρία να επικεντρώσουν όλη τους την προσοχή στα τερτίπια των παιχτών μας στην Παιανία. Αλλά δεν άντεξα.

Είμαι σίγουρος πως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ακριβώς όπως τα γράφουν τα site και οι εφημερίδες. Εκτός και αν έχουν κρυφές κάμερες και μικρόφωνα. Πάντα θα υπάρχει η υπερβολή και η δημοσιογραφική αδεία που θα ξεχειλώνει και παραμορφώνει τα πράγματα. Ναι πλακώθηκε ο Έκι με τον Μάντζιο. Μπορεί να αντάλλαξαν και γαμωσταυρίδια. Άνθρωποι είναι, νέοι είναι βράζει το αίμα τους, πάνω στο παιχνίδι τα νεύρα είναι τεντωμένα και θα πεις και μια κουβέντα παραπάνω. Γιατί τα ΜΜΕ το κάνανε βούκινο άραγε; Γιατί το μεγιστοποίησαν ΤΟΣΟ πολύ το θέμα και είναι τυχαίο που έγινε αυτό μια μέρα μετά τη καρπαζά του γαύρου; Απορίες εκφράζω...

Αλλά το πλέον ανησυχητικό και συνάμα εκνευριστικό είναι γιατί το γεγονός αυτό, όσο σοβαρό και αν είναι, βγήκε εκτός των πυλών της Παιανίας. Ποιός ή ποιοί είναι αυτοί που διαρρέεουν και την παραμικρή λεπτομέρεια στους δημοσιογράφους; Τι σκοπούς εξυπηρετούν; Δεν υπάρχει ένας στην Παιανία να προστατεύσει την ομάδα; Ό,τι και αν γίνεται στην Παιανία δεν χρειάζεται να κοινοποιήται σε ολόκληρο τον ντουνιά. Γιατί δεν προστατεύουν την ομάδα μας, πραγματικά απορώ. Και πως μπορούν τόσο αβασάνιστα να την αφήνουν έρμαιο στις ορέξεις του κάθε δημοσιογραφίσκου; Απαράδεκτο αυτό που έγινε στην προπόνηση αλλά είναι εσωτερικό θέμα να το λύσει ο Μουνιόθ με τους παίχτες και όχι να ασχολούμαστε μια βδομάδα τώρα και με το μυαλό μας να βάζουμε ότι ιδέα να ναι...

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

ΥΓ: Και αφήστε τα κλωτσομπουνίδια εκεί στην Παιανία και παίξτε λίγη μπάλα γιατί σε λίγο τα κλωτσομπουνίδια θα τα αναλάβουν τίποτα οπαδοί που δύσκολα κρατάνε την ψυχραιμία τους...

6 Δεκεμβρίου 2006

ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΤΑ

Για το λόγο αυτό κύριοι του Ολυμπιακού δεν θα μείνετε ατιμώρητοι για την υπεροψία σας που μιλούσατε μέχρι και για τελικό Champions League. Γι' αυτό δεν θα μείνετε ατιμώρητοι και για τις μολότωφ που πετάξανε τα φυντάνια σας στο πούλμαν της Σαχτάρ μετά τον αγώνα. Γι' αυτό ο διαιτητής δεν σας έπαιξε 80-20 αλλά 50-50. Γι' αυτό κύριε μέλος-Κωνσταντίνου οι βουτιές στην μεγάλη περιοχή τιμωρούνται με κίτρινη και δεν δίνονται τόσο εύκολα πέναλτι. Γι' αυτό ρε Σωκρατάκο δεν κατάφερες ούτε φέτος να προκριθούν οι βετεράνοι σου. Γι' αυτό ρε γαύροι τρώτε την μια καρπαζιά πίσω από την άλλη. Γι' αυτό ρε νικάει ο καλύτερος και πετυχαίνει όχι ο δολιότερος και ο πιο ύπουλος αλλά αυτός που παίζει καλύτερα ΜΕΣΑ στο γήπεδο. Γι' αυτό ρε δεν σας σέβονται και δεν σας φοβούνται επειδή είστε τσίρκο ενώ εδώ καταφέρατε με την προπαγάνδα σας να θεωρείστε σοβαρό και μεγάλο σωματείο.

Επειδή ρε γαύροι η Ευρώπη δεν είναι Ελλάδα να πετυχαίνει ο πιο κουτοπόνηρος, για το λόγο αυτό ρε:


4 Δεκεμβρίου 2006

ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ...

...καλά κάνει και ο Τράγκας και τους τα αρπάζει!Ήταν το "Derby" που μέσω του Γκόντζου πουλούσε και πουλάει Παναθηναικοφροσύνη και ουσιαστικά αποτελεί και το φερέφωνο του Τζίγγερ. Μετά ήρθε το "Σκορ" για την ΑΕΚ και τώρα κυκλοφορεί και το "Νταμπλ Σπορ" που εύκολα καταλαβαίνει κανείς από το εξώφυλλο του οτι θα αποτελεί φυλλάδα προπαγάνδας του γαύρου. Εκδότης; Κοινός και για τις τρεις φυλλάδες. Ο Τράγκας, που έχει πιάσει το νόημα και ξέρει πως η προπαγάνδα και ο τυφλός οπαδισμός πουλάει στο νεοέλληνα και το εκμεταλλεύεται με τον χειρότερο (καλύτερο γι'αυτόν) τρόπο.

Απορώ πραγματικά πως υπάρχουν χιλιάδες ζώα οπαδοί και των τριών ομάδων που αγοράζουν τις εφημερίδες αυτές. Είναι τόσο υποκριτικό αυτή η ιστορία με τις εν λόγω εφημερίδες, φανταστείτε το λίγο: στο ίδιο κτίριο, στον ίδιο όροφο, τρία διπλανά γραφεία, ένα για κάθε εφημερίδα. Να σπάνε πλακίτσα μεταξύ τους και να συζητάνε τι να βάλουν πρωτοσέλιδο ο μεν για να πικάρει τους δε και τί να γράψει ο άλλος για να τη σπάσει στον συνάδελφο του από το άλλο έντυπο της διπλανής πόρτας. Και πάνε οι άλλοι οι πορωμένοι οπαδοί και διαβάζουν το DERBY και τρελλαίνονται και οι άλλοι το SCORE που βρίζει τον Παναθηναικό αλλά που μπορεί στη τελική να είναι ο ίδιος δημοσιογράφος που έγραφε στην DERBY ενάντια της ΑΕΚ. Και τώρα φυσικά προστίθεται ακόμα ένας παίχτης στο παιχνίδι. Και άργησε κατά την γνώμη μου. Φυσικά πρώτος-πρώτος δημοσιογράφος που έκλεισε στη νέα φυλλάδα δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Βασίλη Παπανικολάου που απολύθηκε από την ΕΡΑ ΣΠΟΡΤ μετά από εισήγηση της ΠΑΕ Παναθηναικός μετά από ρατσιστικό σχόλιο κατά του Πιέρ Εμπέντε. Πανστρατιά γαύρων και αντικειμενικών λειτουργών της δημοσιογραφίας. Και από τις τρεις εφημερίδες. Μπράβο ρε Τράγκα είσαι πραγματικά πανέξυπνος και σου βγάζω το καπέλλο!

Πάω να διαβάσω λίγο DERBY και επανέρχομαι...

3 Δεκεμβρίου 2006

ΑΗΔΙΑ

Δεν έχω και πολύ όρεξη να γράψω λίγη ώρα μετά το ματς που άντεξα να παρακολουθήσω. Πραγματικά διαψεύστηκα όταν έλεγα οτι βλέπω να νικάμε εύκολα και μάλιστα παταγωδώς. Ο Άρης έπαιξε πραγματικά πάρα πολύ καλύτερα, ψυχωμένα, παθιασμένα και μας κέρδισε μόνο 1-0 αφού πιστεύω ήμαστε για περισσότερα. Παναθηναικός δεν υπήρχε στο γήπεδο, μόνο κάτι κουρασμένα παλικάρια με πράσινες-άσπρες φανέλες που δεν μπορούσαν να τρέξουν, δεν μπορούσαν να πιέσουν, δεν μπορούσαν να κάνουν απολύτως μα απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.

Αηδία η ομάδα, από άμυνα μέχρι επίθεση, με σχεδόν μηδέν φάσεις όχι ευκαιρίες, ΦΑΣΕΙΣ! Στο κέντρο η μπάλα χανόταν με την μία και γενικά ο Άρης νίκησε ένα φάντασμα ομάδας, όχι πως δεν το άξιζε αλλά και εμείς ήμαστε πραγματικά ένα μάτσο χάλια. Εμφάνιση που θα προστεθεί στην πλειάδα των άσχημων-αθλίων εμφανίσεων της ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια. Γιατρειά; Ίσως αν αλλάζουμε κάθε 2 μήνες προπονητή γιατί μόνο τότε φαίνεται να ξυπνάνε τα καμάρια μας. Ελπίζω ο Μουνιόθ, που του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη να αλλάξει κάτι γρήγορα και τον Γενάρη να προστεθεί στον ομάδα ένας αμυντικός της προκοπής που θα συμμαζέψει τα ασυμάζευτα.

Κρίμα σήμερα γιατί πραγματικά πιάστηκα μαλάκας. Δεν το περίμενα τέτοιο χάλι.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΛΟ...

Είναι το Χαριλάου αφού είναι γεμάτο σκουλίκια. Σήμερα ειδικά θα είναι γεμάτο και εξαγριωμένο αφού μετά το άγριο διαιτητικό σεξ του Ζωγράφου στο ματς με τον γαύρο, τα σκουλίκια είναι σίγουρα οτι και σήμερα θα αδικηθούν(!!!).

Οπότε πάμε να τους ρίξουμε 2-3 γκολάκια στο κεφάλι να ηρεμήσουνε, να ηρεμήσουμε και εμείς αφού μετά τη χτεσινή νίκη του γαύρου επι του παραρτήματος ΟΣΦΠ Κέρκυρας, δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες βαθμών. Είναι απαραίτητο να νικήσουμε και να νικήσουμε ήρεμα και καθαρά. Σίγουρα ο άρης είναι ανεβασμένος, προσωπικά πιστεύω οτι παίζει καλή μπαλίτσα (ασχέτως αποτελεσμάτων) αλλά η άμυνα του είναι για τα μπάζα. Πρέπει αυτό να το εκμεταλλευούμε και να πετύχουμε γρήγορα γκολ για να ηρεμήσουμε μετά και να μην έχουμε άγχος στο παιχνίδι μας.

Καλή επιτυχία λοιπόν και σήμερα έχω το προαίσθημα οτι η ομάδα του Μουνιόθ θα δείξει το καλύτερο της πρόσωπο μέχρι σήμερα. Μακάρι να μην διαψευστώ...

1 Δεκεμβρίου 2006

ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ

Μή παίζοντας καμιά φοβερή μπάλα, με ελάχιστες ευκαιρίες εκατέρωθεν σε ένα κακό παιχνίδι αλλά με απίστευτο παλμό από την ασταμάτητη κερκίδα, ο Παναθηναικός έφερε 0-0 με τα τσεκούρια της Ραπίντ και ουσιαστικά εξασφαλίσαμε ενα παιχνίδι πριν το τέλος, την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση μας στους 32 του UEFA. Πάλι χαρίσαμε έστω και βαθμό, στο Ελλάντα και φυσικά πάλι θα βρεθούν οι κομπλεξικοί που δεν θα τους αρέσει το 0-0 και θα μας κατακρίνουν που δεν παίξαμε με πάθος και αυταπάρνηση λες και ήταν ο τελικός του UEFA ένα πράμα. Ξεχνάνε βέβαια όλοι αυτοί οτι χτες παίξαμε με πολλές αλλαγές, 'έξυπνα' αφού και το Χ μας βόλευε και φυσικά με το μυαλό στο δύσκολο παιχνίδι στο Κλ. Βικελίδης απέναντι στα σκουλίκια.

Ρομέρο-Μπίσκαν-Λεοντίου από τους κορυφαίους αν και ειδικά από τον Ρομέρο περίμενα περισσότερα. Είναι στιγμές που νιώθω οτι δεν είναι Αργεντίνος αλλά κάνας άτεχνος βαλκάνιος. Εντύπωση μου προκάλεσε ο άθλιος Βύντρας που έχανε την μπάλα χωρίς πίεση, τον κάνει αλλαγή ο Μουνιόθ και δυσαρεστήθηκε κιόλας ο "Joe Cole"...Γενικά κινηθήκαμε στην μετριότητα αλλά είπαμε: παίξαμε έξυπνα, χαλαρά και τελικά αυτό που έχει σημασία είναι η ουσία. Προκριθήκαμε και μάλιστα πρώτοι. Επίτευξη στόχων 100%. Και πάμε για τη νίκη με τον Άρη. Νίκη και μόνο νίκη στη Θεσσαλονίκη!