29 Μαρτίου 2007

...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ?

Δεν ξέρω το παιδί που χάθηκε σήμερα. Ξέρω όμως το γιατί, το ποιοί είναι οι δολοφόνοι και κυρίως ποιοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί:

ΓΙΑΤΙ?
Γιατί τόλμησε να είναι οπαδός της αντίπαλης ομάδας. Δεν έχει σημασία το χρώμα του κασκόλ αλλά επειδή αυτή τη πρώτη φορά πεθαίνει ένας 'πράσινος' και ίσως αν πέθαινε ένας κόκκινος να μην έγραφα ότι γράφω αλλά θέλω να πιστεύω πως και πάλι κάτι θα έγραφα. Η παθογένεια όμως είναι συνολικότερη. Είναι αρρώστεια αυτό το πράγμα το διανοείστε; Ξεκίνησε αρμάδα από μηχανάκια από τον Πειραιά και πήγανε ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ μέχρι την Παιανία και σκοτώσανε χωρίς να συλληφθεί ΚΑΝΕΙΣ!

ΠΟΙΟΙ?
Αυτή τη φορά ΖΩΑ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ σε κόκκινο φόντο. Την επόμενη φορά τα ίδια ΖΩΑ και ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ σε φόντο ΠΡΑΣΙΝΟ, ΚΙΤΡΙΝΟ, ΜΑΥΡΟ.

ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΤΑΙΝΕ?
Τα λαμόγια οι παράγοντες φαντάζεστε θα πώ έτσι; Οι διοικήσεις μήπως; Μήπως φταίει ο Χατζηπετρής; ΟΧΙ ΡΕ! ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. Όλοι εμείς που καθημερινά ανεχόμαστε και αυτά τα ΖΩΑ να μας κυβερνούν και να ορίζουν τις τύχες μας που έχουν καταντήσει έναν λαό να μην έχει ΠΑΙΔΕΙΑ, που καλλιεργούν έναν άκρατο ωχαδερφισμό και μια λαμογιοποίηση των πάντων. Εμείς φταίμε ρε που συντηρούμε όλα αυτά τα λαμόγια να έχουν αυτές τις θέσεις που έχουν. Εμείς φταίμε που αντί να εκτονωνόμαστε επειδή η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ που εμείς ψηφίσαμε, δεν μας δίνει μεγαλύτερο μισθό, χτυπώντας το κεφάλι μας στο ντουβάρι, παίρνουμε σβάρνα τα γήπεδα και κοπανιόμαστε σαν μαλάκες.

ΚΑΤΑΡΕΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΙΩΝ & ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ. Και για όσους αναρωτιούνται τί πρόκειται να αλλάξει τώρα πλέον που έχουμε και νεκρό;


Τ Ι Π Ο Τ Α

26 Μαρτίου 2007

ΚΥΠΕΛΟΟΟΟΟΟΟ

Όπως αναμενόταν, σε μια ωραία προπονησούλα, ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ είμαστε κυπελλούχοι Ελλάδας στο μπάσκετ. Ο Φράνκι σήκωσε ακόμα μια κούπα, η ομάδα κατέκτησε ακόμα έναν στόχο και όλα καλά όλα ωραία πάμε τώρα να πάρουμε και τις άλλες 2. Πρωτάθλημα και φυσικά Euroleague. Μπράβο σας μάγκες και σας ευχαριστούμε.



Κατά τα άλλα η Εθνική Ελλάδος, διασύρθηκε με τα χέρια κάτω από τους Τούρκους οι οποίοι ευχαριστούν τον κύριο μέλος-Νικοπολίδη για τα δώρα που τους έκανε. Δυστυχώς η Εθνική του Euro έχει προ πολλού πεθάνει και ακόμα δεν το έχει πάρει χαμπάρι ο Γκαγκάτσης που συντηρεί έναν ασθενή σε κώμα. Ο Βασιλιάς Όττο που τον χιλιοευχαριστούμε για την δόξα που μας χάρισε, έκανε τον κύκλο του και ήρθε η ώρα να αποχωρήσει μαζί με κάτι σαπάκια που την είδαν Μαραντόνες μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και απαξιώνουν τελείως καθετί Ελληνικό και μαζί και τον Έλληνα οπαδό που στήθηκε από τις 6 το πρωι να βρει εισητήριο των 100 Ευρώ για τί; Να τους δεί να σέρνονται; Ή μήπως για να τους βρίζει αυτός ο κωλοπαιδαράς ο Γιούρκας; Όσο και να τον συμπαθούσα τον Σεϊταρίδη τελικά είναι μεγάλο τσογλάνι. Ότι και να σου λένε βρε μαγκάκι από την κερκίδα εσύ δεν απαντάς. Μάγκα των φράγκων και της καλοπέρασης. Και όχι μόνο ο Γιούρκας. Χαριστέας, Μπασινάς, Δέλλας, Νικοπολίδης, Φύσσας, Ανατολάκης, Τζιόλης. Τί δουλειά έχουν αυτοί οι καμμένοι στην Εθνική Ελλάδος; Άλλοι καλύτεροι τους δεν υπάρχουν; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ρε Ρεχάγκελ! ΕΛΕΟΣ!

20 Μαρτίου 2007

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΕΝΟΧΟΣ

Επιτέλους! Μετά από 11 χρόνια πίκρας, ξεφτίλας, ντροπής και αηδίας. Μετά από 11 χρόνια με κεφάλι σκυμμένο (εντάξει υπήρξαν μερικές μικρές παρενθέσεις χαράς) βρέθηκε ο πραγματικός ένοχος που όλοι ψάχναμε για την κατάντια στην οποία έχει περιπέσει ο σύλλογος. Και το όνομα αυτού; Ναι ναι, σωστά μαντέψατε: ΒΙΚΤΟΡ ΜΟΥΝΙΟΘ!

Αυτός ο οικτρός άνθρωπος φταίει που πάμε και φέτος κατά διαόλου. Αυτός ο βδελυρός δαίμονας ευθύνεται για τα χάλια της ομάδας και που οι παιχταράδες μας δεν αποδίδουν. Όχι όχι δεν φταίει η κακοδιαχείριση του Τζίγγερ. Όχι όχι δεν φταίει που οι Βαρδινογιάννηδες βλέπουν το Παναθηναικό σαν αγγαρεία και όχι σαν επιχείρηση, φταίει ο κακός Μουνιόθ. Καταραμένος να είναι. Πιό καλά (αριστουργηματικά θα μπορούσα να πώ) τα αναφέρει ο αδερφός στο blog της Βαζελοκατάστασης.

Ας έρθει λοιπόν ο Μεσσίας από τον Βορρά. Ο τρισμέγιστος Ντούσαν Μπάγεβιτς που με τις ευχές όλων των φερέφονων δημοσιογράφων έρχεται να σώσει τον Παναθηναικό από την απαξίωση. Μέχρι φυσικά να φύγει και αυτός βράδυ ως αποτυχημένος και να έλθει ο επόμενος Μεσσίας ο οποίος θα αναμένεται με τον Βύντρα, τον Τζιόλη και τον Λεοντίου να πάρει το Τσάμπιονς Λήγκ. Περαστικά μας και Αναπαύσου εν Ειρήνη αγαπημένε Παναθηναικέ.

18 Μαρτίου 2007

ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ

Αυτό ακριβώς είστε ρε κοπρόσκυλα. Αντε στο διάολο πια. 100 χιλιάδες σκατά στα μούτρα σας και 100 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο στον καθένα σας γίνεται να βάλουν; Τζίγγερ καμάρωσε το κατάντημα της ομάδας σου. Μας έχεις διαλύσει ρε γαμώτο. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Αυτό το πράγμα πλέον δεν έχει τέλος ο κατήφορος του. Δηλαδή εντάξει ρε μισθοφόροι δείξτε οτι έχετε λίγη τσίπα, λίγο φιλότιμο και οτι δεν γίνονται όλα για τα φράγκα. Ντροπή ρε! Τι πρίμ θέλατε ρε κοπρόσκυλα; Εδώ ρε μια πάσα σε 90 λεπτά δεν μπορείτε να αλλάξετε και θυμώσατε για το πριμ που δεν σας έδωσε ο σοφέρ επειδή κάνατε το αυτονόητο και νικήσατε τον γαύρο; ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ. Πλέον είναι καταφανέστατο οτι είστε ένα μάτσο μισθοφόροι που το μόνο που σας νοιάζει είναι η κονόμα και η καλοπέραση. Σωστοί δημόσιοι υπάλληλοι. Εντάξει φταίει ο Τζίγγερ που σας κουβάλησε τέτοια παλτά που είστε αλλά δεν είστε τόσο άχρηστοι που να μην μπορείτε να νικησετε κατι Κέρκυρες, κάτι Εργοτέληδες και κάτι Ατρόμητους. Φαίνεται οτι ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ να παίξετε. Γιατί είστε ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ. Και στον Παναθηναικό δεν έχουν θέση οι ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ. Οι οπαδοί που πάλι από σήμερα θα είμαστε με κατεβασμένο κεφάλι και που πρέπει να ανεχόμαστε αυτό το οικτρό θέαμα κάθε βδομάδα ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ;

ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

15 Μαρτίου 2007

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΗΔΕΝ

Έχει καταντήσει κουραστικό να τα γράφουμε, να γκρινιάζουμε, να μιζεριάζουμε, να τα λέμε, να φαγωνόμαστε, αλλά το πιό κουραστικό είναι να τα βλέπουμε να επαναλαμβάνονται συνεχώς. Όλοι σχεδιάζουν τις κινήσεις τους από τώρα για το καλοκαίρι. Όλες οι σοβαρές ομάδες αν μη τι άλλο έχουν έναν σχεδιασμό με βάση τον οποίο κινούνται έτσι ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους. Ε εμείς ή στόχους δεν έχουμε ή είμαστε ανίκανοι ή και τα δύο...

Παραδείγματος χάριν: Ακόμα δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του Μουνιόθ ο Τζίγγερ. Λιγότερο από 3 χρόνια θα ήταν παράπτωμα. Ακόμα να κοιτάξει για καμιά μεταγραφή στον ορίζοντα έτσι ώστε και να τονώσει το πεσμένο ηθικό των φιλάθλων αλλά και να δείξει οτι έχει σοβαρούς σκοπούς για του χρόνου. Βγαίνουν από την ΠΑΕ και λένε οτι θέλουν τον Μπόβιο και οτι θα ανανεώσουν το συμβόλαιο του...Σέριτς! ΕΛΕΟΣ ΡΕ. Σιγά τα παρτάλια που θα τους κρατήσουμε κιόλας. Διώξε ρε τις σαβούρες. Από τώρα ρε. Η μισή και παραπάνω ομάδα είναι σαπάκια και εμείς τους κρατάμε ρεεεε!!!!

Και φυσικά ο σχεδιασμός έγκειται και στο βραχυπρόθεσμο παρόν. Δεν μπορεί η ομάδα μόλις να έχει φύγει με το διπλό από το Καραϊσκάκη, να την περιμένει ένας δύσκολος ημιτελικός κυπέλλου (ο μοναδικός μας στόχος για τίτλο φέτος έτσι;) και εσύ ρε Τζίγγερ εκεί που όλοι είναι μεσα στην τρελλή χαρα και με ανεβασμένο το ηθικό έτοιμοι να υπερέβουν εαυτούς και να τσακίσουν κάτι Εργοτέληδες και κάτι Ξάνθες να δημιουργείς θέμα εκ του μη όντως με το γαμωπρίμ σου. Εντάξει δεν λέω κοπρόσκυλα οι παίχτες (ιδιαίτερα οι αρχηγοί) και απέδειξαν οτι τα ευρώ είναι πιο σημαντικά από τους μαλάκες που τρέχουν να τους δούν στο γήπεδο και τα παιδιά που τους λατρεύουν αλλά και σύ ρε Τζίγγερ κάνεις τα πάντα προς αυτήν την κατεύθυνση της σαπίλας και της παρακμής. Άντε να δούμε τί ακόμα μας περιμένει μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!

12 Μαρτίου 2007

ΜΙΑ ΠΑΝΩ ΔΕΚΑ ΚΑΤΩ

Ιστορία μου αμαρτία μου. Δυό παιχνίδια καλά, 5 άσχημα. 2 βήματα μπροστά, 5 πίσω, ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το. Σημασία έχει οτι μετά από την πανηλίθια ήττα με τον Εργοτελάκο, πλέον το άρθρο-44 έχει πλεονέκτημα για την δεύτερη θέση (χεστήκαμε βέβαια αλλά κουβέντα να γίνεται) και πως προσθέσαμε ακόμα μια πανάθλια εμφάνιση στο φετινό παλμαρέ μας. Μπράβο παιδιά και εις ανώτερα!

Βέβαια θα μου πείτε το γκολ του Εργοτέλη καταφανέστατο οφσάιντ που δεν δώθηκε. Όντως οφσάιντ αλλά ρε πούστη μου Παναθηναικός είμαστε. Έπρεπε να βάλουμε 3 γκολ στο πρώτο να καθαρίζαμε. Αλλά είπαμε. Το ΠΡΙΜ!! Δεν μας έδωσες το γαμωπρίμ ρε πρόεδρε; Ε και εμείς θα τον ξύνουμε ομαδικώς την Κυριακή. Όπερ και εγένετο. Μιάμιση ευκαιρία σε 90 λεπτά, μηδέν φαντασία, αγγαρεία, βαρεμάρα. Ευχαριστούμε δημόσιοι υπάλληλοι για το θέαμα που μας προσφέρετε. Αλλά προπάντως το χρήμα έτσι; Σάπιο το βασίλειο της Δανμαρκίας Τζίγγερ. Σάπιο. Να΄στε καλά όλοι σας. Σας ευχαριστούμε.

6 Μαρτίου 2007

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 5ΕΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΟΥΝΙΟΘ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

Δεν μου αρέσει να θεοποιώ και μισώ την προσωπολατρεία. Είμαι παθών και έμαθα το μάθημα μου. Η ομάδα πάνω απ ' όλα. Ο Παναθηναικός και όχι τα πρόσωπα πάνω απ' όλα. Καλό να επαινούμε και να σηκώνουμε στα χέρια μας τους εκάστοτε νικητές/θριαμβευτές αλλά στο τέλος της μέρας ένα πράγμα έχει σημασία και αυτό είναι να βγεί κερδισμένη η ομάδα. Ο Παναθηναικός μας.

Σε αυτό το πλαίσιο σκέψης, η ποιο απλή και συνάμα ίσως η καλύτερη απόφαση που θα έχει πάρει ποτέ ο Τζίγγερ θα είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Βίκτορ Μουνιόθ για τουλάχιστον 5 χρόνια. Ο άνθρωπος με τόσο χάλια υλικό κατάφερε να φτιάξει ένα τουλάχιστον αξιόλογο σύνολο, να νικήσει στα 3/4 των ντέρμπυ και σε στιγμές να τρίβουμε τα μάτια μας από την βελτίωση που βλέπουμε σε αυτό το πρώην συνοθύλλευμα παιχτών με το ποδόσφαιρο αχταρμά. Όχι οτι τώρα παίζουμε καμιά μπάλα της προκοπής αλλά τουλάχιστον δεν πονάνε τόσο τα μάτια μας και αυτός ο άνθρωπος έχει όλα τα προσόντα να οδηγήσει τον Παναθηναικό σε μια νέα εποχή απαλλαγμένη από νοοτροπίες του παρελθόντος και από αυτήν την μιζέρια που μας διακατέχει τα τελευταία 11 χρόνια. Θα είναι τραγικό λάθος τώρα (γιατί στη βράση κολλάει το σίδερο) να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο αυτού του χρυσού ανθρώπου που ακόμα μας αντέχει και που δείχνει να έχει την όρεξη να πετύχει μεγάλα πράγματα με την ομάδα. Ο Παναθηναικός βέβαια δεν παρακαλάει κανένα αλλά πρέπει να κάνει ο Τζίγγερ τα αδύνατα δυνατά να τον κρατήσει στην ομάδα πολλά χρόνια και να χώσει χρήμα για ΣΩΣΤΕΣ μεταγραφές και ας αφήσει τις υπερβολές τύπου Σαβιόλα και τις χαζοκομπίνες τύπου Σέριτς-Μίτου-Σανμαρτεάν και όλων των παλτών που μας έχουν κουβαληθεί κατά καιρούς.



ΜΟΥΝΙΟΘ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ.

4 Μαρτίου 2007

ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ρε δεν πάτε να πετάξετε 1000 καρότα και 8000 κροτίδες και 100000 φωτοβολίδες; Ένα και να καίει ρε στο 89' ρε. Έτσι για να τσούζει πιο πολύ. Με μια από τις πιο βαρετές και χαζές εμφανίσεις μας, σας σκίσαμε στο μπουρδελοτηγάνι σας και πάρτε το πρωτάθλημα σας και βάλτε το στον λοκώ σας τώρα ψευτομαγκάκια της τρούμπας. Βερνίκο-Μίχο ξύδι τώρα που 'δεν αξίζαμε την νίκη' και που 'ο ολυμπιακός ήταν καλύτερος'. KAI MΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ!

ΓΑΥΡΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ
Χάλια παίξαμε αλλά η μαγκιά του Σαλπιγγίδη και η εξυπνάδα του Παπ να τρέξει και να καταλάβει την φάση μας έδωσαν μια δίκαιη νίκη που ναι μεν μπορεί το ματς να ήταν για Χ αλλά έτσι τσούζει πιο πολύ το φυστίκι. Μπράβο ρε Μητσάρες!!! 1000 μπράβο και στον Εμπέντε που απέκρουσε 3 φορές σε μια φάση και συνέβαλε και αυτός στην σημερινή μεγάλη νίκη. Γιατί ακόμα και με τέτοια διαφορά βαθμολογίας είναι μεγάλη νίκη. Απλώς σκέφτομαι πόσους βαθμούς χάσαμε λόγω του Γκαλίνοβιτς και τρελλαίνομαι! ΜΟΥΝΙΟΘ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΕΙΝΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ! Τζίγγερ ανανέωσε αυτουνού του χρυσού ανθρώπου το συμβόλαιο ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ.....ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ....ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΓΟΙ.....
Πάρτε και το γκολ να το βλέπετε μαλάκες λαγοί: http://rapidshare.com/files/19406552/oly-PAO-0-1-Papadopoulos.avi




1 Μαρτίου 2007

ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ...

Δεν μπορεί ο μόνος στόχος να είναι το κύπελλο και να μην μπορούμε να τα δώσουμε ΟΛΑ για την Ξάνθη και να της ρίξουμε 2-3 γκολάκια να περάσουμε από τώρα στον τελικό. Δεν γίνεται να αποτελεί δικαιολογία οτι και καλά είχαμε το μυαλό στο ντέρμπι με τον γαύρο. Δεν λέω στο πρώτο ημίχρονο χτες παίξαμε πάρα πολύ καλά αλλά στο δεύτερο η εικόνα ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτική. Εμένα αυτή η ισοπαλία δεν μου άρεσε καθόλου γιατί άντε τώρα να πας να νικήσεις μέσα στην Ξάνθη. Οχι οτι είναι η απόρθητη έδρα αλλά δύσκολα δέχεται γκολ εκεί η Ξάνθη και αν το ματς πάει παράταση ή πέναλτι τότε είναι ρώσσικη ρουλέτα. Χτες με ένα μονο γκολ κατά 99% εξασφαλίζαμε την είσοδο μας στον τελικό. Τον μοναδικό μας στόχο επαναλαμβάνω.

Άντε να δούμε τώρα πόσα απίδια πιάνει ο σάκος μέσα στο Καραϊσκάκη με τα προκλητικά γαυράκια που λένε θα βγάλουνε και αλβανικές σημαίες για τον Νίνη. Τέτοιοι που είναι φυσιολογικό μου ακούγεται. Αυτά ταιριάζουν σε υπανθρώπους. Το ματσάκι με τον γαύρο είναι διπλό από Καλαμαριά μέχρι Καραϊσκάκη μεριά και να μου το θυμηθείτε. Μπορεί να φταίει που ο γαύρος έχει εξασφαλισμένο το πρωτάθλημα, μπορεί εμείς να παίξουμε εκπλητικά, δεν ξέρω πως και γιατί αλλά είμαι βέβαιος οτι θα νικήσουμε τον γαύρο την Κυριακή. Όχι οτι θα γίνει και κάτι ουσιαστικό αλλά πρέπει να τους ταπεινώσουμε μέσα στο μπουρδέλο τους. Είμαστε καλύτεροι τους. Δίκαια παίρνουν το πρωτάθλημα γιατί είμαστε και φέτος βασικά για τα πανηγύρια αλλά από τον γαύρο μια φορά καλύτεροι είμαστε. ΣΕ ΟΛΑ και ΠΑΝΤΑ.
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!