30 Απριλίου 2007

...ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ

Τί θα γίνει ρε μάγκες πότε θα νικήσετε; 1-1 με την Λάρ'σα και μηδενικό παιχνίδι για ακόμα μια φορά. Βαριέμαι να αναλύω πάλι την ανυπαρξία τους, απλώς μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν μπορούν με τίποτα να νικήσουν. Δηλαδή είναι φοβερό αυτό το πράμα.

Το Σάββατο τα σπουδαία (τρόπος του λέγειν σπουδαία) στον τελικό αλλά τα πραγματικά σπουδαία αρχίζουν την Παρασκευή με τον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ της Ευρολίγκας. Την Πέμπτη αναχωρώ από Θεσσαλονίκη και ελπίζω το τριήμερο στην Αθήνα να είναι συναρπαστικό από όλες τις πλευρές.

27 Απριλίου 2007

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

Αυτοκριτική λέει έκανε ο τρισμέγιστος βασιλέας του Παναθηναικού. Ο άρχων της σοφίας και της επιχειρηματικότητας. Ο ανεξάρτητος κυρίαρχος του Ελληνικού ψευτοπρωταθλήματος, ο κύριος Βαρδινογιάννης ή κατά κόσμον....ΤΖΙΓΓΕΡ. Αλλά ας αναλύσουμε ένα προς ένα τα σημεία των βαρυσήμαντων δηλώσεων του έτσι όπως τις μετέδωσε το CNN:

(Αντιγράφω από sport24)-->[...]Συγκεκριμένα, ο "ισχυρός άνδρας" της "πράσινης" ΠΑΕ μίλησε για: Την κακή πορεία της ομάδας: "Είναι μια δύσκολη χρονιά και νομίζω ότι αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να συγκεντρωθούμε στον τελευταίο στόχο που έχει απομείνει. Νομίζω ότι πρέπει να γίνει μια κριτική απ’ όλους μας που είμαστε στην ομάδα και κυρίως αυτοκριτική από τον καθένα ξεχωριστά που είχε συμμετοχή σε αυτή την ομάδα σε μια χρονιά που πήραμε όλοι πολλά μαθήματα. Νομίζω ότι έχουμε το χρόνο να διορθώσουμε τα λάθη και κυρίως να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ώστε η επόμενη χρονιά να είναι μια χρονιά που θα πρωταγωνιστήσουμε κυρίως στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη".

Όπα ρε Τζίγγερ! ΕΣΥ και ΜΟΝΟ ΕΣΥ είσαι αυτός που πρέπει να κάνει αυτοκριτική. Τί εννοείς όταν λές να κάνουμε όλοι μας την αυτοκριτική μας; Μήπως φταίω και γώ δηλαδή που φέτος τα πήγαμε σκατά; Μήπως φταίει η Θύρα 13; Μήπως φταίει ο Χατζηπετρής; ΕΣΥ και ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ. Λάθος επιλογές προσώπων σε όλους τους τομείς, λάθος χειρισμοί, κόντρα με το μόνο υγιές σκεπτόμενο κομμάτι του Παναθηναικού (δηλαδή τον κόσμο του) και τα ίδια λάθη ξανά και ξανά. Και πέρσι και πρόπερσι τα ίδια δεν έλεγες; Και φυσικά μετά στο τέλος τσαμπουνάμε και την γνωστή καραμελίτσα του πρωταγωνιστή σε Ελλάδα και Ευρώπη (χαχαχα) μπας και πουλήσουμε κάνα διαρκείας παραπάνω την επόμενη σεζόν, έτσι; Αν δεν αγαπήσεις πραγματικά την ομάδα Τζίγγερ, προκοπή δεν θα δεί ο Παναθηναικός. Σε έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες οτι βολεύεσαι με την τρίτη θέση αρκεί να πέφτει ζεστό το χρήμα της Super League. Οπότε άσε τις αυτοκριτικές και τουλάχιστον παράτα την κοροϊδία. Σιχαθήκαμε πιά!


-->Την παραμονή Μουνιόθ: "Είπαμε αυτά είναι αποφάσεις που θα τις πάρουμε στο τέλος της χρονιάς. Δεν είναι κάτι που θα συζητηθεί αυτή τη στιγμή. Πρέπει να γίνει απολογισμός της χρονιάς απ’ όλους. Να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του και από εκεί και πέρα θα προχωρήσουμε στις αποφάσεις με κύριο χαρακτηριστικό να μην γίνουν τα ίδια λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Κάτι το οποίο συνήθως αποδεικνύεται εκ των υστέρων. Αν ήξερες ότι θα κάνεις κάτι λάθος, δεν θα το έκανες".

Αμπελοφιλοσοφίες της πλάκας και υπεκφυγές. Ο κόσμος το χει τούμπανο και σύ κρυφό καμάρι. Είναι αλήθεια οτι μάλλον του Μουνιόθ δεν του βγήκε αλλά όχι και απολογισμός στο τέλος της χρονιάς και μπαρμπούτσαλα.1000% θα φύγει ο Μουνιόθ και αν δεν μας κουβαλήσεις τον βάτραχο, ποιός ξέρει ποιόν θα μας κουβαλήσεις. Βρε και τον Καπέλλο να φέρεις, με τέτοιες φτηνές λύσεις και παλτοειδή ρεμάλια θα αγανακτήσει ο άνθρωπος και θα παραιτηθεί. Δεν τον είδες φέτος τον Μουνιόθ; Κοντεύει να σαλτάρει το άτομο με αυτά που βλέπει κάθε αγωνιστική. Κάθε χρόνο λάθη και κάθε τέλος της χρονιάς τα ίδια λόγια περί αποφυγής των φετινών λαθών. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. Απέδειξε οτι κάνουμε λάθος...

--> Την μεταγραφική περίοδο: "Θεωρώ ότι χρειάζονται κάποιες αλλαγές, αλλά σημασία έχει να κάνει σωστές αλλαγές. Πολλές ή λίγες δεν έχει σημασία, αυτό είναι που μετράει και όχι η ποσότητα. Να μην κάνεις τα ίδια λάθη που έχουν συνέπειες που δεν αρμόζουν στην ομάδα, η οποία πρέπει να κερδίζει πρωταθλήματα και Κύπελλα".

Ναι φυσικά σωστές αλλαγές και μεταγραφές. Όπως του Μπίσκαν, του Κονσεϊσάο, του Βίκτορ, του Άντριτς, του Σέριτς και τόσων άλλων υπερστάρ που μας κουβαλάς κάθε χρόνο. Το ένα παλτό μετά το άλλο και κάθε χρόνο οι ίδιες και οι ίδιες υποσχέσεις. Με τη νοοτροπία βέβαια που εξαιτίας σου επικρατεί στην ομάδα και τον Μέσι να φέρεις στην ομαδα, Τζιόλης θα καταντήσει.

Εν ολίγοις, τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου του χρόνου τέτοιο καιρό, πάλι εδώ θα είμαστε να λέμε ακριβώς τα ίδια. Μπορεί όχι σαν τρίτοι βέβαια αλλά 4οι, 5οι....Ποιός ξέρει; Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ! ΔΕΝ ..... ΛΕΩ ΓΩ;


ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ!

23 Απριλίου 2007

ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΚΑΙ ΗΤΤΑ

Τί και αν ψιλοπροσπάθησαν; Τί και αν έχασαν κάποιες ΑΧΑΣΤΕΣ ευκαιρίες; Τί και ο Βύντρας έκανε 2 σωστές σέντρες(!!!); ΑΓΓΑΡΕΙΑ κάνανε τα καμάρια μας και χάσανε ΠΑΛΙ. Αυτή η ομάδα αποτελεί όνειδο για την ιστορία του Παναθηναικού και προκαλεί την αηδία και απαξίωση. Να την χαίρεστε.....

Ο Παναθηναικός αν δεν βάλει γκολ στα πρώτα 5-10 λεπτά μετά είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να νικήσει. Άντε να πάρει κάνα Χ, αλλά το πιό πιθανό είναι αυτό που πάθαμε χτες. Να μας τιμωρεί ο Άρης και ο κάθε Άρης, που χτες μια ευκαιρία έκανε, ένα γκολ έβαλε. Η απόδοση μας χτες πάλι ήταν μέτρια, αλλά τουλάχιστον κάναμε ευκαιρίες. Ρε Σαλπιγγίδη αγόρι μου, καλό το φιλότιμο αλλά βάλε και κάνα γαμωγκόλ. Καλά ο Παπαδόπουλος φέτος είναι τόσο χάλια που δεν βλέπεται. Ο πανηλήθιος Αργεντίνος που δεν ξέρει μπάλα Ρομέρο σε άδειο τέρμα πήγε και έβαλε γκολ με το χέρι ΤΟ ΓΙΔΙ! Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία πιά ούτως ή άλλως. Τρίτοι φέτος, να την χαίρεσαι την ομάδα σου Τζίγγερ. Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να θεωρήσω οτι αυτό το πράγμα λέγεται ομάδα, πόσο μάλλον Παναθηναικός. Λυπάμαι...

20 Απριλίου 2007

ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ

Το επικείμενο ματς με τον Άρη στο ΟΑΚΑ ίσως να είναι και το δυσκολότερο που μας έχει απομείνει για φέτος. Και στην προκειμένη περίπτωση με τα χάλια και την ανυπαρξία μας είναι δυστυχώς μια καλή ευκαιρία για τον Άρη να φύγει με το διπλό από το ΟΑΚΑ. Και για να μην παρεξηγηθώ, μακάρι να μπούμε σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ να τους ρίξουμε 3 γκολάκια να τελειώνουμε αλλά πραγματικά είναι κάτι το τρομερά δύσκολο. Εκτός αν πετύχουμε γρήγορο γκολ. Μόνο τότε έχω παρατηρήσει τον Παναθηναικό φέτος να παίζει λίγο καλύτερα, χωρίς άγχος και μόνο τότε θα έχω ελπίδες για νίκη. Πού φτάσαμε ε; Να μην θεωρούμε δεδομένη νίκη επί του ασανσέρ Άρη μέσα στην έδρα μας...

Χωρίς πλάκα ο Άρης έχει καλή ομαδούλα. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και έχει ένα αστέρι μπροστά που Τζίγγερ ξανασκέψου περί παλτών από την Κροατία/Πολωνία και λοιπά λιμά και φέρε τον Κόκε να γουστάρουμε. Το παλλικάρι ξέρει πολλά καντάρια μπάλα και είναι και γκολτζής. Αλλά τί να λέμε τώρα...


Άντε να δούμε αν θα υποφέρουν και πάλι τα ματάκια μας την Κυριακή ή αν θα μας διαψεύσουν τα καμάρια μας. Λίγη σημασία έχει βέβαια αφού μόνο το Κύπελλο πλέον έχει σημασία όπου όλοι μας έχουν τελειωμένους και δοξάζουν την Λάρισα και εύχονται να το πάρει. Λες και παίζει Λάρισα-Φενέρμπαχτσε ρε γαμώτο. Αλλά έτσι είναι Τζίγγερ, όταν η ομάδα πλέον έχει καταντήσει περίγελος από φόβητρο αυτά παθαίνεις...

18 Απριλίου 2007

ΜΙΣΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Με γκόλ του Τζιόλη στο 5ο μόλις λεπτό καταφέραμε μια δίκαιη πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Μισό μηδεν το λέω εγώ αυτό αφού τόσο θέλαμε και τέλος καλό όλα καλά. Βέβαια με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά που πιέζαμε ασφυκτικά, μετά η απόδοση πάλι πήγε στα Τάρταρα αλλα ας μην τα λέμε αυτά τέτοιες ώρες και γινόμαστε μίζεροι.

Σημασία έχει βέβαια να το σηκώσουμε, μπας και χαμογελάσει και λίγο το χειλάκι μας φέτος με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό γιατί αλλιώς αν καταφέρουν να το χάσουν είτε από Λάρισα είτε από Γιάννενα, τότε να το κλείσουμε καλύτερα το μαγαζί.

16 Απριλίου 2007

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ...

Αυτά παθαίνεις κύριε Βαρδινογιάννη. Και ο Μπριάκος θα σε σκίσει και ο κάθε Μπούσι θα σου κάνει τσαμπουκάδες και κωλοδάχτυλα και το κάθε παρτάλι της Καλαμαριάς θα λέει οτι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Μπορεί και το πέναλτι μας να μην ήταν το πιο πεντακάθαρο που υπήρξε αλλά τέτοιο πέναλτι όπως έδωσε ο Μπριάκος στην Καλαμαριά, ακόμα και στην δήθεν παντοδυναμία του Βαρδινογιάννη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ποτέ δεν σφυρίχτηκε υπέρ μας. Τέτοια αηδία λίγες φορές έχω ξαναδεί και πραγματικά είναι πλέον φαεινότερο του ηλίου οτι ο Μπριάκος εκτελούσε εντεταλμένη υπηρεσία και οτι πλέον δεν μας σέβεται ΚΑΝΕΙΣ.

Και φυσικά αυτό το δικαίωμα το έχουμε δώσει εμείς. Άθλιες επί αθλίων εμφανίσεων. Άψυχοι παίχτες, αδύναμη διοίκηση, έλλειψη επαγγελματισμού και προγραμματισμού. Χτες υπήρχαν στιγμές που νόμιζα πως έβλεπα 2 ομάδες λυκείου να παίζουν για το σχολικό πρωτάθλημα. Πού είναι ο Παναθηναικός που τέτοιες ομαδούλες υποψήφιες για υποβιβασμό τις είχε για πρωινό. Που είναι ο Παναθηναικός που κάποτε ήταν ομάδα; Δεν θα με πείραζε ειλικρινά να χάναμε χτες αλλά μετά από εμφάνιση αντάξια της ιστορίας της ομάδας. Δεν μπορείς άλλωστε πάντα να κερδίζεις όταν το παιχνίδι βέβαια παίζεται επί ίσοις όροις. Αλλά αυτή η αηδία, αυτό το έκτρωμα που λέγεται ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναικού έχει καταφέρει να μικρύνει το όνομα του συλλόγου, να ρίξει στα Τάρταρα την υπόληψη και την περηφάνεια των απανταχού της γής οπαδών της και να δίνει δικαίωμα στον κάθε βρωμιάρη, λεχρίτη Μπούσι (δεν με νοιάζει αν είναι Αλβανός) να τον φτύνει και να του κάνει κωλοδάχτυλα.

Τζίγγερ το φτύσιμο όλων των Παναθηναικών στα μούτρα σου.

12 Απριλίου 2007

ΕΙΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ (?)

Η αγγαρεία συνεχίζεται για τα καμάρια μας στην Καλαμαριά. Αγγαρεία για δύο λόγους. Και γιατί με τόση διακοπή (τόση διακοπή μόνο το καλοκαίρι έχουν οι ποδοσφαιριστές) και με τελειωμένη την υπόθεση τίτλο η νοοτροπία θα είναι "άντε να τελειώνουμε" αλλά και γιατί εξ ορισμού οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναικού ως επι το πλείστον την έχουν δεί δημόσιοι υπάλληλοι και θα πάνε (λέω εγώ τώρα) αραχτοί και λάιτ στο ματς με τους "πόντιους".

Μακάρι να διαψευστώ αλλά προβλέπω νίκη της Καλαμαριάς ή στην καλύτερη περίπτωση ένα Χ αφού οι ροσονέρι της Ελλάδας (α τσσσσσσ) είναι διψασμένοι για τη νίκη που θα αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής τους. Είθε να βγώ λάθος και να παίξουμε λίγη καλή μπάλα. Θα μου πείτε και τί νόημα έχει και γιατί να ασχολούμαστε αφού η χρονιά έχει ήδη τελειώσει. Ε και με τι να ασχολούμαστε;

5 Απριλίου 2007

ΜΑΖΕΥΩ ΛΕΦΤΑ....

...Για Αθήνα!!! 2-0 την Ντιναμό και πλέον στο Φάιναλ Φορ της Ευρολήγκας όπου πάμε για το τέταρτο και το καλύτερο. Με πολύ καλή άμυνα και πάλι και έναν φοβερό Σισκάουσκας νικήσαμε στην Μόσχα και πλέον κάνω οικονομίες για ξενοδοχείο και για μεταφορά σε Αθήνα στις 4-7 Μαίου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.....Μόνο αυτός, ψευτόμαγκες του Πειραιά που μου θέλατε και τελικά Ευρώπη. ΒΡΕ ΟΥΣΤ μαλάκες!

4 Απριλίου 2007

ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ....

Φύγαμε για F4!!! Μετά από την πολύ καλή εμφάνιση μας χτες, φύγαμε για τα τελικά στις 4-6 Μαϊού και όπως φαίνεται χωρίς κακές παρέες. Κρίμα όμως γιατί θα είχε πλάκα. Συντρίψαμε την Ντιναμό του Φώτση και του Παπαδόπουλου και αύριο παίρνουμε την σίγουρη πρόκριση για το 4ο αστέρι στην φανέλα μας.

ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ?????? ΤΡΕΛΛΑΑΑΑΑ!!!