29 Οκτωβρίου 2007

ΠΕΡΑΣΤΕ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ

Έτσι όπως πρέπει να παίζει και να νικάει ο Παναθηναικός τις μικρομεσαίες ομάδες, κυρίως στην έδρα του. Έλεγχος του παιχνιδιού, κυκλοφορία της μπάλας, ε εντάξει αν έλειπαν και τα άπειρα λάθη στην άμυνα θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα, αλλά γενικά χτες ο Παναθηναικός ήταν ψιλοκαλός (για να μην γκρινιάζω και συνέχεια).

Ο Πεσέιρο απλώς εκτιμώ οτι πρέπει να δουλέψει περισσότερο την ομάδα από τα πλάγια να αναπτύσσεται και να μην φοβάται το σουτ. Έβλεπα χτες είχαμε κάτι χώρους τεράστιους για σουτ έξω από την περιοχή του Ατρομήτου με 7 και 8 παίχτες τους μέσα στην μικρή περιοχή και αντί να σουτάρουμε προσπαθούσαμε να μπούμε από το κέντρο μέσα με διείσδυση. Ούτε σουτ ούτε η μπάλα να πηγαίνει πλάγια. Λάθος και μας στοίχησε ήδη (βλ. Αστέρα Τρίπολης).

Το ανέκδοτο της αγωνιστικής είναι φυσικά ο "αδικημένος" γαύρος και η "αντικειμενική¨ νίκη του μΠαοκ επί του αδελφού σωματείου της Καλαμαριάς. Αυτά και καλή βδομάδα να χουμε....


26 Οκτωβρίου 2007

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ

Μπράβο στην υπερομάδα μας που νίκησε 3-0 το μεγαθήριο της Αμπερντίν. Φυσικά και ειρωνεύομαι αφού πάλι η ομάδα σπατάλησε ένα ημίχρονο με μαλακίες, ενώ φυσικά παρακολουθήσαμε ακόμα ένα προπονητικό κρεσέντο από τον σαουδάραβα προπονηταρά μας, που όσο πάει αρχίζει και αυτός να κατατάσσεται στο ένδοξο τμήμα της ιστορίας των προπονητών μας που περιλαμβάνει Σκάζνι, Μαλεζάνι, Μπάκε, κτλ κτλ.

Βέβαια, με αυτά και μ'αυτά, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, η μοναδική ελληνική ομάδα που πέτυχε νίκη στην Ευρώπη την βδομάδα αυτή είναι ο Παναθηναικός αλλά αυτά είναι για να χαιρόμαστε μεταξύ μας αφού η πραγματικότητα πονάει...

22 Οκτωβρίου 2007

ΓΝΩΘΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ

Ευτυχώς το έχει αυτό ο Πεσέιρο που αναγνώρισε πως χτες ήμαστε τυχεροί στο χωράφι της Βέροιας όπου κατορθώσαμε με υπερπροσπάθεια να μην φάμε γκολ από την Ρεάλ....ε την Βέροια. Κατα τα άλλα μια τραγική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο αντάξια της αθλιότητας του Παναθηναικού των τελευταίων χρόνων, αλλά πάλι καλά που ο Πεσέιρο διόρθωσε τις μαλακίες του στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο του Ίβανσιτς κυρίως.

Αλλά ρε θα μου πείς τί σου φταίει ο άνθρωπας αν οι άλλοι οι επαγγελματίες, και καλά, δεν μπορούν να δώσουν πάσα στα 2 μέτρα; Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Χαμαλίκι για ορισμένους φαίνεται είναι να αγωνίζονται στον Παναθηναικό....

12 Οκτωβρίου 2007

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΜΑΣ!

"Είναι αντρίκιο και θεμιτό να πάνε οι δύο αντικρουόμενες πλευρές στα δικαστήρια. Οι 20.000 Παναθηναϊκοί που παίρνουν ονομαστικό εισιτήριο δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα".

-ΜΠΑΡΔΟΝ??? 20000 πήραν εισητήριο και το γήπεδο είναι άδειο; Στα δικαστήρια ρε ξεφτίλες στα 100 χρόνια του συλλόγου; Μπράβο σας. Για ακόμα μια φορά δοξάζετε το όνομα του Παναθηναικού

"Ήταν άδεια η 13, η οποία ανήκει στους συνδέσμους. Η εντύπωση αυτή δεν είναι ακριβώς έτσι, τα διαρκείας πολλές φορές δεν έρχονται στο γήπεδο. Τα παιδικά εισιτήρια δε έρχονται στα ντέρμπι. Βασικό είναι να λύνουμε τα προβλήματα και μην στεκόμαστε στις λεπτομέρειες".

-Μήπως ρε Τζίγγερ είσαι απλά ηλίθιος; Τι σχέση έχει η 13 με τα παιδικά εισητήρια; Είναι λεπτομέρεια να παίζει η ομάδα και η 13 να είναι ΑΔΕΙΑ; Είναι λεπτομέρεια να είμαστε σε γήπεδο 16000 θέσεων και να είναι μισοάδειο;

"Δεν έχω κάτι με το σύνολο των οργανωμένων. Στο παρελθόν και πέρυσι μίλαγα με κάποιους επικεφαλής ενός φορέα. Είναι χαρά μου να μπορώ να συννεονοηθώ μαζί τους και έιχαμε καλή συναργασία δεν ήταν όμως σε θέση να ελέγξουν ούτε τους εαυτούς τους ούτε τα μέλη. Δεν δικαιολογογώ την επίθεση στην Πάτρα. Δεν δικαιολογώ μετά τη μεταγραφλη του Σαλπιγγίδη, όταν μετά από μια ήττα υπήρξε ένταση. Δεν δικαιλογώ αντιδρασεις στα ματς με ΟΣΦΠ και ΑΕΚ.

-Δεν δικαιολογείς τίποτα γιατί δεν ξέρεις τί σου γίνεται και δεν ξέρεις τι πάει να πει αυτοκριτική

"Δεν υπάρχει θέμα, το ξεκαθαρίζω. Ο ΠΑΟ δεν πωλείται. Όποιος συντηρεί τέτοια σενάρια, κάπου αποσκοπεί. Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψω να αποτελέσει ο Παναθηναϊκός διαβατήριο για να γίνει κάποιος γνωστός. Στόχος πρέπει να είναι η ενότητα και κάποιοι το έχουν ξεχάσει. Θέλει ξεκάθαρες τοποθετήσεις και αυτό κάνω εγώ τώρα".

-ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΡΑΛΛΙΣΤΑ ΕΓΙΝΕΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ! Κοίτα τι έχει κάνει ο Γιαννακόπουλος για το μπάσκετ που τον έχουμε σαν Θεό και πώς σε βρίζουμε εσένα που έχεις καταστρέψει την ΠΑΕ.

Φυσικά τώρα όλοι οι εγκάθετοι βγαίνουν στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις υπερασπιζόμενοι τις θέσεις του Τζίγγερ. Φανταστείτε όλα τα φερέφωνα αυτά να αγαπούσαν πραγματικά τον σύλλογο και όχι το αφεντικό τους.....

Κατα τα άλλα ο Τζίγγερ για ακόμα μια φορά κατάφερε να εντυπωσιάσει με το πόσο πολυ προβλέψιμες δηλώσεις μπορεί να κάνει και πως μπορεί να μιλάει 1 ώρα και να μην λέει απολύτως τίποτα στην τελική. Η ΠΑΕ μπορεί οικονομικά να πηγαίνει τέλεια δεν αντιλέγω αλλά προφανώς ο Τζίγγερ ξέχασε το Π μπροστά από το ΑΕ.

7 Οκτωβρίου 2007

ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ

Σαν να μη πέρασε μια μέρα από πέρσι, πρόπερσι κτλ. Αυτό το χάλι σήμερα, αυτό το πράμα που αποκαλείται ομάδα, και 20 ώρες να παίζαμε, βρε και με αντίπαλο τη Κάτω Τραχανιά να παίζαμε, βρε και η Κάτω Τραχανιά να έπαιζε με 9 παίχτες, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ. Ο ορισμός του ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΄

Ίχνος πάθους, ίχνος τεχνικής, ίχνος τελικής προσπάθειας. Μπράβο στον Αστέρα κυρίως γιατί δεν μάσησε και μας έπαιξε πολύ καλά ανασταλτικά κυρίως, αλλά έτσι όπως ήμασταν εμείς και με έναν αμυντικό να έπαιζαν οι άλλοι, εμείς πάλι γκολ δεν θα βάζαμε. Με έναν Καραγκούνη λες και τον φέρανε με τα πόδια από την Αθήνα, τόσο κουρασμένος φαινότανε, με έναν Μάτος και έναν Τζιόλη να μην μπορούν να περάσουν πάσα και με επίθεση απλώς ανύπαρκτη, κάναμε δικαιολογημένα την πρώτη μας ήττα και αν συνεχίσουμε έτσι και φέτος θα έχουμε μια από τα ίδια. Είναι νωρίς ακόμα αλλά ελπίζω η σημερινή σφαλιάρα να τους ξυπνήσει γιατί δεν αντέχεται πάλι τα ίδια με πέρισυ.

Η σημερινή ήττα μου θύμισε το περσινό χαστούκι πέρισυ από τον Ιωνικό στη 2η βέβαια αγωνιστική, όπου και εκεί χαιρόμασταν για το καλό ξεκίνημα και μετά βέβαια άρχισε η συνήθης κατρακύλα ενώ για τον Ιωνικό ήταν η πρώτη και νομίζω και τελευταία νίκη στο Πρωτάθλημα. Ε να δείτε που και ο Αστέρας άλλη νίκη δεν θα κάνει. Ξεχαρμάνιασε με τον αιώνιο looser, τον Παναθηναικό. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ!

3 Οκτωβρίου 2007

ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΙΓΓΕΡ!

Μπράβο ρε Τζίγγερ, άντε και του χρόνου ακόμα λιγότεροι στο γήπεδο. Είσαι ικανός να κάνεις ομαδάρα και να παίζουμε του χρόνου με ΡΕΑΛ και στο γήπεδο να είναι οι γονείς των παιχτών και 100 τσάτσοι της ΠΑΛΕΦΙΠ. Well done και εις ανώτερα.

Κατα τα άλλα ευχάριστη η τριάρα και η πορεία μέχρι τώρα της ομάδας αλλά πάλι κάτι πρέπει να υπάρχει για να γκρινιάζουμε και να μιζεριάζουμε. Χαϊρι δεν πρόκειται να δούμε σε αυτή την ομάδα. Έλεος πια!