30 Μαρτίου 2008

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ...

Πάλι καλά που βάζαμε τα πέναλτι. Πάλι καλά που κατάλαβε ο μαέστρος στον πάγκο οτι η ομάδα με Τζιόλη στο κέντρο είναι για τ'ανάθεμα και γενικά δεν γίνεται μέσα στην έδρα μας ρε γαμώτο να πηγαίνουμε για τη νίκη και να μου βάζει 3 αμυντικά χαφ!!! Με το που άλλαξε τα 2/3 του κέντρου αμέσως μεταμορφωθήκαμε, πιέσαμε και καταφέραμε να νικήσουμε. Αξιοσημείωτη η προσφορά του Μόρις επίσης με τα 2 πέναλτι που χάρισε σήμερα στον αντίπαλο. Και εις ανώτερα. Γενικά πάντως ήμαστε πάλι ένα μάτσο χάλια και ακόμα και θαύμα να γίνει και να πάρουμε πρωτάθλημα η ομάδα θέλει ολικό ρεκτιφιέ για να στρώσει. Αλλά με τον Τζίγγερ ¨ηγέτη¨ κανείς δεν ξέρει.......

-1 βαθμούς από την κορυφή και -1 βαθμούς Κελσίου στην παγωμένη Λεωφόρο όπου ως συνήθως κάνανε πάρτυ οι φιλοξενούμενοι. Τραγική, απαράδεκτη εικόνα που προσωπικά με πιάνει η καρδιά μου. Τζίγγερ, ωραίο θέαμα έτσι; Μπράβο, συνέχισε έτσι. Ούτως ή άλλως οι μέρες σου στο τιμόνι της αγαπημένης ΜΑΣ ομάδας είναι μετρημένες.

ΥΓ: Σχετικά με τον Πεσέιρο:Δεν θεωρώ οτι είναι χειρότερος από Μαλεζάνι, Μπάκε, Σκάζνι, κοκ. Αλλά το ότι από το μηδέν φτάσαμε στο 3 εμένα δεν μου αρκεί. Εγώ θέλω τον Παναθηναικό στο 10. Ο Πεσέιρο είναι υπερσυντηρητικός, με πολλά κολλήματα που σίγουρα όμως φαίνεται οτι δουλεύει την ομάδα στην προπόνηση. Αλλά αυτό ΔΕΝ φτάνει.

27 Μαρτίου 2008

Π Ε Λ Α Τ Ε Σ

Χρόνια είχα να δώ τόσο καλό παιχνίδι και ίσως από τα καλύτερα παιχνίδια μας φέτος. Σχεδόν ΟΛΑ μας βγήκαν ειδικά στην επίθεση όπου από τα 6.25 ήμαστε ΦΟΝΙΚΟΙ με 16/30 τρίποντα!!!

1η κούπα για φέτος και δυσαρεστήσαμε Βαρδινογιάννηδες, γαυροφερέφωνα ΜΜΕ και τους γαύρους (αλήθεια ήταν τελικά γήπεδο γαύροι γιατί δεν ακούστηκαν και καθόλου;) που θέλανε και καλά να μας εκθρονίσουνε! Γιαννάκη όσο και συμπαθής να είσαι, έμπλεξες με την ομάδα που πήγες. Συλληπητήρια και μπράβο σας γαύροι που χάσατε μόνο με 1 πόντο αντί για 13 που είχε φτάσει η διαφορά και ελέω Γκρίρ (τρίποντα από τις τουαλέτες) καταφέρατε και μειώσατε.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΑΤΕ ΕΜΕΙΣ Π Α Λ Ι ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ!

26 Μαρτίου 2008

ΤΕΛΙΚΟΣ Νο1=ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΩΤΟΣ

Μετά τον ΔΙΚΑΙΟ αποκλεισμό μας από την συνέχεια της Euroleague οι στόχοι της ομάδας μπάσκετ περιορίστηκαν στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα που ιδιαίτερα φέτος που, ας το παραδεχτούμε, δεν είμαστε τόσο δυνατοί όσο άλλες χρονιές, φαντάζουν δυσκολότερα από ποτέ. Δυσκολότερα αλλά εννοείται όχι ακατόρθωτα.

Καλή αρχή σήμερα στις 18:30 στον τελικό κυπέλλου όπου αντιμετωπίζουμε τον αλαζόνα, υπερόπτη, ανεβασμένο ψυχολογικά-ελέω Γιαννάκη- γαύρο. Αυτό είναι και το βασικό μας όπλο απέναντι στους πελάτες μας. Η αλαζονεία τους ενάντια στην εμπειρία μας. Ειλικρινά πιστεύω πως σήμερα θα τη σηκώσουμε τη κούπα αλλά αν αυτό δεν γίνει τότε δεν πειράζει πραγματικά. Το μόνο σίγουρο είναι πως ξαφνικά δεν γίναμε χειρότεροι από τον γαύρο, ούτε ξεχάσαμε να παίζουμε μπάσκετ και μακάρι να κερδίσουμε και για έναν άλλο λόγο. Να το βουλώσουν επιτέλους τα γαυροφερέφωνα των ΜΜΕ που μας έχουν ζαλίσει με την 'δήθεν' αναγέννηση της ομάδας της πουστιάς και την και καλά ανατροπή του σκηνικού στο μπάσκετ.

ΝΙΚΗΣΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

24 Μαρτίου 2008

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!

Επιτέλους, επιτέλους ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ. Εφόσον κύριε σου δώσανε μια επιχείρηση με λαικό έρεισμα και εσύ τα έχεις κάνει σαν τα μούτρα σου, ΦΥΓΕ! ΠΟΥΛΑ! ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ! Ο Παναθηναικός δεν είναι το μαγαζάκι σου. Δεν είναι ομάδα στο Football Manager να είσαι στην φάπα συνέχεια και να λες δεν πειράζει κάνω save και το ξανασυνεχίζω αν χάσω και δεν ενοχλώ και κανέναν. Ο Παναθηναικός είναι εκατομμύρια ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ κόσμος, χρόνια τώρα.

Έμμισθος υπάλληλος ΔΕΝ είμαι αλλά πρέπει να επαινέσω το 'αρχιδάτο' εξώφυλλο της ΠΡΑΣΙΝΗΣ:

22 Μαρτίου 2008

ΟΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ '21. ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡΙΑΚΕ!!!

Πραγματικά συγχαρητήρια στα παιδιά για την υπερπροσπάθεια τους και που κατάφεραν να ισοφαρίσουν το μεγαθήριο του Ηρακλέως. Επί 1.5 ημίχρονο καταφέραμε να μην βάλουμε άλλο γκολ αλλά παίξαμε οσάν ήρωες του '21 ωρε παλλικάρια με γιουρούσια, γιόμες, ηρωικές επιθέσεις και σουτ-βόμβες στο γάμο του Καραγκιόζη.

Μπράβο παλλικάρια, μπράβο καμάρια μας, μπράβο υπερπροπονηταρά Πορτογαλοσείχη μας, μπράβο ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ μας που κατάντησες την ομάδα περίγελο, την Λεωφόρο την καλύτερη έδρα των αντίπαλων οπαδών και φαντάζομαι στην απονομή του πρωταθλήματος στον γαύρο θα είσαι επίτιμος προσκεκλημένος έτσι ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ;

Παιδιά μην απελπίζεστε, του χρόνου πάλι έτοιμοι να σαρώσουμε τα πάντα. Μπράβο και ξανά μπράβο στην ομαδάρα μας και στην ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ (μην ξεχνιόμαστε).....

20 Μαρτίου 2008

ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ της ομάδας μπάσκετ και ποδοσφαίρου του Παναθηναικού είναι οτι χτες η ήττα από την Παρτιζάν στο μπάσκετ και ο αποκλεισμός από την Euroleague μας στεναχώρησε αλλά δεν μας χάλασε. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις αμέτρητες χαρές και δόξες που μας χάρισε αυτή η ομάδα και τους ευχαριστούμε για την προσπάθεια. Του χρόνου πάλι εδώ θα είμαστε να διεκδικήσουμε το στέμμα του πρωταθλητή Ευρώπης που χάσαμε φέτος. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!

Ενώ στη μπάλλα.....πιστεύω οι συγκρίσεις είναι ανούσιες.

16 Μαρτίου 2008

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ....ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ

Δεν έχω όρεξη να γράψω πολλά. Όταν στο κρισιμότερο ματς της χρονιάς τρώς 3 από μια Ξάνθη τότε είσαι άξιος της μοίρας σου και δεν αξίζεις τον τίτλο. Κατάντια, μιζέρια, μια ακόμα καρπαζιά στον Τζιγγεριακό που όπως έχω βαρεθεί να λέω εφέτος 2 φορές μας ανεβάζει και 3 μας ξενερώνει. Και επειδή το ισοζύγιο είναι αρνητικό και φως στον ορίζοντα δεν βλέπω όσο τις τύχες του συλλόγου έχει ο Τζίγγερ θα ευχηθώ συγχαρητήρια στην ομάδα του Σωκράτη που πάλι τους κάναμε μάγκες.

Δεν φταίει ούτε ο Πεσέιρο ούτε ο Βύντρας, ούτε ο Τζιόλης ούτε κανένας. Τα βρίσκουν και τα κάνουν. Του χρόνου Τζίγγερ τάισε μας πάλι κουτόχορτο....θα το φάμε.....

ΥΓ της επόμενης μέρας: Επειδή τώρα είμαι πιο ψύχραιμος και δεν θέλω στην συνέχεια να κατηγορηθώ από διάφορους...ειδήμονες ως κωλοτούμπας θα πω οτι ΑΚΟΜΑ δεν έχει χαθεί τίποτα και πως στα χαρτιά θα το πάρει ΑΝ το πάρει η ομάδα του δημοσίου. Εμείς απλώς χτες χύσαμε την καρδάρα με το γάλα που γεμίσαμε με τόσο κόπο και ιδρώτα φέτος και στο μεγαλύτερο ματς της χρονιάς παρουσιάσαμε το χειρότερο πρόσωπο μας και η πίκρα είναι πολύ πολύ μεγάλη. Μακάρι, επαναλαμβάνω ΜΑΚΑΡΙ στο τέλος να το σηκώσουμε.

9 Μαρτίου 2008

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ...

Σήμερα έχει χαρά και αισιοδοξία. Και να μου υπενθυμίσετε να ευχηθώ την επόμενη φορά να τύχω το Τζόκερ...ΟΚ δεν παίξαμε καμιά μπάλα απίστευτη αλλά σίγουρα ήμαστε βελτιωμένοι πολύ σε σχέση με άλλα παιχνίδια και απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως η ΑΕΛ. Βοήθησε βέβαια και η δίκαιη αποβολή του Γκαλίτσιου, αλλά η ουσία είναι πως και καλό παιχνίδι με την μπάλα κάναμε και καλή κυκλοφορία είχαμε και φάσεις κάναμε και 2 γκολ πετύχαμε (επιτέλους!!).

6 ακόμα τελικοί μείνανε για την κούπα και ελπίζω σε κάτι καλύτερο στην συνέχεια. Νίνης (!!), Σπυρόπουλος, Μάτος από τους καλύτερους, αλλά γενικά η ομάδα στάθηκε πολύ καλά και δεν έχω κανένα παράπονο από τον Πεσέιρο. Χαίρομαι πολύ όταν δεν χρειάζεται να γκρινιάξω.

Μοναδική παραφωνία η Λεωφόρος-εκκλησία που με τις μαλακίες του Τζίγγερ και τον αποκλεισμό των οργανωμένων έχει καταντήσει για λύπηση πλέον.





ΜΙΑ ΕΥΧΗ

Λίγο πριν τον κρισιμότατο αγώνα με την ΑΕΛ στη Λεωφόρο, απλώς δημόσια να κάνω μια ευχή:

Πέραν του αυτονόητου της νίκης και των 3 βαθμών που εύχομαι και πιστεύω, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΚΟΛ

6 Μαρτίου 2008

ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΣΕΛΣΙ

Ο γαύρος αν σέβεται την...ιστορία του, πρέπει να καταθέσει άμεσα ένσταση ενάντια στην Τσέλσι γιατί δεν είναι δυνατόν τόσο εύκολα να ταπεινώνεται ο ευρωθρύλος (ο ποιός;). Αίσχος, όνειδος και κρίμα για τον μεγαλειώδη (;;;) κόσμο του ευρωθρύλου που τόσο γλύφουν φανερά και χωρίς σημάδι διακριτικότητας όλα τα 'αντικειμενικά' ΜΜΕ. Καταθέστε ένσταση λοιπόν να πάρετε και αυτό το παιχνίδι στα χαρτιά με την γνωστή μέθοδο της ΠΟΥΣΤΙΑΣ που είστε γνωστοί εκεί κάτω στον Περαία.

Ο Παναθηναικός μετά την χτεσινή επικράτηση (με 1-0 βέβαια αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια και μάλιστα με την ενδεκάδα που κατέβασε ο Πεσέιρο το αποτέλεσμα κρίνεται άκρως επιτυχημένο και μπράβο και μαγκιά του Πορτογάλου ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) είναι πρώτος αλλά με 1 πόντο διαφορά από την ομάδα της πουστιάς και του δημοσίου αντί για 4. Ενάντια στα παρασκήνια, ενάντια στους διαιτητές που ΠΑΛΙ χτές μας έσφαξαν, ενάντια σε όλους ο Παναθηναικός ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να κατακτήσει αυτό το πρωτάθλημα. Η θέση μας του χρόνου είναι στο Champions League και μόνο με αγώνα, πάθος και ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ μπορούμε να κατακτήσουμε αυτόν τον τίτλο.

Και ο κόσμος Τζίγγερ που εσύ διώχνεις από την Λεωφόρο, είδες χτες κατά πόσο ή όχι εναντιώνεται στην ομάδα και κατά πόσο θέλει ή όχι τον Παναθηναικό πρώτο. ΕΣΥ είσαι το πρόβλημα μας και κανένας άλλος.

3 Μαρτίου 2008

ΝΤΕΜΗ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ?

Η Σούπερ Κλίκα πρέπει να λειτουργεί ως εξής. Όποιος γκρινιάζει πιό πολύ παίρνει 1 πέναλτι δώρο. Κοιτάξτε τι έγινε χτες στο ΟΑΚΑ αλλά και στη Λάρισα. Ντέμη τώρα περιμένει όλη η Ελλάδα από σένα να βγείς και να καταδικάσεις το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο Παμπορίδης και που ίσως στοίχησε και τη νίκη στην ομάδα του Παναθηναικού που θα ήταν δικαιότατη αφού γενικώς ήμαστε καλύτεροι χτες και αξίζαμε σίγουρα κάτι παραπάνω.

Μπορεί πάλι να μην παίξαμε μπαλάρα αλλά ήταν ντέρμπυ τίτλου, ήμασταν σοβαροί, είχαμε την απαραίτητη όρεξη, οι κινήσεις του Πεσέιρο ήταν θετικές και εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλοι θετικά. Σίγουρα μπορούσαμε κάτι παραπάνω αλλά όταν σε ντέρμπυ προηγείται ο αντίπαλος με τέτοιο τρόπο τί να πείς. Ο τίτλος ήρθε λίγο πιο κοντά τώρα και με νίκη την Τετάρτη θα έρθει ακόμα πιο κοντά.

Αυτή η ομάδα σίγουρα μπορεί. Αυτή την ομάδα ΟΛΟΙ οι Παναθηναικοί θέλουμε να την δούμε ΠΡΩΤΗ. Μην μας κατηγορείτε. Ο ένοχος της διχόνοιας είναι το κεφάλι του ψαριού.