30 Απριλίου 2008

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Σήμερα στις 7 η Λεωφόρος πρέπει να γεμίσει. Σήμερα που η σαπίλα μετράει τις τελευταίες ώρες της στο βασίλειο της....Παιανίας, πρέπει να μαζέψει ο Παναθηναικός τα κομμάτια του, να ψάξει βαθιά μέσα στην ψυχή του σαν ομάδα και να βρεί τα ψυχικά αποθέματα που χρειάζονται για να κάνει το καθήκον του και να νικήσει το άρθρο-44 και να έχει ελπίδες για Champions League του χρόνου.

Δεν νοείται να μης μας ενδιαφέρει το ματς αυτό και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ. Νίκη σήμερα γιατί είμαστε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και το σπίτι μας πρέπει να γεμίσει.

29 Απριλίου 2008

ΜΕΝΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τον καιρό αυτό διαβάζω το πόνημα του Μένιου με τίτλο "20 χρόνια ταξίδια με τον Παναθηναικό". Ωραίο βιβλίο, ωραίο 'δέσιμο', πλούσιο φωτογραφικό περιεχόμενο, όμορφες αναμνήσεις. Αλλά ως εκεί.

Ο κύριος Μένιος σε κάθε σελίδα του βγάζει μια απίστευτη χολή ενάντια στον κόσμο του Παναθηναικού και μας παρουσιάζει σαν χουλιγκάνια που συνέχεια βρίζουμε παίχτες, προπονητές και παράγοντες, εννοείται χωρίς λόγο! Βρίζαμε τον Σαραβάκο, τον Όσιμ, τον Δανιήλ, και ποιόν δεν βρίζαμε. Πετούσαμε μπουκάλια στην ομάδα, βρίζαμε στα αεροδρόμια, κάναμε τραμπουκισμούς, γενικά ήμαστε αγνώμονες και αρρωστημένα χουλιγκάνια που μόνο βρίζαμε και τραμπουκίζαμε. Εννοείται πως σε κάποιο βαθμό αυτά είναι ίσως και αλήθεια. Αλλά ρε Μένιο ο κόσμος του Παναθηναικού αυτά τα 20 χρόνια που περιγράφεις στο βιβλίο σου μόνο τέτοια έκανε; Μόνο τραμπουκισμούς και βρισίδια στους παίχτες; Δηλαδή γιατί να πιάνουμε την μια όψη του νομίσματος και να την ξεσκίζουμε και να αγνοούμε όλες τις καλές καταστάσεις;

Εννοείται οτι σχεδόν σε κάθε σελίδα του βιβλίου υπάρχει αναφορά στο μεγαλείο του 'καπετάνιου' Καβουρογιάννη με την αντίστοιχη φωτογραφία. Είμαι υπερβολικός Μένιο; Ε και εσύ είσαι πιό υπερβολικός απ'όσο πρέπει.....

23 Απριλίου 2008

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΚΕ!

Και είναι ο Πεσέιρο. Έτσι τουλάχιστον φαίνεται από τον Γενάρη και μετά. Η ομάδα σήμερα έπρεπε να παίξει για τη νίκη και μόνο για τη νίκη, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και ο Τεσέιρο κατέβασε ομάδα με Σπυρόπουλο μέσο, τον Βύντρα δεξιά, τους ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ Ποστίγκα και Μανούτσο μπροστά και τον Τζίολη σαν δημιουργικό χαφ. Ε, όσοι άντεξαν και είδαν το ματς κατάλαβαν, οι υπόλοιποι, απλώς να σας πώ οτι ο Παναθηναικός του 2007-2008 και στα play-off, είναι μια ομαδούλα της πλάκας, για λύπηση και πραγματικά προκαλεί τον οίκτο των αντιπάλων.

Επί 90 λεπτά, μία άντε δυο φάσεις με το ζόρι, μηδέν πάθος, μηδέν προσπάθεια, ο Τζιόλης να αναδεικνύεται για χιλιοστή φορά ως τον χειρότερο και τον πλέον ΑΧΡΗΣΤΟ παίχτη μας, αφού ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΑΣΑ ΣΤΟ 1 ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ! Ποστίγκα και Μανούτσο όσο πιο αδιάφοροι και χαλαροί γίνετε λες και παίζανε σε προπόνηση στην Παιανία, ένα κέντρο ανύπαρκτο και γενικά μια παρουσία για κλάμματα. Ο Πεσέιρος εξακολουθεί για 31 αγώνες να μην έχει βρεί σταθερή 11άδα και κάνει πειράματα στην πλάτη της ομάδας μας. Ο άνθρωπος πλέον είναι επικίνδυνος και να πάρει τον γκόμενο του τον Τζιόλη (ε αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω που δεν έχει χάσει αγώνα φέτος το αρχιτάγαρο) και τα υπόλοιπα σαπάκια που μας έχουν φάει την ψυχή φέτος και να πάρει τον πούλο. Μακάρι σήμερα να τον έδερνε κιόλας ο Έκι που μετά και το σημερινό adios forever.

Πραγματικά με πονάει πάρα πολύ που πρέπει να ασχοληθώ με την ομάδα μου για 5 ακόμα αγώνες και να βλέπω τα ίδια χάλια πάλι αλλά ελπίζω να πάρουμε την 2η θέση και με αφετηρία μια νέα κατάσταση στην ΠΑΕ, πιό υγιειή και πιό ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ, του χρόνου να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας του συλλόγου και να ξεκινήσει από το 2008-2009 ένας νέος αιώνας για έναν ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, χωρίς Πεσέιρους και Τζιόληδες και Γκόντζους και Στράτους και Αθανασόπουλους και και και και και.............................

22 Απριλίου 2008

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΝΙΚΗΣΕ!

Επιτέλους αυτή η ΑΓΙΑ μέρα για τον Παναθηναικό ΜΑΣ έφτασε. Επιτέλους ο Τζίγγερ έκανε πίσω στον εγωισμό του και είπε αυτό που όλοι μας περιμέναμε να ακούσουμε! Δηλαδή σχεδόν αυτό. Δεν πουλάει αλλά ανοίγει την πόρτα στην ΠΑΕ μέσω πολυμετοχικότητας που θα προκύψει από αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου (80 εκατομμύρια ευρώ τα οποία διατίθενται για τις ανάγκες της ομάδας!!!). Οι Βαρδινογιάννηδες κρατάνε το 50% και ουσιαστικά γίνεται ό,τι ακριβώς ήθελε η ΠΕΚ. ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ και αξία συλλόγου 160 εκατομμύρια ευρώ!!!

Επιτέλους μια νέα μέρα μπορεί να ξημερώσει για τον σύλλογο. Επιτέλους μπορούμε να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία. 30000 κόσμος άλλαξαν το ρου της ιστορίας του Παναθηναικού. Τσάτσοι τελειώσατε. Φάνηκε ο τρόμος σας σαλιγκάρια από τις ερωτήσεις στην συνέντευξη. Τώρα το μπαλάκι στην ΠΕΚ. Τώρα πρέπει να δούμε αν η πολυμετοχικότητα που θέλατε στην ΠΕΚ είναι αλήθεια και θα κάνετε τις κινήσεις τις οποίες λέγατε τόσο καιρό και μας γεμίσατε με ελπίδες. ΜΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ.

15 Απριλίου 2008

ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΑΙΔΙΑ!

Σήμερα διάβασα πάλι ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ στα διάφορα 'αντικειμενικά' κοκκινοπράσινα πρωτοσέλιδα οτι ο Τζίγγερ πληγώθηκε το καημενούλι, πείσμωσε (κι άλλο;;;) και αποφάσισε να δείξει σε όλους μας οτι έχει όραμα. Άκουσον-άκουσον όραμα! Όπως ρε Τζίγγερ με το πενταετές πλάνο με Μπάκε και μετά με Μαλεζάνι; Τέτοιο όραμα; Και άντε πες σε πιστέψαμε οτι έχεις όραμα. Διαβάζω παρακάτω οτι το όραμα σου περιλαμβάνει τον Μπάγεβιτς! Φοβερό όραμα! Να φέρεις το ξοφλημένο γαυροχάνουμο βατραχάκι να μας χτίσει ομάδα; Τί είμαστε ρε Τζίγγερ; μπάοκ ή άρης να θέλουμε να μας χτίσεις ομάδα; Ο Παναθηναικός είμαστε! Έπρεπε ήδη να ήμαστε χτισμένοι και να βλέπαμε πως θα γινόμασταν ακόμα πιο ισχυροί!

Δηλαδή ρε οραματιστή αποτυχημένε πόσα χρόνια ακόμα θα ανεχόμαστε τα οράματα και τις σαχλαμάρες σου; Άλλα 12 χρόνια σφαλιάρας μέχρι να χτίσεις ομάδα ρε ΑΧΡΗΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ; Ετοιμάσου για την απονομή στον Καραισκάκη, βάλε το μπλουζάκι με το λογότυπο 'ΣΩΚΡΑΤΑΚΟ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ' για παράτα την Πανάθα. Δεν γουστάρουμε ούτε εσένα, ούτε τα οράματα σου. Φτάνει πια! Α! Και κύριε Γιώργο Καραγκούνη, τί έγινε; Μετατραπήκαμε ξαφνικά σε φερέφωνο της διοίκησης; Κρίμα και σε είχα και σε εκτίμηση.

Και όσο για την ΠΕΚ, θα ήθελα μια λιγότερο διαλλακτική στάση. Είπαμε ευγενικοί, αλλά σε λίγο θα βγείς ρε Βγενόπουλο να μας μαλώσεις επειδή έχουμε και ιστοσελίδες κατά του Τζίγγερ.

13 Απριλίου 2008

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!

Πάνω από 30000 πράσινου λαού έστειλαν το μήνυμα. Βαρδινογιάννηδες ακούτε;

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Τέτοια μαζική συγκέντρωση οπαδών είχε ΧΡΟΝΙΑ να γίνει και ΟΣΟ και αν προσπαθούν να το μειώσουν τα φερέφωνα των υποκινούμενων ΜΜΕ, η πραγματικότητα δεν αλλάζει. Ούτε 5000 είμασταν Γκόντζο καραγκιόζη, ούτε 10000 εκεί στην κρατική γαυρ
οτηλεόραση. Πάνω από ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ οπαδοί-φίλαθλοι του Παναθηναικού βγήκαν στον δρόμο όχι για την κακή πορεία της ομάδας όπως λέγατε σήμερα στα γαμωκάναλα σας, αλλά γιατί θέλουμε επιτέλους να απαλλαχτούμε από τον καρκίνο που τρώει τα σωθικά του συλλόγου και λέγεται οικογένεια Βαρδινογιάννη. Ειρηνικά (δυστυχώς για κάποιους) αλλά δυναμικά, ο λαός του Παναθηναικού μίλησε. Έδειξε οτι πλέον είναι αποφασισμένος για όλα. Οτι η πορεία της αλλαγής δεν έχει σταματημό. Οτι ο αγώνας θα σταματήσει μόνο όταν καταλάβει η γαυροοικογένεια του Βαρδινογιάννη οτι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ. ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!



Παρακάτω το συγκλονιστικό βίντεο με τον Σούρπη που τόλμησε να πιάσει στο στόμα του αυτό το καθίκι ο Γκόντζος:

Πατήστε και εδώ για ένα ακόμα ΦΟΒΕΡΟ άθρο του Μαρκάκη.

ΥΓ: Του χρόνου Πανόπουλε μπορείς κάλλιστα να μετονομάσεις την ομαδούλα σου σε Ολυμπιακό Ξάνθης. Μια χαρά....

8 Απριλίου 2008

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ!

Κυριακή 13/4 στις 16:00 όλοι στο Πεδίον του Άρεως στην ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάντια της αγαπημένης μας ομάδας, για τον ΠΑΟ μας.

ΌΛΟΙ εκεί για να αλλάξουμε την ιστορία, όλοι εκεί για να καταλάβουν οι αποτυχημένοι υπεύθυνοι ότι ο λαός του ΠΑΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ. Στείλε το μήνυμα παντού.

Ο ΠΑΟ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ. ΕΣΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΣΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΤΕΛΟΣ! ΚΥΡΙΑΚΗ 13/4 στις 16:00 όλοι στο Πεδίον του Άρεως.

Ο ΠΑΟ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ!

6 Απριλίου 2008

ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

"Προς τον φίλαθλο κόσμο του Παναθηναικού:

Με λύπη παρακολουθήσαμε και απόψε τον διασυρμό της ομάδας μας από μια ομάδα που μάλιστα όλη η Ελλάδα μας κατηγορεί οτι είναι 'μαγαζάκι' και παράρτημα μας. Κάτι που δηλαδή μας ξεφτιλίζει ακόμα περισσότερο. Δυστυχώς η ομάδα έτσι όπως την έχουμε καταντήσει με τις επιλογές μας τόσο σε έμψυχο υλικό, όσο σε τεχνικό team αλλά κυρίως σε νοοτροπία, δυστυχώς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο της κατάκτησης ενός εκ των δυσκολότερων πρωταθλημάτων της υφηλίου, όπως είναι η Ελληνική Superleague.

Αλλά πρέπει να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως δεν φταίει μόνο η ΠΑΕ Παναθηναικός που για τα 100 χρόνια ιστορίας του συλλόγου παρουσιάζει μια ομάδα γελοία, ένα σύνολο τραγικό και προκαλεί τον οίκτο των αντιπάλων. Με στόμφο τονίζουμε πως φταίνε κυρίως οι οπαδοί του Παναθηναικού για την άθλια εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και τις αποτυχίες της. Οι οπαδοί μας που ΔΕΝ έρχονται στην Λεωφόρο και ΔΕΝ γράφονται στην ΠΑΛΕΦΙΠ και στην γνήσια Θύρα-13- που ίδρυσε με πολύ κόπο αλλά κυρίως χρήμα ο πρόεδρος μας κύριος Βαρδινογιάννης. Φταίνε οι οπαδοί μας που γράφουν σε ιστοσελίδες και από την υπέρμετρη και βλακωδέστατη αγάπη τους για την ομάδα, αναλώνονται σε κριτικές και εκφράζουν περιέργως μια ανεξήγητη πίκρα για τις τελευταίες σεζόν της ομάδας μας. Φταίνε οι bloggers που διατηρούν blogs με κριτική σε παίχτες και προπονητές. Επανειλλημένα μας έχουν αναφερθεί στην ΠΑΕ περιστατικά όπου διάφοροι παίχτες (Τζιόλης-Βύντρα κ.α) αλλά και ο κ. Πεσέιρο έχουν επισκεφτεί τέτοιους ιστοτόπους και έχουν πικραθεί αβάσταχτα με αποτέλεσμα κάτι τέτοιο να επηρεάσει την απόδοση τους στις ακόλουθες αγωνιστικές.

Η ανακοίνωση μας λοιπόν ως ΠΑΕ κλείνει υπογραμμίζοντας ξανά την ευθύνη των φιλάθλων του Παναθηναικού και κάθε απώλεια τίτλου εφέτος θα είναι αποτέλεσμα δικό τους και της αδικαιολόγητης κριτικής και υπέρμετρης αγάπης για τον σύνολο κάτι που οδηγεί σε συναισθήματα έντονης πίκρας μετά από απλώς άτυχες εμφανίσεις όπως η σημερινή με τον ΟΦΗ. Κατα τα άλλα ως ΠΑΕ συνεχίζουμε το έργο μας για την ίδρυση ακαδημιών νέων παιχτών και παρακαλούμε την ΠΕΚ να συνεισφέρει αφιλοκερδώς.

Με τιμή,

εκ της Διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναικός....."

ΥΓ: Παραθέτω τα λόγια του ΜΕΓΑΛΟΥ Δομάζου όπως δημοσιεύτηκαν σήμερα στην εφημερίδα GOAL:

"Τι να πούμε; Ο,τι και να πούμε, τελείωσε το πανηγύρι. Τα λέγαμε όλη τη χρονιά. Φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνουν αυτοί που διοικούν. Η ομάδα κατάντησε να τη λυπάσαι. Δεν φταίνε τα παιδιά. Εγώ νομίζω ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Πρέπει να μπουν πια οι βάσεις για να αλλάξει όλο το οικοδόμημα. Δεν έχει ουσία. Εφεραν τον Βέλιτς να κάνει την ομάδα, δεν ξέρει τι του γίνεται. Ο Πεσέιρο δεν έχει να μας δείξει τίποτα, πλακώνονται οι παίκτες μεταξύ τους. Δεν υπάρχει τίποτα! Υπάρχει επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος; Ερχονται στην ομάδα άνθρωποι ανίδεοι από ποδόσφαιρο.
Πρέπει να έρθουν παίκτες, ποιος θα τους φέρει; Ο Βέλιτς; Κάθε χρόνο τα ίδια λέμε, έχω βαρεθεί να λέω τα ίδια και τα ίδια 11 χρόνια. Για αυτό τώρα είναι η ώρα του κόσμου, που είναι η ψυχή της ομάδας. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, θα γίνουν ανακατατάξεις. Ηρθε η ώρα να μπουν άλλες βάσεις και μόνο ο κόσμος τώρα μπορεί να μιλήσει. Για το παιχνίδι δεν μπορώ να το καταλάβω. Σε αυτόν τον αγώνα έπρεπε να δώσουν τα πάντα και εκείνοι περπατάγανε. Να τρως τέσσερα γκολ από τον διαλυμένο ΟΦΗ; Δεν είχαν δύναμη, τους έπαιρναν την μπάλα και έκαναν αμέσως φάση για γκολ. Ούτε στη Γ’ Εθνική δεν γίνονται αυτά. Τα έχω χάσει και εγώ. Στο β’ ημίχρονο η κατάσταση ήταν δράμα."

4 Απριλίου 2008

ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ?

Αλήθεια είσαι οπαδός του Παναθηναικού εσύ; Είναι σίγουρο αυτό; Έστω φίλαθλος; Έστω ρε γαμώτο συμπαθείς καθόλου την ομάδα αυτή που ο μπαμπάς σου έδωσε να παίζεις;

-1 βαθμούς από τη κορυφή. Έχεις την ευκαιρία με 3 νίκες να πάρεις ίσως πρωτάθλημα ακόμα και αν η ομάδα, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ, είναι για τα πανηγύρια. Δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ (ναι ρε μαλάκες γαύροι με τον ΟΦΗ που μας έχει κόψει ένα σωρό βαθμούς τα τελευταία χρόνια) και ο Παναθηναικός κόσμος της Κρήτης καιγόταν να βρεί ένα εισητήριο να έρθει να δεί την καψούρα του, να φωνάξει, να ΣΤΗΡΙΞΕΙ την ομάδα. Και εσύ ρε άχρηστε άνθρωπε τους ρίχνεις πόρτα; Ντροπή και αηδία. Τίποτα άλλο....

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση με ##χιδια των πραγματικών Παναθηναικών συνδέσμων της Κρήτης.