29 Μαΐου 2009

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΝΑ'ΩΤΗ!

Μας κερδίσατε ρε; ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Οταν στο μέλλον θα συζητάτε για τις επιτυχίες (;) του μπασκετικού γαύρου σίγουρα αυτή θα είναι μια χρυσή σελίδα (μια απο τις δυο,τρεις) στα χρονικά σας. Ε βέβαια για να συμβεί αυτό έπρεπε να παίξουμε φουλ έδρα διαιτησία, να δίνουμε κλωτσομπουνίδια στον Διαμαντίδη και άλλα ωραία όλα στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι όπως μόνο οι γαύροι ξέρουν.

Αλλά να σας πώ κάτι; Καλύτερα έτσι. Την Δευτέρα μπροστά στο λαό μας θα είναι πιό όμορφη η κούπα. Οι παίχτες μας χτες νόμιζαν οτι ο γαύρος θα τα είχε παρατήσει και θα καθόταν να χάσει χωρίς να βάλει καλάθι. Αυτοί σκύλιασαν έπαιξαν στο 200% και εμείς στο 40%. Την Δευτέρα ετοιμαστείτε για μεγάλο γλέντι. Και ό,τι λέω πέφτω μέσα τελευταία. Κυριακή-Δευτέρα θα είναι ένα όμορφο Παναθηναικό διήμερο μάγκες. Να μου το θυμηθείτε....

25 Μαΐου 2009

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ...

Ένα βήμα πριν το Champions League της επόμενης σεζόν είμαστε μετά τα ντόρτια στους γαύρους του Βορρά τα γκαγκατσομπαόκια. Για 2 αποτελέσματα πάει η ομάδα την άλλη Κυριακή και αυτό στον ΠΑΟ σχεδόν πάντα είναι μειονέκτημα. Γιατί οι παίχτες μπαίνουν με ζανμανφου ψυχολογία και συνήθως τα γαμάνε όλα. Ελπίζω την Κυριακή, στο τελευταίο τους ματς πριν τις παραλίες να έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του ματς και να μην κατέβουν με τα μαγιώ. Υπό νορμάλ συνθήκες τα χανούμια είναι για 3 γκολ.

Τώρα σήμερα ειλικρινά αν νικήσουμε με διαφορά κάτω των 20 πόντων ειλικρινά θα εκπλαγώ. Αναμένω ο γαύρος να τα δώσει όλα για όλα αλλά κάποια στιγμή θα υποταχθεί, θα χαλάσει η ψυχολογία τους και εν τέλει θα χάσουν με διαφορά. Απλώς σήμερα πραγματικά δεν πρέπει να πέσει ούτε σάλιο στον αγωνιστικό χώρο. ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ!

ΥΓ: Για τον Βγενόπουλο το μόνο που έχω να πω είναι πως κάθε Παναθηναικός πρέπει να τον ευχαριστεί που εξαιτίας του σήμερα ο ΠΑΟ είναι με αυτή τη διοίκηση και όχι έρμαιο του Τζίγγερ και της καβουροοικογένειας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο...

22 Μαΐου 2009

ΔΙΠΛΗ ΗΔΟΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕ!

Από τη μία η ΒΕΝΤΟΥΖΑ με 69-67 στους πελάτες στο εξοχικό με επιπλέον bonus την γκρίνια των αρουραίων για την διαιτησία. Άπειρα βήματα που δεν δώθηκαν, το τελευταίο κάρφωμα και ανύπαρκτο φάουλ στον Τσίλντρες, τα τελευταία βήματα του Παπαρολουκά αλλά κατά τα άλλα η διαιτησία ευνόησε εμάς! Εμάς που παίζαμε στο ρελαντί και όποτε θέλαμε αυξάναμε την διαφορά! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΕΜΕ! Άπειρη ηδονή και συνουσία στα 4 από τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ. Και κλάααμα οι γαύροι και ο Γιαννάκης τώρα! Και τώρα στο ΟΑΚΑ 30 πόντους (στανταράκι σημειώστε το) στο κεφάλι τους και στον τρίτο τελικό σε αδειο ΣΕΦ να τους παίρνουμε όλους μαζί παρτούζα. Δεν υπάρχει η χτεσινή νίκη και όλα τα λεφτά το κλοτσίδι της μπάλας από τον Μπατίστ στο τέλος του αγώνα.



Από την άλλη η χτεσινή μέρα για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ και γενικά για όλο το λαό του Παναθηναϊκού πρέπει να ανακυρηχτεί κάτι σαν επέτειος, όπως και το περσινό συλλαλητήριο τον Απρίλη που ουσιαστικά τα ξεκίνησε όλα και ήταν η αρχή του τέλους για την οικογένεια Καβουρογιάννη. Χτες λοιπόν στο έκτακτο ΔΣ αποφασίστηκε όχι μόνο η σωστότατη παραμονή του Τεν Κάτε και του Αντωνίου (καλά γιαυτον δεν είμαι 100% σίγουρος), όχι μόνο η παραμονή του Πατέρα ως πρόεδρος του ΔΣ αλλά και έγινε κάτι ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΟ! Παραίτηση Τζίγγερ από το ΔΣ!!!! Επιτέλους ο Τζίγγερ δεν θα λαμβάνει αποφάσεις για την ΠΑΕ. ΑΜΗΝ! ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ! ΩΣΑΝΝΑ!! Το θέμα είναι βέβαια να μην έχει φερέφωνα να μιλάνε εκ μέρους τους αλλά μετά και το κλείσιμο της Derby τέλη Μαϊου, τέτοια φερέφωνα μειώνονται αισθητά. Μακάρι του χρόνου οι ελπίδες που γεννήθηκαν πέρσι τον Μάιο να γίνουν πράξη και γιατί να μην γίνουν; Καιρός είναι επιτέλους ο Παναθηναικός να αναγέννηθει και να γιγαντωθεί σαν μια πραγματικά μεγάλη Ευρωπαική ομάδα. Μια νέα εποχή ξημέρωσε από χτες για τον Παναθηναικό μας. Ας την απολαύσουμε!

ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΙ. ΤΩΡΑ Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Α ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!

21 Μαΐου 2009

ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ!

Σήμερα διπλό είναι το ματσάκι στο εξοχικό δίπλα στην θάλασσα. Η υπεροψία και σιγουριά των γαύρων θα υποστεί τρομερό πλήγμα από τον δυνάστη τους, τον πρωταθλητή Ευρώπης ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ....

Πραγματικά οι γαύροι την έχουν δει υπερομάδα (ξεχνάνε το γερμανικό κλαρίνο) και δημιουργούν κλίμα Ριζούπολης για τον σημερινό πρώτο τελικό αλλά δεν θα τους περάσει ακριβώς επειδή άλλο ΠΑΕ και άλλο ΚΑΕ, κάτι που φάνηκε και από την έξυπνη κίνηση του υιου Γιαννακόπουλου με την σχετική ανακοίνωση. Η αρμάδα του Ζοτς δεν μασάει ούτε από κλίματα, ούτε από ψευτομαγκιές τύπου Μπουρούση και θα πάρει το διπλό.

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ! ΑΠΛΩΣ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

13 Μαΐου 2009

ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ.....



...που κατάφεραν και δεν αποκοιμήθηκαν από το σημερινό ¨υπερθέαμα¨.

Εγώ από τη πλευρά μου να ευχηθώ καλό καλοκαίρι στα καμάρια μας αφού προφανώς αυτό είχαν στο μυαλό τους και δεν είχαν ούτε ΙΧΝΟΣ πάθους, θέλησης, όρεξης. Όλοι μα όλοι ανεξαιρέτως σήμερα ήταν απαράδεκτοι και η ομάδα αυτή για πολλοστή φορά δεν είναι ο Παναθηναικός αλλά ένα απροσδιόριστο πράγμα που ούτε καν ομάδα μπορώ να το χαρακτηρήσω. Πρέπει να πέσουν ΠΟΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ λεφτά το καλοκαίρι και να φύγει πολύ σαβούρα από την ομάδα. Ο Τεν Κάτε τί να κάνει ο άνθρωπος. ΟΚ έχει τα κολλήματα του (βλ. Ίβανσιτς) αλλά αυτός φταίει αν οι παίχτες μας δεν μπορούν να αλλάξουν πάσα στο 1 μέτρο;

Δεν ξέρω τί άλλο να πώ πλέον. Πίστευα πως χειρότερα από την Τούμπα δεν μπορούμε να παίξουμε αλλά να που τα καταφέραμε. Υπομονή εν Παναθηναικώ αδέρφια. Ακόμα αργεί να ξημερώσει όπως φαίνεται. Προφανώς Γιαννακόπουλοι-Βγενόπουλοι-Πατέρες-Βαρδινογιάννηδες δεν είναι ικανοί να σώσουν τον Παναθηναικό από την μιζέρια και την κατάντια του. Κρίμα πραγματικά κρίμα γιατί αν δεν περάσουμε του χρόνου Ch. League το επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά, ξεχάστε από τώρα και την σεζόν 2010-2011......


Κρίμα....

11 Μαΐου 2009

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ....ΟΧΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΜΠΑΣ

Και καλά η καυτή Τούμπα και θα μας έλιωνε και θα μας κλάνανε μια μάντρα άντε να μην πω τί. Ψευτοχουλιγκάνοι της πλάκας που αποθεώνουν ταγάρια και ψευτόμαγκες τύπου Γκαρσία ανίκρυσαν χτες την τιμωρία τους από ένα ΑΘΛΙΟ & ΤΡΑΓΙΚΟ Παναθηναικό.

Φυσικά τώρα για τα μπαόκια φταίει ο Κάκκος και όχι οι ψευτομαγκιές του Γκαρσία που επειδή είναι καραγκιόζης άφησε την ομάδα του με 10 παίχτες και ουσιαστικά έχασαν το ματς. Αλλά τέτοια πρόβατα είναι σαν τους αδερφούς τους τους νότιους γαύρους και δεν τους αδικώ. Η πραγματικότητα λοιπόν λέει 0-1 με ΓΚΟΛΑΡΑ του ανύπαρκτου μέχρι το 87' Καραγκούνη και γενικά με έναν ΠΑΟ ο οποίος δεν βλεπόταν. Χειρότερα δεν νομίζω να παίξουμε στα play offs οπότε εκτιμώ οτι με την χτεσινή νίκη είμαστε κατά 90% στο Ch. League. Βέβαια με τα καμάρια μας ποτέ δεν ξέρεις και είναι πλέον ολοφάνερο ακόμα και στον μεγαλύτερο λάτρη του Τζίγγερ πως η ομάδα δεν τραβάει με τέτοιους παίχτες και χρειαζόμαστε τουλάχιστον 5 πρωτοκλασάτες μεταγραφές...

ΥΓ: Αν ο Βαβζίνιακ ήταν όντως ντοπέ να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Δεν είμαστε γαύροι εμείς.

8 Μαΐου 2009

ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ Η ΠΡΩΤΙΑ

....έστω στα play offs έτσι πως τα καταφέρατε.....

Την Κυριακή στην Τούμπα (ξέρω ξέρω καυτή έδρα κτλ αλλά όποιος έχει πάει καταλαβαίνει πως για τα 10 πρώτα λεπτά ισχύει αυτό και μετά είναι μια νορμάλ ελληνική κατάσταση) ΠΡΕΠΕΙ να φύγουμε αν όχι με το διπλό έστω με ένα Χ. Μετά ο μπαοκ τελείωσε. Η αεκ όπως δήλωσε και ο βάτραχος πάει για τουρισμό και η υπόθεση πρωτιά είναι ανάμεσα σε εμάς και τους γαύρους του βορρά. Ένα Χ την Κυριακή είναι αρκετό και μετά ο μπαοκ είναι για πεντάρα στο ΟΑΚΑ.

Αν δεν περάσουμε Champions League του χρόνου, ξεχάστε μεταγραφές, ξεχάστε πολυμετοχικότητα, ξεχάστε τα όλα για τουλάχιστον μια χρονιά ακόμη. Μας έχουν ξενερώσει τα καμάρια μας (ειδικά όταν τους συγκρίνουμε με τους μπασκετικούς) αλλά πρέπει τώρα να τους στηρίξουμε όσο ποτέ.

6 Μαΐου 2009

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μπορεί να του έχω σούρει πολλά του mr.MIG αλλά τώρα έχει δίκιο.

Δεν μπορεί από τη μια ο Τζίγγερ να μιλάει στα συμβούλια και στις κάμερες μπροστά για ενότητα και μέσω της Derby (μια εφημερίδα που πραγματικά εδώ και χρόνια ζεί από την οικονομική στήριξη του Βαρδινογιάννη και μόνο και που συνεχώς είναι κόντρα στους οπαδούς και γενικότερα σε οτιδήποτε αντιτείθεται με την γραμμή Βαρδινογιάννη) να παρομοιάζει τον Βγενόπουλο σαν Κόκκαλη, να τον κατηγορεί πως αυτός φταίει που κλείνει η Derby και να κάνει κάθε μέρα πόλεμο με την εφημερίδα των Γιαννακοπουλαίων.

Όπως φαίνεται ενότητα δεν υπάρχει στον πολυμετοχικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και τα πράγματα δεν πάνε καλά. Όλα τα χε η Μαριορή δηλαδή.....Και απ' οτι φαίνεται οι ελπίδες μας για κάτι νέο πάνε κατά διαόλου. Και φυσικά ΠΑΛΙ ρίζα του κακού είναι η οικογένεια Καβουρογιάννη και τα φερέφωνα της. Πόλεμος κατά της ενότητας, πόλεμος στους άλλου μετόχους (!!!) και ανικανότητα σε όλες τις πρωτοβουλίες τους (βλ. γήπεδο). Δεν λέω πως οι άλλοι είναι αλάνθαστοι αλλά Πατέρας, Βγενόπουλος είναι νωρίς να κριθούν ενώ για τους Γιαννακόπουλους εμείς οι Παναθηναικοί πρέπει να πίνουμε νερό στο όνομα τους πόσο μάλλον να τους κατηγορούμε και από πάνω.

Το θέμα είναι πως και όσο υπάρχει ισχυρός Τζίγγερ στην ΠΑΕ προκοπή δεν πρόκειται να δούμε και ξεχάστε μεταγραφές, ξεχάστε τίτλους, ξεχάστε ενότητα και πολυμετοχικότητα. Οι πραγματικές βλέψεις του Τζίγγερ μου φαίνεται πως ήταν όχι μια πραγματική πολυμετοχικότητα αλλά το να κάνει κουμάντο αυτός και να κράζουμε τους άλλους. Τα κατάφερε εν μέρει αλλά ευτυχώς ο Βγενόπουλος τον ξεσκέπασε με την χθεσινή του ανακοίνωση μπας και ξυπνήσουν μερικοί κοιμώμενοι.....

ΥΓ: Αλήθεια ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ αγοράζει Derby?

3 Μαΐου 2009

ΤΟ 5Ο ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΟ ΠΟΡΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!!!!

Σε ένα ματς θρίλερ που νικούσαμε 20 πόντους στο ημίχρονο όμως, καταφέραμε και πήραμε το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ και δεν έχω άλλο τίποτα να πώ!!!!!

ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ(ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ) ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΓΑΥΡΟΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.....

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ......

ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΣΑΣ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΨΕΥΤΟΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΕΣ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΟΥΤΕ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2009

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ
ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΤΡΙΦΥΛΛΙ
ΖΗΤΩ ΛΕΝΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΡΑΝΕ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Σ'ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕ

Σ'ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΞΑΣΕΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΟΥ ΑΣΣΟΙ
ΠΟΥ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ
ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ
ΠΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΡΑΝΕ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Σ'ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕ