29 Νοεμβρίου 2009

ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΕ Ο ΤΡΟΧΟΣ

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Ο Παναθηναικός από κακή ομάδα που ήταν έγινε μέτρια γιατί πλέον δεν χάνει από τον Εργοτέλη και τον Αστέρα και την Λάρισα αλλά όταν παίζει με ολυμπιακό, με ατλέτικο, με γαλατάσαραι τρώει πάνω από 2 γκολ.

Συγχαρητήρια μάγκες, αναστήσατε έναν πεθαμένο ΞΑΝΑ, κάνατε μάγκα τον μήτρογλου και τον κάθε μήτρογλου και ο γαύρος έστω και με +1 είναι πρώτος και με άλλη ψυχολογία πλέον, ενώ εμείς πάλι γυρνάμε στην γκρίνια και στην εσωστρέφεια. ΜΠΡΑΒΟ ρε! Μπράβο σε όλους σας που πάλι όταν έπρεπε να δείξετε οτι είστε Παναθηναικός, οτι είστε η καλύτερη ομάδα ΠΑΛΙ τα σκατώσατε και καταφέρατε ΠΑΛΙ να μας ξενερώσετε όσο δεν πάει.

Εμείς κλασσικά πρέπει όπως εδώ και τόσα χρόνια να στηρίζουμε, να μην γκρινιάζουμε γιατί εμείς καταστρέφουμε την ομάδα, εγώ ειδικά που γράφω ένα blog μπορεί να φταίω και για την απώλεια 2-3 τίτλων και εσείς στα αρχίδια σας όλα. Εννοείται πως δεν χάθηκε ακόμα τίποτα και πως ακόμα είναι νωρίς αλλά έχω ΣΙΧΑΘΕΙ με αυτές τις κλισεδιάρικες δικαιολογίες. Είμαι ΟΠΑΔΟΣ του Παναθηναικού, φανατικός αντιγαύρος, τους σιχαίνομαι και η σημερινή ημέρα μόνο πίκρα και αηδία με γεμίζει. Δυστυχώς ανήκω στην μειοψηφία.

26 Νοεμβρίου 2009

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ

Την Κυριακή αδέρφια ο τροχός γυρνάει. Το παιχνίδι αλλάζει χέρια. Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια που καταδυνάστευσε το ελληνικό ποδόσφαιρο (και όχι μόνο), ο κόκκινος θίασος του λιμανιού, η κατάρα των ελληνικών γηπέδων επιτέλους θα βρεθεί οριστικά από κάτω. Τέλος τα ψέμματα. Ήρθε η ώρα που όλοι περιμέναμε. Την Κυριακή το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλάζει σελίδα. Σταματά η κυριαρχία του ψευτοπρωταθλητή και διορισμένου και αρχίζει να ανατέλλει η πράσινη αυτοκρατορία. Αλλά να σας πώ την αλήθεια και πράσινη αυτοκρατορία να μην ανατείλει, που κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό, σίγουρα προέχει να πέσει η κόκκινη χούντα. ΜΕ ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ!

Ίσως με πείτε υπερβολικό. Ίσως και να είμαι. Αλλά τόσα χρόνια έχω σιχαθεί με το αυτό το κόκκινο βδέλυγμα και δεν αντέχω άλλο! Πραγματικά πιστεύω πως με την νίκη μας την Κυριακή μέσα στο μπουρδέλο τους, οι γαύροι ουσιαστικά θα τεθούν εκτός τίτλου όχι μόνο για φέτος αλλά για πολλά χρόνια ακόμα κατ' επέκταση της φετινής απώλειας δηλαδή. Θα μου πείτε νωρίς είναι ακόμα αλλά επειδή στην Ελλάδα είμαστε, πραγματικά ποιός δίνει πιθανότητες να χάσουμε τον τίτλο αν την Κυριακή ισοπεδώσουμε τον γαύρο; Και δεν είναι αυτοσκοπός ο τίτλος φίλοι μου. Κάθε άλλο. Ο Παναθηναικός για μένα και φαντάζομαι για πολλούς από δω μέσα είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα. Ο Παναθηναικός αντιπροσωπεύει κάτι άλλο, κάτι ακριβώς μα ακριβώς αντίθετο από την κόκκινη και ασπρόμαυρη (μπαοκ) ξεφτίλα, ψευτομαγκιά και υποκρισία. Φέτος ο γαύρος δεν πρέπει να αναστηθεί πάλι. Και δεν θα αναστηθεί. Έφτασε η ώρα που ο τροχός θα γυρίσει για τα καλά και που οι 'μαγκιές' του Κόκκαλη δεν θα περνάνε πλέον. Έφτασε η ώρα της αλλαγής. Η ώρα που τελειώνει η σαπίλα και ξεκινά μια νέα καλύτερη εποχή για τον ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα. Κοιτάξτε το ελληνικό μπάσκετ. Ποιόν χαλάει που υπάρχει ένας Παναθηναικός αυτοκράτορας που έχει κατακτήσει τόσα πρωταθλήματα Ευρώπης και που έχει μια υπερομάδα που την θαυμάζουν εχθροί και φίλοι;

Ο Παναθηναικός έχει την Κυριακή την τεράστια ευκαιρία ουσιαστικά να κατακτήσει τον τίτλο και να δημιούργησει τις αλυσιδωτές αντιδράσεις που περιέγραψα παραπάνω. Φυσικά αυτό προϋποθέτει πως και οι παίχτες και το τεχνικό team πρέπει να είναι υποψιασμένοι για την καφρίλα που θα δεχτούν την Κυριακή και πως πρέπει να παίξουμε στο 110% μας αφού απέναντι μας θα έχουμε 11 παίχτες και 3 διαιτητές. Επίσης νίκη την Κυριακή σημαίνει πως αυτόματα η ψυχολογία μας εκτινάσσεται στα ύψη και πως περνάμε αέρα από τους υπόλοιπους αγώνες. Τώρα θα μου πείτε στον Παναθηναικό τα έχουμε δει όλα τα τελευταία χρόνια αλλά ειλικρινά δεν νομίζω πως με νίκη την Κυριακή υπάρχει περίπτωση να μην κατακτήσουμε το πρωτάθλημα φέτος.

Εμπρός λοιπόν. Την Κυριακή ο Παναθηναικός έχει γιορτή! Μέσα στο τηγάνι του Πειραιά με τους χιλιάδες γαυρουπάλληλους είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία της δεκαετίας. Μην την σπαταλήσετε και αυτήν.


ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ! ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΚΛΕΙΣΕ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΜΑΣ!

22 Νοεμβρίου 2009

ΑΤΥΧΟΙ-ΑΣΤΟΧΟΙ-ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

ΟΚ να δεχτώ πως η ομάδα δεν έπαιξε μπάλα για 63 λεπτά περίπου. Ήμασταν άθλιοι και έπρεπε να φάμε ένα γκολ (με υποψία επιθετικού φάουλ στον Τζόρβα) για να ξυπνήσουμε. Αλλά μετά ξυπνήσαμε για τα καλά....

Ένα κάρο ευκαιρίες χαμένες και βασικά το κοράκι που εκτέλεσε άψογα το έργο του ενόψει του επόμενου ματς στο τηγάνι και δεν έδωσε τον ΟΡΙΣΜΟ του πέναλτι σε ανατροπή του Βύντρα στην περιοχή του Α. Τρίπολης. Δηλαδή αν δεν ήταν αυτό πέναλτι τότε ποιό ήταν γαμώ το κερατό μου; Φυσικά επαναλαμβάνω αυτό δεν ακυρώνει την αθλιότητα της ομάδας για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Αλλά μετά το 0-1 παίξαμε εντυπωσιακά χάσαμε 2 απίστευτες ευκαιρίες και φυσικά δεν δόθηκε το πεντακάθαρο πέναλτι και έτσι προστατεύτηκε ο ολυμπιακός μη τυχόν πάμε τη διαφορά στους +4 και θυμώσει ο θείος.

Αλλά θείε μην ανησυχείς. Την άλλη Κυριακή έχουμε γιορτή στο μπουρδελάκι σας μέσα και εκεί ό,τι μα ό,τι και αν κάνετε απλά.....ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ! Τέλος τα ψέμματα...ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

A! Και πρόεδρε κύριε Πατέρα επιτέλους αναλάβετε τις ευθύνες σας ως πρόεδρος της ΠΑΕ και προστατεύστε την ομάδα όχι με λόγια αλλά με έργα. Καλές οι δηλώσει περί οφθαλμίατρων αλλά ξέρετε χεστήκανε οι διαιτητές και ο Κόκκαλης με τα λόγια. Πράξεις θέλουμε. Να ξεριζωθεί επιτέλους αυτή η σαπίλα. Και να μην βγαίνει ο κάθε Μώραλης σήμερα στα κανάλια και να σε ειρωνεύεται και να μας το παίζει και ο γαύρος αδικημένος δημιουργώντας κλίμα. Είμαι βέβαιος πως θα κάνουν τα αδύνατα-δυνατά οι γαύροι και η προπαγάνδα τους να πολώσουν το κλίμα και να κάνουν μια νέα Ριζούπολη γιατί όπως τότε έτσι και φέτος ξέρουν οτι με 50-50 απλά δεν γλυτώνουν. Οπότε ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

8 Νοεμβρίου 2009

GILBERTO SILVA...ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΑΟΡΑΤΑ

'Αόρατος τοίχος' ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αποκαλείται από τους απανταχού φιλάθλους της υφηλίου. Ο αρχηγός της Βραζιλίας, ο πρώην αρχηγός της Άρσεναλ, ένας παίχτης που σε όλο τον κόσμο είναι μια αναγνωρίσιμη και σεβάσμια φιγούρα και που όλοι τον αναγνωρίζουν σαν έναν πραγματικά ΑΣΤΕΡΑ του ποδοσφαίρου, ο παίχτης αυτός λοιπόν που στην Ελλάδα των παντογνωστών, στην Ελλάδα του χειρότερου ποδοσφαίρου της Ευρώπης, στην Ελλάδα των χειρότερων γηπέδων (σήμερα στην μετάδοση βλέπαμε μόνο κεφάλια), στην Ελλάδα της διαφθοράς του θείου και της παράγκας, στην Ελλάδα των κατευθυνόμενων δημοσιογραφίσκων, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι παλτό, είναι τελειωμένος, είναι ένα τίποτα μπροστά στο μεγαθήριο που λέγεται Ντουντού.

Αυτόν το παίχτη που από τη πρώτη στιγμή που πάτησε στην Ελλάδα πεσανε όλοι να τον φάνε, επειδή απλά στην Ελλάδα ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ξέρουν από μπάλα, αυτό τον παίχτη οι Παναθηναικοί που βλέπουν και δεν περιμένουν να σχηματίσουν γνώμη από την DERBY και την ΠΡΑΣΙΝΗ, τον αγαπήσαμε και είδαμε οτι αυτός ο παίχτης είναι ΤΙΜΗ ΜΑΣ να φοράει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Άψογος επαγγελματίας, ολοκληρωμένο αμυντικό χαφ, ηγέτης που όταν δεν παίζει το κέντρο μας δεν λειτουργεί σωστά και έμπειρος παίχτης που με τον χαρακτήρα του κερδίζει όλη η ομάδα και όλοι οι παίχτες που σε κάθε ματς μαθαίνουν κάτι από αυτόν.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα σήμερα έκανε ίσως το καλύτερο του ματς από τότε που ήρθε στην ομάδα μας, ήταν πραγματικά βράχος στο κέντρο και στην άμυνα (ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που κρατούσε όλο το κέντρο μόνος του, ασχέτως αν ο γαυροΛεβαδειακός έπαιζε με 11 πίσω από την μπάλα) και στις αγχωτικές στιγμές του β' ημιχρόνου ήταν αυτός που έδωσε ηρεμία στην ομάδα και φυσικά ήταν αυτός που με μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μπαλιά από τα 35 μέτρα έδωσε έτοιμο γκολ στον πολύ καλό και σήμερα Ζιμπρίλ Σισσέ και κλειδώσαμε τη νίκη απέναντι στην κωλοομάδα του Κομπώτη και του Κόκκαλη.

Συνεχίζουμε και περιμένω πως και πως να γαμήσουμε τον γαύρο μέσα στο Καραισκάκη, έστω και με σφαγή του γαύρου και μακάρι να αδικούνται σε κάθε ματς γιατί με τόσα που έχουνε κάνει τα τελευταία 13 χρόνια οι γαύροι πρέπει για τα επόμενα 13 χρόνια σε κάθε ματς να τους γαμάνε που για αυτούς η αδικία είναι το 50-50 έτσι; ΦΩΝΑΞΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ! ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝΕ ΓΚΟΛ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 13 ΧΡΟΝΙΑ! ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΡΕ! ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΤΑΙ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ.

6 Νοεμβρίου 2009

ΟΜΟΡΦΙΑ

Ομορφιά ήταν ο Παναθηναικός χτες στο πρώην Άρνολντ Σβατζενέγκερ. Επιτέλους μετά από πολύ καιρό είδα ολόκληρο ματς της ομάδας χωρίς να μιζεριάζω και χωρίς να θέλω να αλλάξω κανάλι. Απλή και όμορφη μπαλίτσα, ηρεμία, καλό passing game με υπομονή, άμυνα γρανίτης και πανέμορφο γκολ Λέτο-Κατσουράνη. Εν ολίγοις ο ΠΑΟ χτές με άρεσε πάρα πολύ!

Και ο Τεν Κάτε έστησε ΑΡΙΣΤΑ την ομάδα (είπαμε αν βλέπουμε καλά θα σχολιάζουμε καλά και τούμπαλιν) και η ομάδα έπαιξε μυαλωμένα και οργανωμένα και ΑΠΛΑ! Η Στουρμ ουδέποτε μας απείλησε και Βύντρα, Σαριέγκι,Κατσουράνης,Σπυρόπουλος ήταν οι καλύτεροι μας παίχτες, μαζί φυσικά με τον Λέτο μόνο και μόνο για την φάση του γκολ δηλαδή. Έτσι ουσιαστικά περάσαμε στην επόμενη φάση του Europa League αλλά το ακόμα πιο σημαντικό είναι οτι σιγά-σιγά η ομάδα επανακτά την αυτοπεποίθηση που της έλειπε τελευταία και από δώ και πέρα πιστεύω οι παίχτες θα πατάνε καλύτερα στο γήπεδο.

Ελπίζω με τον Λεβαδειακό να μην τα γαμήσουμε όλα πάντα και να παίξουμε ακόμα καλύτερα και με περισσότερα γκολ! ΠΑΜΕ ΡΕ!

1 Νοεμβρίου 2009

ΛΑΘΗ....ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ.....

Γιατί ρε Τεν Κάτε; Γιατί θέλεις να μας τρελλάνεις; Αρχιδάτη 11άδα κατεβάζεις στην αρχή, με το Νίνη όπως πρέπει κέντρο και δεξιά να μοιράζει σέντρες και ασσίστ και τον Σισσέ να τα καρφώνει. Προηγούμαστε νωρίς με 2-0 και οι άλλοι παίζουνε με 10 παίχτες. Ε γιατί ρε πούστη μου μετά τα γαμάς όλα και μου βάζεις Νίνη τέρμα αριστερά και βάζεις τον Καραγκούνη να κάνει παιχνίδι; Νίνης τέρμα αριστερά, Σάλπι τέρμα δεξιά, Κατσουράνης-Σιμάο-Καραγκούνης να βαριούνται την ζωή τους και η ομάδα να μην μπορεί επί 90-12=78 λεπτά περίπου να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΣΑ!!!! Αν είναι δυνατόν!

ΠΩ ΠΩ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ! 12 λεπτά μπαλάρα και μετά μακράν από τις χειρότερες εμφανίσεις της δεκαετίας (όχι δεν αστειεύομαι). Θυμήθηκα εποχές Μαλεζάνι, Μπάκε με την σημερινή εμφάνιση και σίγουρα φταίει και ο Τεν Κάτε και με τις εσωτερικές αλλαγές αλλά και με το οτι κράτησε στο παιχνίδι πχ τον Γκάμπριελ και δεν έβαλε ούτε δευτερολεπτο τον Λέτο μπας και δούμε λίγη μπαλίτσα. Τεράστια μαγκιά του Πανιώνιου που με 10 παίχτες μας έπαιξε μπαλίτσα και από καθαρή ΤΥΧΗ σήμερα κερδίσαμε. ΗΜΑΣΤΑΝ Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι.

Αν συνεχίσουμε έτσι πρωτάθλημα ΔΕΝ παίρνουμε και ας το καταλάβουν όσο ακόμα προλαβαίνουνε και ο Τεν Κάτε και οι παίχτες. Τουλάχιστον κρατάμε τους 3 βαθμούς, την κορυφή και συνεχίζουμε. Αλλά μην ξεχνάτε γαμώ τη τρέλλα μου οτι είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και πρέπει επιτέλους να παίξουμε ΛΙΓΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΠΑΛΑ! Δεν λέω να γίνουμε Μπαρτσελόνα (puta) αλλά λίγη, απειροελάχιστη μπαλίτσα και όχι αυτή την κακοποίηση συνέχεια.