17 Απριλίου 2011

ΠΛΑΚΑ...

Κυριοι ξεφτιλισμένοι μέτοχοι... σας κάνει πλάκα ακόμη και ο Μπέος... Ας δούμε τα ονόματα σας... Βαρδινογιάννηδες, Βγενόπουλος, Πατέρας, Γιαννακόπουλος, Πολέμης, Νίκας κτλ κτλ κτλ. Όλοι μαζί έχετε περισσότερα λεφτά από 10 ελληνικά ΑΕΠ. Κύριοι ξεφτιλισμένοι μέτοχοι σας κάνει πλάκα ο Μπέος. Σας στήνει το ματς ο Μπέος. Παίρνει ακόμη και τα ball boys. Σας βρίζει, Πετάνε μπάλες στις καθυστερήσεις και ο διαιτητής δεν κρατάει ούτε δεπτερόλεπτο παραπάνω. Δε σου δίνει πέναλτυ σε ίδιο χέρι που πριν λίγο είχε δώσει πέναλτυ στο βόλο. Δίνει κόκκινη στον Καντέ σε φάση που ο Μπρέσκα έχει ανοίξει τη μπάλα στο Τζόρβα και βλέποντας ότι την χάνει κ τον ακουμπάει ο Καντέ, πεφτει. Κύριοι ξεφτιλισμένοι μέτοχοι πόσο πιο κάτω μπορείτε να φέρετε την ομάδα. Μας γαμάνε όλοι. Μας έχουν στην ξεφτίλα. Κύριοι ξεφτιλισμένοι μέτοχοι, αν δεν μπορείτε δώστε κάπου τις μετοχές σας και εξαφανιστείτε, δεν φταίει η Πανάθα να πληρώνει την ελιτίστικη γαμημένη εγωιστική νοοτροπία σας. Αντε γαμηθείτε όλοι σας.


Μετά τον αγώνα με το γαύρο απογοητεύτηκα τόσο πολύ που μέχρι το μπάσκετ δεν είχα διάθεση να πω τίποτα. Απογοητεύτηκα όχι για το στήσιμο που φάγαμε, αυτό άλλωστε κρίνοντας από την προϊστορία ήταν αναμενόμενο... Η στάση των μετόχων και της διοίκησης ήταν για λύπηση. Η ποινή στο γαύρο για γέλια και περιμένανε τον Σισσέ να αντικαταστήσει τη διοίκηση κάνοντας ο ίδιος μηνύσεις. Πως θα σε σεβαστεί ο άλλος όταν δεν παίρνεις την ομάδα να φύγεις μετά από αυτά που έγιναν στο τηγάνι? πως θα σε σεβαστεί όταν ακόμη στέλνεις τους παίχτες σου στην εθνική? ΟΥΣΤ ρε ξεφτιλισμένοι. Έχει έλλειμα λέει η ομάδα και θα επανέλθει σε λιτότητα κτλ κτλ και κανένας πούστης μέτοχος δεν αναλαμβάνει να πάρει το παιχνίδι πάνω του. Εγωισμοί, κρυφτούλι, λαμογιές και "κύκλοι" και ανακοινώσεις και ξύστα αρχίδια σου. Γαμημένη κολονακιότικη ελιτίστικη νοοτροπία. Ο πόλντο έριξε 100 μύρια και θα ρίξει και του χρόνου άλλα πόσα για την καύλα του και τα καμάρια μας δε μπορούν να μαζέψουν 15. ΟΥΣΤ ρε ξεφτιλισμένοι... Ντροπή σας ρε. Δε με νοιάζει πλέον ποιός φταίει και ποιός δε φταίει. Δε με νοιάζει πως θα ήταν άμα και πως θα ήταν όταν. ΑΠΛΑ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. Καληνύχτα Πανάθα μου. Ξεκινάει άλλη μια αυτοκρατορία του γαύρου. Καληνύχτα Πανάθα μου. Δε βρίσκεται κανένας "Αμπράμοβιτς" να σε ξυπνήσει....

13 Απριλίου 2011

ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΙΔΕΩΝ & ΑΞΙΩΝ

Το θέατρο του παραλόγου που ξεκίνησε από πέρσι το καλοκαίρι με Τζίγγερ-Κωνσταντόπουλο κτλ έλαβε χτες τέλος. Ή καλύτερα έδωσε την θέση του σε μια νέα εποχή για τον Παναθηναικό μας. Την εποχή της φτώχιας, της κακομοιριάς, την εποχή που ο ΠΑΟ δεν θα έχει τίποτα να 'ζηλέψει' από τον παοκ ή την αεκ που χρόνια τώρα ταλαιπωρούνται με τα οικονομικά τους και όλοι γνωρίζουμε καλά τα αποτελέσματα. 

Τώρα ποιός φταίει; Εύκολα τύποι σαν τον φίλο μου seaman ή άλλοι ψευτοιδεολόγοι και ξερόλες θα πούνε φυσικά εμείς οι οπαδοί που πέσαμε στην παγίδα του Βγενόπουλου και του Πατέρα και πιστέψαμε οτι είναι οι Μεσσίες του ΠΑΟ. Φυσικά και τους πιστέψαμε γιατί δεν είχαμε που αλλού να στραφούμε. Τελικά ο ένας χρόνος -πέρισυ- της επιτυχίας είχε τρομερό τίμημα για όλο τον σύλλογο. Άλλοι θα πούνε πως φταίει ο Τζίγγερ. Διαχρονικά ναι φταίει εννοείται γιατί ποτέ του δεν διαχειρίστηκε σωστά την ομάδα, αλλά εν τέλει μας έβγαλε όλους μαλάκες γιατί ήταν ο μόνος που τελικά έλεγε την αλήθεια από την αρχή. Κατά την άποψη μου φταίμε όλοι μας και πάνω απ' όλα όντως οι οπαδοί που θεοποίησαν τον Πατέρα και τον Βγενόπουλο (ακόμα στο board των GWF αν τολμήσεις να πεις κάτι αρνητικό για τον Πατέρα έχεις φάει τρελό ban) και ουσιαστικά παραδώσαμε τον σύλλογο στα χέρια αυτών των καιροσκόπων και τυχοδιωκτών που σίγουρα κερδισμένοι βγήκαν από την ιστορία αυτή και όσο και αν χτυπιούνται οτι δεν είναι έτσι και οτι είναι αυτοί οι ζημιωμένοι, η ιστορία μέχρι στιγμής του διαψεύδει.



Το θέμα είναι πλέον τί μπορεί να γίνει. Κατά την γνώμη μου τίποτα δεν μπορεί να γίνει. Είναι έτσι οι συγκυρίες που πλέον για τα επόμενα τουλάχιστον 5 χρόνια ο σύλλογος θα πελαγοδρομεί μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Λεφτά είναι λογικό να μην θέλει κανείς να βάλει σε τέτοια περίοδο, παίχτες είναι δεδομένο οτι θα φύγουν, απλώς δεν ξέρω πού θα κρυφτούνε όλοι αυτοί αν φύγει ο Σισσέ. Ίσως αν παίξουμε Champions League να ανεβούμε λίγο οικονομικά αλλά με την διαχείριση που προβλέπεται, δύσκολο το βλέπω. Στην τελική βέβαια εμάς σαν οπαδούς μας ενδιαφέρει η ομάδα και το αγωνιστικό κομμάτι, ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε αλλά όταν η ομάδα σου πτωχεύει τόσο οικονομικά όσο και σε αξίες τότε η βαρύτητα αυτόματα μετατοπίζεται. Και η ομάδα κατέρρευσε αξιακά όταν φέτος έγιναν τόσα παρασκηνιακά, τόσες λαμογιές και απατεωνιές και είναι τόσο σάπιο το πρωτάθλημα που μόνο και μόνο η μή αντίδραση, είναι ΓΙΑ ΜΕΝΑ συμμετοχή στην σαπίλα.


Καλό κουράγιο.

1 Απριλίου 2011

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

Συγκίνηση. Περηφάνεια. Ψυχή. Παναθηναικός. Δεν υπάρχουν περισσότερα και εντονότερα λόγια για αυτή τη σειρά αγώνων με τους υπερόπτες γαύρους της Ισπανίας, την μισητή Μπαρτσελόνα. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ με τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ έκανε το για πολλούς άσχετους ακατόρθωτο. Γιατί όσοι ξέρουν και όσοι δεν ξεχνούν, το περίμεναν. Περίμεναν οτι αυτή η ιερή ομάδα θα τα κατάφερνε και πάλι. Όπως και τα κατάφερε. Παίζοντας για 4 παιχνίδια απίστευτο, διαστημικό, συγκλονιστικό μπάσκετ, με τον αρχιμαέστρο της τακτικής Ομπράντοβιτς, θα είναι σε ένα ακόμα Final4 και μάλλον θα σηκώσει και το 6ο ευρωπαικό της ιστορίας του. 


Σας ευχαρίστουμε ρε μάγκες και κρίμα που δεν ασχολούμαστε περισσότερο μαζί σας όλη την άλλη σεζόν αλλά μόνο στα τέλη της όταν σηκώνετε τις κούπες. Αλλά αυτό θα αλλάξει.


ΥΓ: Κρίμα που δεν πέρασε και η ομαδούλα του Σπανούλη. Θα είχε πολύ πλάκα. Όπως στο Βερολίνο....