14 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Πάνω που έλεγα να ανανεώσω το blog, να αρχίζω να γράφω για νέες μέρες υγείας για τον Παναθηναικό, να αλλάξω banner, να επαινέσω (!!!) τη κίνηση Τζίγγερ και να αποθεώσω την κίνηση Βγενόπουλου, ήρθε το σημερινό να με κάνει να ξενερώσω ακόμα περισσότερο.


Πριν 2 μέρες ρε Βγενόπουλε βγήκες και είπες ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ και ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΧΡΙΣΤΟ! Και μόλις 2 μέρες μετά εξαιτίας ενός πολέμου που ήξερες θα έχεις από τον άλλο τον αποτυχημένο τον Τζίγγερ κατάφερες να τον ξανακάνεις μάγκα, να μας ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΞΑΝΑ και να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια. Ε ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ. Οδηγείτε τον ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδας σε χρεωκοπία, σε συνεχή απαξίωση και σε διάλυση.


Αλλά αυτά να τα βλέπουν μερικά παιδάκια που μέχρι χτες αποθέωναν τον Βγενόπουλο, τον Πατέρα και τους Γιαννακόπουλους που εντάξει στο μπάσκετ τους λατρεύουμε και τους αγαπάμε αλλά στο θέμα της ΠΑΕ φερθήκανε άθλια. Ποτέ ξανά εμπιστοσύνη σε σωτήρες τύπου Βγενόπουλου. Ο τύπος είναι πραγματικός τυχοδιώκτης και μας δουλεύει ψιλό γαζί. 2 φορές έπαιξε με την εμπιστοσύνη και την λατρεία μας και μας πρόδωσε και τις 2. Μια με την περιβόητη ΠΕΚ και μια τώρα. Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!


Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.