29 Αυγούστου 2005

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ....

Αλλά τέτοια καραγκιοζιλίκια ρε Μόρρις δεν τα περίμενα....Δηλαδή σεβασμός μηδέν στη φανέλλα που φοράς? Τέτοιες ψευτοπαλλικαριές να βαράνε αντιπάλους εκτός φάσης από τους γαύρους τις ξέραμε όχι από παίχτες του ΠΑΟ. Ο καλύτερος παίχτης του αγώνα χτές Djorjevic (μερικά πράγματα είναι αυτονόητα είτε είσαι πορωμένος είτε όχι) παραλίγο να του κόψεις την μπάλλα χτές....γιατι? Σε αδίκησε η διαιτησία κ.Μόρις; Γιατί είχες νεύρα; Μήπως επειδή παίξαμε ΣΚΑΤΑ και χάσαμε ΔΙΚΑΙΑ από εναν μέτριο γαύρο;

Νασίφ η ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΣ ΕΤΣΙ!!!

Κατα τα άλλα, πιέσαμε στην αρχή, φλύαρα και ανορθόδοξα, δεν μας έκατσε, μας το έβαλαν με μια φοβερή σέντρα του Djorjevic και πάνω που στο Β΄ πήγαμε να πιέ
σουμε μου βγάζεις κ.Μαλεζάνι τον Χαραλαμπίδη για να βάλεις το πουλέν σου το ΤΑΓΑΡΙ τον Βόουτερ που μας έκανε να λησμονήσουμε κιόλας τον Επαλλέ. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΕΖΑΝΙ???????

Ήρθε και η ηλίθια αποβολή του Κώτσιου και έδεσε το γλυκό. Ίσως να μήν ήταν για κόκκινη αλλά τον Οκκά τον ξέρουμε τι βούτας είναι οπότε έπρεπε να προσέξουμε περισσότερο.

Καλύτεροι παίχτες μας, Gonzalez, Galinovic και Χαραλαμπίδης
ενώ χειρότεροι με διαφορά οι Κονσεϊσάο (πότε θα παίξεις ΛΙΓΗ μπάλλα αγοραρέ;), Βόουτερ, Βύντρα και γενικά η ανύπαρκτη μας επίθεση. Φυσικά και ο Μόρρις στους χειρότερους μόνο κ μόνο για την τελευταία δολοφονική του ενέργεια για την οποία πρέπει να τιμωρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ και από την ΠΑΕ.

Μόνο ίσως θετικό η παρουσία του κόσμου μας η οποία ήταν φανταστική και ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!!!!!