27 Οκτωβρίου 2005

ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ

Χρέος των παιχτών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ είναι να ματώνουν για την ιστορική φανέλλα με το τριφύλλι που έχουν την τιμή να φοράνε. Το πάθος των παιχτών για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είναι δεδομένο και αυτονόητο για ΟΛΟΥΣ. Αυτό το πάθος τελευταία το βλέπω να χάνεται από την ομάδα, δυστυχώς...

ΠΡΕΠΕΙ όμως την Κυριακή απέναντι στους γαύρους του Βορρά, απέναντι στην ομάδα των κομπλεξικών οπαδών, απέναντι στους ¨αιώνια αδικιμένους¨, οι παίχτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ να επιδείξουν ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ και να πάρουν τη νίκη χωρίς ούτε δευτερόλεπτο να αφήσουν την ομάδα των κομπλεξικών να νομίσουν οτι έχουν ελπίδες έστω για το Χ.

Η ομάδα του μπάοκ είναι η ομάδα της ευρωπαϊκής καρπαζιάς, η ομάδα που μόνιμα έχει το άλλοθι της αδικίας να προσφέρει στους κομπλεξικούς συμπολίτες μου Θεσσαλονικείς, σε οποιοδήποτε μή θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα τους. Είναι η ομάδα που μιά φορά απέκλεισε την τότε πεθαμένη Άρσεναλ για το Ουεφάκι και που με την προπαγάνδα τους προσπαθούν να μας περάσουν οτι είναι η μεγαλύτερη επιτυχία ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη(!!!). Είναι η ομάδα που ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να δεί σεντόνι λόγω του κομπλεξισμού της. Είναι η ομάδα με οπαδούς επιστήμονες ανάλογων αυτού του γαύρου που συνεχώς πέφτουν θύματα της προπαγάνδας των ραδιοφώνων της Θεσσαλονίκης και των εκάστοτε δημοσιογραφίσκων που πουλάνε οπαδιλίκι και μπαοκτσίδικι τρέλλα. Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούω τους διάφορους γραφικούς εδώ στα ραδιόφωνα (ειδικά στο Μέτροσπορ) να βγαίνουν και να ωρύονται για τις αδικίες εις βάρος του πάοκ από τις ομάδες της Αθήνας και για το οτι αν ¨αφήναν¨ τον πάοκ θα ήταν συνέχεια πρωταθλητής.

Πόσες και πόσες φορές δεν έχω ακούσει από τα μπαόκια για το ¨στημένο¨ Γουέμπλεϊ, για τα καφενέια με τα οποία παίζει ο ΠΑΟ: ¨Έλα μωρέ ποιά Μπαρτσελόνα, πεθαμένη ομάδα.....σιγά το καφενείο της Βέρντερ¨.....ενώ όταν αυτοί απέκλειαν κάποια Μέταλλουργκ άκουγα για επίτευγμα και για ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!!!!!!!! Τρέλλλλλλα ρε μπουγατσοοπαδοί;;;;;;¨Ο Παναθηναϊκός που έχει καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο με τους σκατοβάζελους οπαδούς τους!!!¨ τάδε έφη ο κολόγαυρος κ.Μύρτσος που τώρα μας το παίζει μπαόκι και εύχεται να κερδίσει ο μπάοκ τον ΠΑΟ για το ¨καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου¨!!!!

Για όλους τους παραπάνω λόγους και για ΠΟΛΛΟΥΣ ακόμα και άλλους τόσους που είμαι σίγουρος πως έχουν ειδικά οι οπαδοί του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (¨σκατοβάζελοι¨) της ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, πρέπει την Κυριακή να λιώσουμε τον μπάοκ έτσι ώστε να το βουλώσουν και την Δευτέρα να ακούω στα ραδιόφωνα την πίκρα τον μπαοκτζήδων. Πολλλλύ θα το γουστάρω...