4 Μαΐου 2006

ΕΜΕΙΣ ΧΟΡΗΓΟΥΜΕ ΤΟΝ "ΘΕΙΟ"

Ναι εμείς. Όλοι εμείς τα κορόιδα Έλληνες που πληρώνουμε την ΕΡΤ χωρίς φυσικά να το θέλουμε και χωρίς απαραιτήτως να βλέπουμε ΕΡΤ και χωρίς να θέλουμε να δούμε αυτό το ερασιτεχνικό τερατούργημα που αποκαλείται δημόσια τηλεόραση. Μάλλον οι κύριοι εκει πέρα έχουν χάσει το νόημα της δημόσιας τηλεόρασης και φυσικά έχουν ξεχάσει το γεγονός οτι τους πληρώνουμε εμείς οι μαλάκες Έλληνες φορολογούμενοι. Γιατί μαλάκες είμαστε που ακόμα τους ανεχόμαστε και αυτούς και όλα τα εκάστοτε αφεντικά τους, είτε μπλέ είτε πράσινα.

Οι κύριοι αυτοί που χωρίς να μας ρωτήσουν θα δώσουν 12 εκατομμύρια ευρώ για να κοπανιέται η Βίσση στο ΟΑΚΑ, οι κύριοι αυτοί απ' ότι λέγετε, ετοιμάζονται να τα στάξουν χοντρά στο κόκκινο σωματείο του καταδότη Κρόκους για να πάρουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα για την επόμενη σεζόν. Είναι ποτέ δυνατόν δημόσιος φορέας να τα χώνει τόσο προκλητικά σε ιδιωτική επιχείρηση, ουσιαστικά χορηγώντας τον δημόσιο παροχέα Κόκκαλη για ακόμα μια φορά με τεράστια ποσά; Είναι δυνατόν να γινόμαστε όλοι εμείς οι φορολογούμενοι, εμμέσως πλην σαφώς, χορηγοί του καταστροφέα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και του μεγαλύτερου "εργολάβου" της χώρας; Μας ρώτησε κανείς; Με ποιό δικαίωμα τα λαμόγια αυτά αποφασίζουν για το πού και πώς θα δώσουν τα λεφτά μας; Και στην τελικά ας μην μας υποχρεώνουν να πληρώνουμε την ΕΡΤ κάθε δίμηνο αν δεν θέλουμε να παρακολουθήσουμε το παρηκμασμένο και "νεκρό" πρόγραμμα της.

Και ΝΑΙ, η αντίδραση μου θα ήταν η ίδια αν η ΕΡΤ αποφάσιζε να πάρει τα δικαιώματα του ΠΑΟ ή οποιαδήποτε άλλης ομάδας. Δεν έχω αντίρρηση να γινόταν όπως παλιά που η ΕΡΤ είχε όλο το Ελληνικό Πρωτάθλημα και μετέδιδε αγώνες όλων των ομάδων. Καταλαβαίνω όμως πως οι καιροί έχουν περάσει και πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Αλλά αρνούμαι να πληρώνω την ΕΡΤ για να τα σκάει στον Κόκκαλη και στον κάθε εργολάβο. Ακόμα και στον Τζίγγερ να τα σκαγε πάλι θα είχα την ένσταση μου γιατί η αλήθεια και η δικαιοσύνη δεν έχουν χρώματα και ομάδες.

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΡΕΕΕΕ ΕΡΤ!!!!!!!