11 Μαρτίου 2009

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ......ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Τέλος χτες τα όνειρα για περαιτέρω Ευρωπαϊκή διάκριση. 1-2 από την ΑΝΩΤΕΡΗ Βιγιαρεάλ και μεγάλα τεράστια βασανιστικά λάθη από τον Τεν Κάτε. Αυτό δεν σημαίνει πως ο Τεν Κάτε πρέπει να φύγει. Ίσα-ίσα πρέπει να μείνει για τουλάχιστον 5 χρόνια στην ομάδα έτσι ώστε να χτιστεί κάτι καλό. Αν αλλάζουμε προπονητές σαν τα πουκάμισα προποκή δεν πρόκειται να δούμε. Και ο Τεν Κάτε είναι ΜΕΓΑΛΟΣ προπονητής και αργά ή γρήγορα τα αποτελέσματα θα φανούν.

Χτες πάντως δεν το διαχειρίστηκε σωστά το θέμα, ειδικά μετά την ισοφάριση αφού η ομάδα παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό και δεν διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση. Γκάμπριελ, Νίλσον, Καραγκούνης,Σάλπι απλά δεν υπήρχαν στο γήπεδο και ο Τεν Κάτε κοιμήθηκε στο πάγκο και έτσι χάσαμε μια τεράστια ευκαιρία απέναντι ναι μεν σε έναν ανώτερο αντίπαλο αλλά σε έναν αντίπαλο που μπορούσαμε να τον νικήσουμε (παραδόξως).

Χρονιά τέλος λοιπόν, νωρίς-νωρίς. Συμπέρασμα; ΑΠΟΤΥΧΙΑ σε όλα τα επίπεδα. Πρωτάθλημα τέλος λόγω μη σταθερότητας στην απόδοση
Κύπελλο τέλος λόγω κλασσικής δημοσιοϋπαλληλίστης νοοτροπίας
Ch. League τέλος λόγω μικρής ποιότητας ομάδας.

Μεταβατική χρονιά ΤΕΛΟΣ κύριοι πολυμετοχικοί. ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. Βάλατε τόσα λεφτά και η ομάδα δεν ενισχύθηκε ΚΑΘΟΛΟΥ. Άμυνα τραγική μια ολόκληρη χρονιά, μεταγραφές ανούσιες, προστασία της ομάδας μηδενική, γηπεδικό με αρνητικές εξελίξεις, ΛΟΓΙΑ-ΛΟΓΙΑ-ΛΟΓΙΑ.

ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΑΞΗ. ΠΕΡΙΣΥ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ. Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΞΕΓΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ (ή έτσι νομίζει;).

ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΘΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΦΕΤΟΣ...

Δεν υπάρχει λόγος να ξανασχοληθώ με τον Παναθηναικό εφέτος. Ελπίζω να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να βγούμε πρώτοι στα play offs αν και κάτι μου λέει πως το αεκάκι θα περάσει στα προημιτελικά του Ch. League με δεύτερο υποψήφιο την δεύτερη ομάδα του δημοσίου τον παοκ.