27 Νοεμβρίου 2010

ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ

Δεν είναι τυχαίο που πολλοί αλλόθρησκοι με παρακαλάνε από χτες να πηγαίνω σε κάθε ματς του Παναθηναικού. Είμαι γκαντέμης το παραδέχομαι. Λόγω δουλειάς, έτυχε και κατάφερα να πάω και στο ματς με την πουτα Μπάρτσα και στο μπάσκετ με την Βαλένθια. 0 στα 2 λοιπόν ο αρχιγκαντέμης και ήδη σύνδεσμοι της ομάδας μαζεύουν υπογραφές να μην ξαναπατήσω Αθήνα.


Χωρίς πλάκα πάντως και στα δυο ματς δεν είδα Παναθηναικό. Στο ΟΑΚΑ ήταν φανταστικά από άποψη κερκίδας κτλ αλλά η ομάδα για κλάμματα. Ναι ΟΚ η Μπαρτσελόνα ήταν άπιαστη κτλ κτλ κτλ αλλά εμείς ήμαστε τραγικοί. Μηδενική κυκλοφορία της μπάλας, άψυχοι και φαινόταν σαν η Μπαρτσελόνα να κάνει προπόνηση!! Ελπίζω ο Φερέιρα σύντομα να αλλάξει την εικόνα μας γιατί αυτό το χάλι δεν υποφέρεται άλλο. Στο μπάσκετ πάλι. Τί ήταν αυτό το χάλι; Η ομάδα δεν έπαιξε καθόλου καλά με εξαίρεση τον Σάτο και δικαιότατα ηττήθηκε.


Τώρα όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες που μας κοροϊδεύουν επειδή χάσαμε από την Μπαρτσελόνα, τί να πώ ρε πούστη μου πραγματικά είναι η επιτομή της ελληνικής μαλακίας!