23 Ιουνίου 2011

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!

Απορώ πως τολμούν οι ΓΑΥΡΟΙ στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τους να γράφουν για κάθαρση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Απορώ πως τολμούν να κυκλοφορούν ακόμα! Απορώ πως δεν τους έχει αφαιρεθεί ΑΚΟΜΑ ένας τουλάχιστον τίτλος από τα στημένα τους!


Χαμός γίνεται από χτες με τις συλλήψεις του μΠέου και των άλλων γνωστών σε όλους λαμογιών που όλη η Ελλάδα ξέρει εδώ και χρόνια πόσο βρώμικοι είναι και τί ματς έχουν στήσει αλλά κανείς τους ακουμπούσε. Και έπονται και άλλοι συνολικά 85. Από το 1996 λέει είναι η παράγκα.ΣΩΩΩΠΑ! Από το 1996 ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ εμείς οτι ο γαύρος τα παίρνει με χορηγία δημοσίου, κασσέτες άπειρες έχουνε βγεί, μέχρι και οι τυφλοί βλέπουν τί γίνεται και τώρα ξαφνικά στην Ελλάδα του 2011 ξύπνησανε οι αρχές και πιάνουν κάποιους. Θα τους πιάσουν όλους; Δύσκολο. Ειδικά όταν ξέρουμε τί μεγάλα ονόματα υπάρχουν από πίσω. Σιγά μην τους ακουμπήσουν αυτούς. Τα τσιράκια τους θα πιάσουν.


Αλλά επιτέλους ρε πούστη μου φανερώνεται περίτρανα πλέον η ξεφτίλα των γαύρων, η απάτη τους τόσα χρόνια και κανονικά θα πρέπει αν είναι άντρες να παραδώσουν οι ίδιοι τα πρωταθλήματα που έχουν πάρει τόσα χρόνια διαλύοντας το ποδόσφαιρο και κάθε έννοια ηθικής και αξιών. Το πιο βρώμικο σωματείο του ΚΟΣΜΟΥ πρέπει να διαλυθεί τώρα, να πέσει Δ'Εθνική δεν με νοιάζει αλλά να επιστρέψει τα κλεμμένα και να γίνουν οι εκάστοτε νέες απονομές πρωταθλημάτων σε εμάς και την αεκ όλα αυτά τα χρόνια που λεηλατούσε τον αθλητισμό η συμμορία με τα κόκκινα. 


Ελπίζω όλο αυτό να μην γίνεται για τα μάτια του κόσμου και να τιμωρηθούν ΟΛΟΙ οι υπεύθυνοι. Γιατί αν όχι και τώρα τότε μάλλον ποτέ....