12 Σεπτεμβρίου 2005

ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ....

Μαύρη σαν καλιακούδα.....1-1 με το Ιωνικάκι. Και πάλι καλά δεν θα πώ γιατί θα μπορούσαμε και να είχαμε φύγει με τους 3 βαθμούς της νίκης αφού το κοράκι μας στέρησε από τουλάχιστον ένα πέναλτι. ΑΛΛΑ δεν θα σταθώ εκεί.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Δεν μπορεί μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό να παρουσιάζει τέτοιο χάλι σε όλους τους τομείς. Σύστημα οτι νά ναι, νεύρα, κίνηση μηδέν γενικα ένα ΜΗΔΕΝΙΚΟ.

Εξακολουθώ να πιστεύω οτι η ομάδα αυτή είναι πλασμένη για πολλά πράγματα, οτι έχει και γαμώ τους προπονητές, πολύ καλούς παίχτες ΑΛΛΑ κάτι φταίει. Αρμόδιος για να το διαπιστώσει αυτό πρώτος, και να το διορθώσει είναι ο προπονητής τον οποίο επαναλαμβάνω ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Το μάτς με Udinese είναι πλέον προ των πυλών και πρέπει εξάπαντος να γίνει κάτι ώστε:
1. Τα νεύρα να μετατραπούν σε πάθος
2. Να ξυπνήσουν κάποιοι (βλ. Φλάβιο)
3. Να αποδώσουμε επιτέλους καλό ποδόσφαιρο και στην τελική η ήττα να προέρχεται αν όχι από υπεροχή του αντιπάλου από γκαντεμιά

Και ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν δέχομαι να χάνει βαθμούς παίζοντας έτσι όπως χτές απέναντι σε ομαδούλεσ τύπου Ιωνικού που μόνο άμυνα ξέρουν άντε και καμιά τυχερή μπαλλιά "καμινάδα-και ότι βγεί". Και δυστυχώς για εμάς βγήκε...