30 Σεπτεμβρίου 2005

ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ-ΘΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Ά ρε θύματα......κατακαημένοι συμπολίτες μου Θεσσαλονικείς. Θύματα του κάθε wannabe δημοσιογραφίσκου των εφημερίδων και ραδιοφώνων της που πουλάνε οπαδιλίκι για να πουλήσουν κάνα φύλλο ή να αυξήσουν την ακροαματικότητα τους.

Πρώτα απ'όλα συγχαρητήρια στην ομάδα του πάοκ για την πρόκριση στο UEFA...όχι για να μην ξεχνίομαστε. Σημαντική η πρόκριση για τους οπαδούς του και οι βαθμοί για την Ελλάδα. Αυτή η αηδία όμως να βγαίνουν και να πανηγυρίζουν όλοι εδω πάνω λές και νίκησαν την Ρεάλ Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν. Ιστορική πρόκριση άκουσα, μεγάλη πρόκριση άκουσα, επίτευγμα (!!!) άκουσα. Ρε μάγκες γιατί κάνετε έτσι εδω πάνω; Γιατί επιβεβαιώνετε συνεχώς οτι είστε μικρή ομαδούλα; Μια Άρσεναλ αποκλείσατε πριν χρόνια για το ουεφάκι και μιλάτε συνεχώς για ευρωπαϊκά μεγαλεία και παπαριές. Φτάνει πια ρεεεε. Ξυπνάτε εδώ πάνω ρε. Που με τα μυαλά που κουβαλάτε δεν πρόκειται να δείτε σεντόνι ποτέ. Αποκλείσατε με τα χίλια ζόρια μια....ΜΕΤΑΛΟΥΡΓΚ και μιλάτε για ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ (!!!!). Είστε σοβαροί; Και η πλάκα είναι πως προχτές νικήσαμε την Βέρντερ Βρέμμης και κανείς εδώ όχι μόνο δεν ασχολήθηκε αλλά μίλησαν για νίκη ενάντια σε ένα ΚΑΦΕΝΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα στην εκπομπή του ανεκδιήγητου Μύρτσου στο Μέτροσπορ 95.5 διάβασε ένα μύνημα ενός βάζελου που έλεγε πως άν δεν ήταν η Πανάθα να μαζεύει βαθμούς στην Ευρώπη ούτε Πάοκ ούτε κανείς δεν θα έβλεπε ποτέ σεντονάκι και οι Ευρωπαίοι δεν θα ξέραν που σκατά πέφτει η Ελλάδα (εδώ το γάμησε ο φίλος βάζελος). Αρχίζει λοιπόν ο Μύρτσος ένα παραλήρημα:¨Σκατοβάζελε" και "σκατοβάζελε" και άρχισε να μιλάει για μαϊμού πρωταθλήματα και καταστροφή του ελληνικού ποδοσφάιρου απο τον Παναθηναϊκό!!!!!!! Μόνο σε κάτι είχε δίκιο, ότι μας κοροϊδεύει ο Βαρδινογιάννης (aka Καβουρογιάννης).

Κάτσε ρε "πουλάω-τρέλλα-οπαδιλίκι-μαθήματα μπάλλας"-Μύρτσο.....Χαλλλάρωσε ρε!Μήν βγάζετε ΤΟΣΟ κόμπλεξ εδώ πάνω. Και γώ Σαλονικίος είμαι αλλά τόσο κόμπλεξ για τον Παναθηναϊκό τις επιτυχίες του οποίου στην ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΟΙ ΖΗΛΕΥΕΤΕ, είναι προκλητικό και πραγματικά καταντάτε γραφικοί και γελοίοι. Το αν ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ έχει καταστρέψει το ποδόσφαιρο είναι τόσο γελοίο το ερώτημα που δεν μπορώ να αναλώσω χρόνο να το απαντήσω.

Ξυπνάτε εδω πάνω φίλοι μου συμπολίτες μου παοκτσήδες ( με ομάδες Β΄εθνικής δεν ασχολούμαι) γιατί αν θέλετε ΚΑΠΟΤΕ να φτάσετε στο επίπεδο του Παναθηναϊκού θα πρέπει να: 1. Μην τρώτε κουτόχορτο και πρόλογο από τον κάθε δημοσιογραφίσκο, 2. Αποβάλλετε το κόμπλεξ κατωτερότητας, 3.Να στηρίζετε παράγοντες ομάδων που πραγματικά ήρθαν να δώσουν ΛΕΦΤΑ για την ομάδα αλλά και να πάρουν, με λίγα λόγια σωστούς και αξιόπιστους επιχειρηματίες-επενδυτές.