21 Αυγούστου 2006

ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!

3 γκολ το ένα καλύτερο από το άλλο και μάλιστα στο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Εγώ δεν πίστευα οτι θα μπορούσε να μπεί τόσο γρήγορα στον ρυθμό της ομάδας ούτε να ενσωματωθεί στο σύνολο αλλά ευτυχώς με διέψευσε ο Σάλπι και πέτυχε 3 γκολ στην νίκη μας με 1-4 επί του μαχητικού Αιγάλεω του αντιπαθητικού Χατζάρα.

Το θέαμα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν απογοητευτικό αλλά ας πούμε οτι φταίει η ζέστη των 42 βαθμών που έκανε χτές. Φυσικά είχαμε τα δύο γκόλ του
Σάλπι όπου ειδικά το δεύτερο φανέρωσε την εξυπνάδα και διορατικότητα του παίχτη αυτού. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε το Αιγάλεω ανεβήκαμε και εμείς και είδαμε λίγο καλύτερο ποδόσφαιρο και μου άρεσαν πολύ ο Ίβανσιτς και ο Άντονσον (με εξαίρεση την φάση του παραλίγο αυτογκόλ)...Μακράν καλύτεροι μας παίχτες ο Παπαδόπουλος με τον Σάλπι και μακράν εκτός κλίματος (αν και ακόμα είναι νωρίς) ο Ρομέρο και ο Βύντρα ο οποίος είναι χαρά για τον αντίπαλο από τα δεξιά και το παλλικάρι πραγματικά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και πρέπει να βρεθεί μια λύση επιτέλους. Από τα δεξιά μπάζει ο Παναθηναϊκός και με παίχτες τύπου Βύντρα δεν πάμε πουθενά.