6 Αυγούστου 2006

VICTOR Η ΒΟΜΒΑ?

Η βόμβα δηλαδή που μας λέγανε τόσο καιρό λέγεται Βίκτορ; Καλός ο παίχτης, πάρα πάρα πολύ καλή μεταγραφή αλλά μετά το πάθημα με τον Φλάβιο και τον Μπίσκαν πέρισυ καλό θα ήταν φέτος οι οπαδοί να κρατάμε μικρό καλάθι.

Σίγουρα δεν είναι το πασίγνωστο όνομα που θα κάνει τον κόσμο του Παναθηναϊκού να ξεσαλλώσει αλλά πρόκειται για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που έχει κατακτήσει μέχρι και το Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης και που σίγουρα θα μας βοηθήσει στον νευραλγικό χώρο του κέντρου. Περισσότερα για τον Βίκτορ, εδώ.

Αυτό που με ανησυχεί εμένα είναι η εικόνα του Παναθηναϊκού στα φιλικά. Και όχι το αν χάσαμε ή αν κερδίσαμε ή αν βάλαμε 1 ή 2 γκολ. Φιλικά είναι αυτά και γίνονται μόνο για να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα ο προπονητής. Αλλά δεν μπορώ να προσπεράσω το γεγονός πως στο χτεσινό φιλικό με τον Ατρόμητο η ομάδα έδειξε πλήρως ασύνδετη χωρίς αρχή και τέλος. Η ιστορία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια δηλαδή. Είναι ανησυχητικό αλλά ελπίζω ο Μπάκε να ξέρει τι κάνει και χωρίς διάθεση μεροληψίας, θέλω να περιμένω μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Μακάρι να διαψευστώ και να μην έχουμε πάλι τα περσινά.

Κατα τα άλλα ας μην περιμένουμε άλλη μεταγραφή. Κάτι ακούγεται για Σαλπιγγίδη αλλά δεν τον δίνουν με τίποτα από τον ΠΑΟΚ και ας μην έχουνε να φάνε. Καλύτερα δίαιτα παρά ξύλο ε; Ωραίος ο Σάλπι αλλά ο Παναθηναϊκός δεν θέλει και άλλους επιθετικούς. Θέλει επιτελικό μέσο αξίας και έναν δυνατό μπακ.