25 Σεπτεμβρίου 2006

2-1 ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ

Ναι επιτέλους παίξαμε κατα διαστήματα στρωτή και καλή μπαλίτσα. Επιτέλους δεν αναλωθήκαμε σε σέντρες και γιόμες από την άμυνα αλλά προσπαθήσαμε (και στο χάλι μας φέτος αυτό είναι μεγάλη εξέλιξη) να παίξουμε με την μπάλλα κάτω και εν μέρει τα καταφέραμε. Σίγουρα μπορούμε πάρα πολύ καλύτερα αλλά σε γενικές γραμμές πιέσαμε τον αντίπαλο, είχαμε όρεξη και νεύρο και δείξαμε οτι με πολύ περισσότερη προσπάθεια, μπορούμε στο μέλλον να κάνουμε κάτι καλύτερο.

Φυσικά οι κομπλεξικοί του Βορρά, παραπονιούνται για το πέναλτι το οποίο αν το δεις σε ριπλεύ είναι μεν αυστηρό αλλά είναι και ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ αφού ο Μάντζιος τσιμπάει την μπάλλα και μετά τον σπρώχνει κάτω ο αμυντικός. Κάνουν ρε γαμώτο λες και ήταν 0-0 και νικήσαμε με το πέναλτι αυτό. ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ; Οι μόνιμοι αδικημένοι είναι τα μπαόκια; Στο μόνο που θα συμφωνήσω μαζί τους είναι στην άδικη αποβολή του προπονητή τους αλλά και στα απαράδεκτα αντιεθνικά συνθήματα μερικών καθυστερημένων πράσινων οπαδών.

Από την ομάδα που έδειξε πως αν θέλει μπορεί, ξεχώρισαν οι Μόρρις, Παπαδόπουλος (με την μαχητικότητα του) και φυσικά ο Ίβαντσιτς με την γκολάρα του και ο Εμπέντε με την φοβερή απόκρουση στο τέλος. Βύντρα και Ρομέρο ΞΑΝΑ εκτός κλίματος και αναρωτιέμαι αν ο Αργεντίνος ήταν μόνο για τα φιλικά γιατί σε επίσημα ματς ούτε τα πόδια του δεν μπορεί να πάρει. Αρνητικοί οι Τζιώλης και Σέριτς και φαίνεται πως μερικοί παίχτες δεν έχουν θέση στην ομάδα. Πρέπει ο καινούργιος προπονητής (βάτραχος) να ξεχωρίσει τα παλτά από τα ταλέντα και να καθαρίσει την σαβούρα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Βύντρα, Σέριτς, Νίλσον, Τζιώλης, Μπίσκαν στον πάγκο. Και επιτέλους πρέπει να δούμε και λίγο τον Λεοντίου. Είναι ξεφτίλα να παίζει έστω 20 λεπτά ο άμπαλος Μπίστστστσκαν (η πώς σκατά τον λένε τελος πάντων) και να μου βάζεις ρε Βέλιτς τον Λεοντίου στο 93'....

Ευελπιστώ πως οι Ουκρανοί την Πέμπτη θα φάνε το λιγότερο τρια τεμάχια.