15 Σεπτεμβρίου 2006

ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ....

Όξω ρε από την Πανάθα. Όξω ρε ψοφίμια που ήρθατε να μαγαρίσετε το ένδοξο όνομα της ομάδας. Όξω ρε Μπάκε ψευτοπροπονητή και σου αγοράζω εγώ ένα στρωματάκι υπερλούξ να κοιμάσαι σπίτι σου όσο θές. Αλλά όχι στον πάγκο της ομάδας μας. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΚΟΙΜΟΥΣΟΥΝ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

Η κατάντια μας δεν έχει τέλος. Ο Παναθηναικός χτές ήρθε ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην απαξίωση και στην καταστροφή του ονόματος που τόσα χρόνια έχτιζε. Η ομάδα έζησε την μεγαλύτερη ξεφτίλα μετά την Ριζούπολη και τα περσινά χάλια με Εργοτέλη και τις 5άρες στην Ευρώπη και πλέον δεν υπάρχει ελπίδα. ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΙΓΓΕΡ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ.... ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ.

Τέρμα τα λόγια τέρμα οι δικαιολογίες τέρμα τα πάντα. Δυστυχώς δεν μπόρεσαν να σε πιάσουν και εσένα και το παρτάλι που μας κουβάλησες για προπονητή και να σε κάνουν τόπι στο ξύλο. Όχι οτι εγκρίνω την βία αλλά ρε ίσως χρειάζεται μερικές φορές. Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.

Για το μάτς δεν έχω να πώ τίποτα αφού το υπερκαφενείο της Μέταλουργκ το νικούσε χτες η Δόξα Δράμας 5-0 στο χαλαρό. Ο παναθηναικός ήταν ομάδα χωρίς πάθος, χωρίς νεύρο, χωρίς τίποτα. Ο Βύντρας να βαράει σέντρες στον γάμο του καραγκιόζη από την άμυνα, η οποία ήταν αλλού γι' αλλού, το κέντρο μας ήταν λες και τους είχαν βάλει τσιμέντο στα πόδια ενώ από επίθεση μηδέν εις το πηλίκον. Βαρεμάρα, αδιαφορία, αγγαρεία. Μηδενικός σεβασμός στον κόσμο που σε εργάσιμη μέρα γέμισε γήπεδο 400 χλμ μακριά από την Αθήνα. Προσωπικά έχω σιχαθεί τόσα χρόνια με τις ίδιες μαλακίες και δεν έχω άλλο κουράγιο να γράφω και να ανέχομαι τις ξεφτίλες μας.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ........ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ Ο-Λ-Ο-Ι