23 Ιουλίου 2007

ΠΕΡΙ 'ΣΚΛΗΡΗΣ' ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Διάβασα σήμερα σε ένα αθλητικό site οτι και καλά 'πέφτουν' κορμιά στην προπόνηση του Παναθηναικού, οτι πρώτη φορά τέτοια σκληρή προπόνηση, πως δεν έχει σχέση με τις προηγούμενες προετοιμασίες και πως ο Πεσέιρο είναι λάτρης της πειθαρχίας και μάλιστα έβαλε τις φωνές στον κακόμοιρο τον Σιόντη επειδή άργησε 6 λεπτά στην προπόνηση (ΟΥΑΟΥ!!).


Μάλιστα. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Κάθε χρόνο πέφτουν κορμιά και χύνονται ποτάμια ιδρώτα αλλά μόλις αρχίζει το πρωτάθλημα και τους βλέπουμε να σέρνονται και να αδιαφορούν τα ρίχνουμε όλα στην ΄χαλαρή προετοιμασία΄ και στην 'έλλειψη πειθαρχίας'. Και επί Μπάκε τα ίδια δεν ακούγαμε; Τόσα χρόνια τα ίδια δεν ακούμε; Οι δημοσιογράφοι επειδή δεν έχουν τίποτα άλλο να γράψουν λόγω καλοκαιριού, μας βομβαρδίζουν με την μια ανοησία μετά την άλλη περιμένοντας να ενθουσιαστούμε για την παρατήρηση του Πεσέιρο στον Σιόντη.

Εμένα δεν με νοιάζει τίποτα από αυτά. Αν δεν δώ την ομάδα τις πρώτες αγωνιστικές (και όχι στα φιλικά όπου παίζει καλά μέχρι και ο Ρομέρο-7 γκολ πέρσι στα φιλικά) τότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Δεν πάνε να λιώσουνε στην προπόνηση. Τί δηλαδή; Επαγγελματίες ποδοσφαιριστές δεν είναι; Να λιώσουν στην προπόνηση δεν πρέπει; Θα αναλύουμε τα αυτονόητα τώρα δηλαδή; Οποιαδήποτε περαιτέρω ανάλυση επί της προπόνησης είναι για γέλια.