30 Ιουλίου 2007

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 1/2

Όπου 1/2 ο ένας από τους αναμενόμενους 2, ή ακόμα αν προτιμάτε μισές λύσεις, καθώς το νέο απόκτημα της ομάδας, ο νιγηριανός Ενακαρχίρε (όνομα και αυτό!) έρχεται ως δανεικός από την Μπορντώ.


Κανονικά δεν ασχολούμαι με μεταγραφές αλλά επειδή στην άμυνα περίμενα φέτος να φέρουμε παιχταράδες, αφού ουσιαστικά άμυνα ΔΕΝ έχουμε, θα κάνω μια εξαίρεση για τον...Ιωσήφ εκ Νιγηρίας. Ο Ιωσήφ λοιπόν είναι 25 ετών και έχει παίξει στην Σταντάρ Λιέγης, στην Σπόρτιγκ Λισαβώνας, στην Δυναμό Μόσχας και στην Μπορντώ. Σε 'ομαδάρες' δηλαδή. Στην πατρίδα του διαβάζω οτι τον κατηγορούν για παλτό και οτι αυτός ευθύνεται για την ήττα με 1-0 από την Ακτή Ελεφαντοστού στα ημιτελικά του κυπέλλου Αφρικής.


Κατά την ταπεινή μου άποψη ακόμα μια μεταγραφή της πλάκας. Φυσικά και θα τον κρίνουμε στο γήπεδο αλλά με λύσεις Ενακαρχίρε δεν φέρνεις κόσμο στο γήπεδο και δεν εμπνέεις εμπιστοσύνη κύριε Τζίγγερ. Εις αναμονή του δεύτερου (αν τελικά έρθει) αμυντικού και ας ελπίσουμε την ύστατη στιγμή να έρθει ένας παίχτης της προκοπής φέτος στον Παναθηναϊκό (πέραν του Καραγκούνη που πιο πολύ επιστροφή παρά μεταγραφή τη θεωρώ).


Κατά τα άλλα καλό καλοκαίρι.