12 Οκτωβρίου 2007

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΜΑΣ!

"Είναι αντρίκιο και θεμιτό να πάνε οι δύο αντικρουόμενες πλευρές στα δικαστήρια. Οι 20.000 Παναθηναϊκοί που παίρνουν ονομαστικό εισιτήριο δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα".

-ΜΠΑΡΔΟΝ??? 20000 πήραν εισητήριο και το γήπεδο είναι άδειο; Στα δικαστήρια ρε ξεφτίλες στα 100 χρόνια του συλλόγου; Μπράβο σας. Για ακόμα μια φορά δοξάζετε το όνομα του Παναθηναικού

"Ήταν άδεια η 13, η οποία ανήκει στους συνδέσμους. Η εντύπωση αυτή δεν είναι ακριβώς έτσι, τα διαρκείας πολλές φορές δεν έρχονται στο γήπεδο. Τα παιδικά εισιτήρια δε έρχονται στα ντέρμπι. Βασικό είναι να λύνουμε τα προβλήματα και μην στεκόμαστε στις λεπτομέρειες".

-Μήπως ρε Τζίγγερ είσαι απλά ηλίθιος; Τι σχέση έχει η 13 με τα παιδικά εισητήρια; Είναι λεπτομέρεια να παίζει η ομάδα και η 13 να είναι ΑΔΕΙΑ; Είναι λεπτομέρεια να είμαστε σε γήπεδο 16000 θέσεων και να είναι μισοάδειο;

"Δεν έχω κάτι με το σύνολο των οργανωμένων. Στο παρελθόν και πέρυσι μίλαγα με κάποιους επικεφαλής ενός φορέα. Είναι χαρά μου να μπορώ να συννεονοηθώ μαζί τους και έιχαμε καλή συναργασία δεν ήταν όμως σε θέση να ελέγξουν ούτε τους εαυτούς τους ούτε τα μέλη. Δεν δικαιολογογώ την επίθεση στην Πάτρα. Δεν δικαιολογώ μετά τη μεταγραφλη του Σαλπιγγίδη, όταν μετά από μια ήττα υπήρξε ένταση. Δεν δικαιλογώ αντιδρασεις στα ματς με ΟΣΦΠ και ΑΕΚ.

-Δεν δικαιολογείς τίποτα γιατί δεν ξέρεις τί σου γίνεται και δεν ξέρεις τι πάει να πει αυτοκριτική

"Δεν υπάρχει θέμα, το ξεκαθαρίζω. Ο ΠΑΟ δεν πωλείται. Όποιος συντηρεί τέτοια σενάρια, κάπου αποσκοπεί. Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψω να αποτελέσει ο Παναθηναϊκός διαβατήριο για να γίνει κάποιος γνωστός. Στόχος πρέπει να είναι η ενότητα και κάποιοι το έχουν ξεχάσει. Θέλει ξεκάθαρες τοποθετήσεις και αυτό κάνω εγώ τώρα".

-ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΡΑΛΛΙΣΤΑ ΕΓΙΝΕΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ! Κοίτα τι έχει κάνει ο Γιαννακόπουλος για το μπάσκετ που τον έχουμε σαν Θεό και πώς σε βρίζουμε εσένα που έχεις καταστρέψει την ΠΑΕ.

Φυσικά τώρα όλοι οι εγκάθετοι βγαίνουν στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις υπερασπιζόμενοι τις θέσεις του Τζίγγερ. Φανταστείτε όλα τα φερέφωνα αυτά να αγαπούσαν πραγματικά τον σύλλογο και όχι το αφεντικό τους.....

Κατα τα άλλα ο Τζίγγερ για ακόμα μια φορά κατάφερε να εντυπωσιάσει με το πόσο πολυ προβλέψιμες δηλώσεις μπορεί να κάνει και πως μπορεί να μιλάει 1 ώρα και να μην λέει απολύτως τίποτα στην τελική. Η ΠΑΕ μπορεί οικονομικά να πηγαίνει τέλεια δεν αντιλέγω αλλά προφανώς ο Τζίγγερ ξέχασε το Π μπροστά από το ΑΕ.