17 Σεπτεμβρίου 2008

ΜΠΟΡΟΥΜΕ.....ΑΝ.....

Μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, ΕΑΝ:
1. Βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργία

2. Παίξουμε με Ανόρθωση και Βέρντερ με το ίδιο πάθος και την ίδια όρεξη, οπότε και σίγουρα θα συγκεντρώσουμε τουλάχιστον 10 βαθμούς.


Σίγουρα χτες η Ίντερ απέδειξε οτι είναι ομαδάρα και οτι διαθέτει τεράστιους παίχτες στο ενεργητικό της. Εμείς θέλαμε αλλά απλά δεν μπορούσαμε. Βέβαια δεν μας ήθελε και η τύχη. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναικός ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ και χαιρόσουν να τον βλέπεις. Μεγάλη ατυχία το 1-1 που δεν έγινε αλλά βέβαια και αυτοί στο πρώτο ημίχρονο είχαν ευκαιρίες και για άλλα 2 γκολ. Τεράστια αποκάλυψη ο Μούν! Έκανε τεράστιο παιχνίδι και μακάρι να συνεχίσει έτσι!!! Στην σκακιέρα που παίχτηκε χτες μεταξύ Μουρίνιο-Τεν Κάτε, νικητής στα ρίσκα κρίθηκε στο τέλος ο μέγας Μουρίνιο αφού του ρίσκο με τον Αντριάνο του βγήκε ενώ του Τεν Κάτε με το να βγάλει αμυντικό και να βάλει τον Σόουζα όχι.

Δεν πειράζει. Χαίρομαι γιατι χάσαμε αξιοπρεπώς από μια ανώτερη ομάδα και τους κοιτάξαμε στα ίσια και παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο. Αν νικούσαμε θα ήταν το ονειρικό αλλά έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε αρχικά 6 βαθμούς με Ανόρθωση και τουλάχιστον άλλους 3 με Βέρντερ και να περάσουμε σίγουρα στην επόμενη φάση. Στο χέρι μας είναι. Το θέμα είναι βέβαια τώρα στο Χαριλάου να παρουσιαστούμε το ίδιο σοβαροί και να νικήσουμε τον Άρη.

Πάντως οι αλχημείες του Τεν Κάτε -του στυλ βάζω τον Σιμάο να μαρκάρει τον Ζλάταν- ελπίζω να μην συνεχιστούν και σε επόμενα ματς. Μπράβο στην ομάδα μας γιατί έπαιξε με ψυχή και αυτό θέλουμε. Καλά για τον απίστευτο Παναθηναικό λαό δεν υπάρχουν λόγια και συγκρίσεις....