21 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!!!

Ωραία η νίκη, ωραία (ως τέλεια) η εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο μετά το χαζό γκολ που δεχτήκαμε, άσχημη η οπισθοχώρηση στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ΟΛΑ αυτά ΔΕΝ έχουν σημασία.

Σημασία έχει οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η νέα διοίκηση του Παναθηναικού πρέπει να καταλάβει οτι από φέτος πρέπει η ομάδα να προστατευτεί 10 φορές παραπάνω απ' ότι τα προηγούμενα χρόνια. Κύριε Πατέρα και λοιποί ξυπνάτε γιατί σε ΚΑΘΕ παιχνίδι μέχρι τώρα ο Παναθηναικός ΣΦΑΖΕΤΑΙ! Ναι καλά ακούσατε! Στο πρώτο ματς με την ΑΕΚ δώθηκε ανύπαρκτο πέναλτι υπερ της ΑΕΚ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο δεύτερο ματς δεν δώθηκαν τουλάχιστον 2 πέναλτι υπέρ μας και χτες με τον Άρη ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ οι αποφάσεις των εποπτών ήταν κατά του Παναθηναικού με αποτέλεσμα και να μας κόψουν 2 φορές με ανύπαρκτα οφσαιντ και να μην σφυρίζουν οφσαιντ στη τελευταία φάση με το Κόκε που αν το σφύριζαν καμία ευκαιρία δεν θα υπήρχε.

Πρώτο μέτωπο λοιπόν η διαιτησία και δεύτερο οι δημοσιογράφοι. Μετά από κάθε ματς του Παναθηναικού είτε νικάμε είτε χάνουμε, η κριτική είναι ανηλεής, υπάρχει μια αντιΠαναθηναική προπαγάνδα απίστευτων διαστάσεων και δεν ξέρω τί φοβούνται και από ποιούς υποκινούνται (ξέρω μάλλον....όλη η Ελλάδα ξέρει). Με τον Πανθρακικό, 3-0 κερδίσαμε πέσανε όλοι να μας φάνε, χτες 1-2 ανατροπή κάναμε, πάλι λένε για το δεύτερο ημίχρονο. Ε ρε μάγκες ακόμα δεν γίναμε Manchester σαν την αγαπημένη σας ομάδα τον γαύρο (λέμε τώρα) να παίζουμε 95 λεπτά μπαλάρα. Ειδικά χτες ο Τραπεζανίδης στην ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ήταν εκνευριστικός. 5 μέτρα οφσάιντ ο παίχτης του Άρη, κανένα οφσαιντ αυτός. 2 μέτρα πίσω ο Σαλπιγγίδης από τον τελευταίο αμυντικό, πεντακάθαρο οφσαιντ.

Η προπαγάνδα που γίνεται εις βάρος μας από τα φερέφωνα των ΜΜΕ και ο πόλεμος από την ΠΑΡΑΓΚΑ είναι ολοφάνερος και μόνο αν παραδεχτούμε την ύπαρξη των εχθρών και του πολέμου μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. ΞΥΠΝΗΣΤΕ πριν είναι αργά.