6 Μαΐου 2009

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μπορεί να του έχω σούρει πολλά του mr.MIG αλλά τώρα έχει δίκιο.

Δεν μπορεί από τη μια ο Τζίγγερ να μιλάει στα συμβούλια και στις κάμερες μπροστά για ενότητα και μέσω της Derby (μια εφημερίδα που πραγματικά εδώ και χρόνια ζεί από την οικονομική στήριξη του Βαρδινογιάννη και μόνο και που συνεχώς είναι κόντρα στους οπαδούς και γενικότερα σε οτιδήποτε αντιτείθεται με την γραμμή Βαρδινογιάννη) να παρομοιάζει τον Βγενόπουλο σαν Κόκκαλη, να τον κατηγορεί πως αυτός φταίει που κλείνει η Derby και να κάνει κάθε μέρα πόλεμο με την εφημερίδα των Γιαννακοπουλαίων.

Όπως φαίνεται ενότητα δεν υπάρχει στον πολυμετοχικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και τα πράγματα δεν πάνε καλά. Όλα τα χε η Μαριορή δηλαδή.....Και απ' οτι φαίνεται οι ελπίδες μας για κάτι νέο πάνε κατά διαόλου. Και φυσικά ΠΑΛΙ ρίζα του κακού είναι η οικογένεια Καβουρογιάννη και τα φερέφωνα της. Πόλεμος κατά της ενότητας, πόλεμος στους άλλου μετόχους (!!!) και ανικανότητα σε όλες τις πρωτοβουλίες τους (βλ. γήπεδο). Δεν λέω πως οι άλλοι είναι αλάνθαστοι αλλά Πατέρας, Βγενόπουλος είναι νωρίς να κριθούν ενώ για τους Γιαννακόπουλους εμείς οι Παναθηναικοί πρέπει να πίνουμε νερό στο όνομα τους πόσο μάλλον να τους κατηγορούμε και από πάνω.

Το θέμα είναι πως και όσο υπάρχει ισχυρός Τζίγγερ στην ΠΑΕ προκοπή δεν πρόκειται να δούμε και ξεχάστε μεταγραφές, ξεχάστε τίτλους, ξεχάστε ενότητα και πολυμετοχικότητα. Οι πραγματικές βλέψεις του Τζίγγερ μου φαίνεται πως ήταν όχι μια πραγματική πολυμετοχικότητα αλλά το να κάνει κουμάντο αυτός και να κράζουμε τους άλλους. Τα κατάφερε εν μέρει αλλά ευτυχώς ο Βγενόπουλος τον ξεσκέπασε με την χθεσινή του ανακοίνωση μπας και ξυπνήσουν μερικοί κοιμώμενοι.....

ΥΓ: Αλήθεια ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ αγοράζει Derby?