25 Μαΐου 2009

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ...

Ένα βήμα πριν το Champions League της επόμενης σεζόν είμαστε μετά τα ντόρτια στους γαύρους του Βορρά τα γκαγκατσομπαόκια. Για 2 αποτελέσματα πάει η ομάδα την άλλη Κυριακή και αυτό στον ΠΑΟ σχεδόν πάντα είναι μειονέκτημα. Γιατί οι παίχτες μπαίνουν με ζανμανφου ψυχολογία και συνήθως τα γαμάνε όλα. Ελπίζω την Κυριακή, στο τελευταίο τους ματς πριν τις παραλίες να έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του ματς και να μην κατέβουν με τα μαγιώ. Υπό νορμάλ συνθήκες τα χανούμια είναι για 3 γκολ.

Τώρα σήμερα ειλικρινά αν νικήσουμε με διαφορά κάτω των 20 πόντων ειλικρινά θα εκπλαγώ. Αναμένω ο γαύρος να τα δώσει όλα για όλα αλλά κάποια στιγμή θα υποταχθεί, θα χαλάσει η ψυχολογία τους και εν τέλει θα χάσουν με διαφορά. Απλώς σήμερα πραγματικά δεν πρέπει να πέσει ούτε σάλιο στον αγωνιστικό χώρο. ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ!

ΥΓ: Για τον Βγενόπουλο το μόνο που έχω να πω είναι πως κάθε Παναθηναικός πρέπει να τον ευχαριστεί που εξαιτίας του σήμερα ο ΠΑΟ είναι με αυτή τη διοίκηση και όχι έρμαιο του Τζίγγερ και της καβουροοικογένειας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο...