25 Ιουνίου 2009

ΣΙΣΣΣΣΣΣΕΕΕΕΕ ΡΕ ΛΕΜΕ!

ΜΕΓΑΛΗ, ΥΠΕΡΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!.......................στην θεωρία τουλάχιστον.

Δεν θα υιοθετήσω την υπέρτατη λατρεία και ενθουσιασμό των ΜΜΕ (που πριν μια βδομάδα έθαβαν τον ΠΑΟ και τώρα τον αποθεώνουν) γιατί σαν σκεπτόμενος οπαδός και επειδή στον ΠΑΟ πολλά, μα πάρα πάρα πολλά, έχουν δει τα ματάκια μας, θα επιλέξω να κρατήσω μικρό καλάθι που λένε. Σίγουρα ο Σισσέ ήταν παιχταράς πριν σπάσει το πόδι του, σίγουρα είναι μεγάλος παίχτης και τεράστια μεταγραφή ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ! Προσοχή! Σαν ό ν ο μ α. Τώρα αν θα παίξει, αν θα βαριέται, αν, αν, αν, αφήστε να το κρίνουμε μετά τις 4-5 πρώτες αγωνιστικές της κανονικής σεζόν. Σίγουρα όμως αποτελεί μια ηχηρή μεταγραφή που ήταν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για τον Παναθηναικό και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ήρθε μεγάλο όνομα στην ομάδα, σε καλή ηλικία και με όλα τα φόντα να παίξει μπαλλάρα και να μας τρελλάνει όλους. Το εύχομαι, το ελπίζω, το θέλω σαν τρελλός. Αλλά επαναλαμβάνω, μακριά από εμάς οι κωλοτούμπες!

Φυσικά φοβερή και η μεταγραφή του Κατσουράνη, του πιο ολοκληρωμένου Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει πάρα πολλά να δώσει και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στο κέντρο αλλά και στην άμυνα αφού να το δείτε ο Τεν Κάτε θα τον έχει σαν buffer (ατσσσσσσσσ) ανάμεσα σε άμυνα και κέντρο (όπως φέτος είχε τον Σιμάο). Τώρα για τον Λέτο δεν έχω ξεκάθαρη άποψη. Από τη μία χαίρομαι που ήρθε ένας τεχνίτης μπας και δούμε επιτέλους καμιά ντρίπλα. Από την άλλη είναι αποδειγμένα κωλοπαιδαράς και δεν ξέρω αν θα προκαλέσει προβλήματα στα αποδυτήρια. Σίγουρα όμως έχουμε και έναν Τεν Κάτε στα αποδυτήρια που δεν μασάει ούτε από Λέτο ούτε από κανέναν.

Απαραίτητος κρίνεται ακόμα ένας βαρβάτος σέντερ μπακ (αν έρθει ο Μαρτσένα όπως ακούγεται τότε πραγματικά θα χαρώ περισσότερο και από τον Σισσέ) αλλά και ένας ακόμα φορ γιατί μόνο με Σισσέ δεν γίνεται. Μάντζιος και λοιπά λιμά καλύτερα να μην ξαναπαίξουν στον Παναθηναικό....


ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΛΕΜΕ!!!!