17 Ιουλίου 2009

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΛΟΣ?

Μεταγραφές τέλος κύριε Πατέρα; Είστε σίγουρος; Δηλαδή η ομάδα είναι πλήρης; Δηλαδή δεν χρειαζόμαστε χαφ και δεξί μπακ; Με τον Καραγκούνη και τον Μούν είμαστε μια χαρά δηλαδή ρε γαμώτο; Προσωπικά πιστεύω πως χρειαζόμαστε άλλες 2 βαρβάτες μεταγραφές, για να μην πω 3 συμπεριλαμβανομένου ενός φοβερού και τρομερού σέντερ μπακ.

Βέβαια μπορεί κάποιος να πει πως πίσω έχουμε Βύντρα, Σαριέγκι, Μελίσση, Μπιερσμιρ.....χμ....Δεν ξέρω....Δεν μου γεμίζουν το μάτι οι τρεις πρώτοι. Πάντως στα πλαίσια της πραγματικά απεριόριστης εμπιστοσύνης μου στον Τεν Κάτε πρέπει και εγώ και όλοι μας να κάνουμε τουμπεκί. Αυτός ξέρει καλύτερα. Τώρα για την απίστευτη εμπιστοσύνη του Τεν Κάτε στον Καραγκούνη και τα πολλά αμυντικά χαφ, θα πρέπει να δούμε ίσως και το σημερινό φιλικό με την Χοφενχαιμ όπου ίσως φανερωθεί ένα πρώτο πλάνο σκέψης από τον προπονητή μας.

Εκτιμώ πάντως πως άλλη μια μεταγραφή θα γίνει και θα είναι και βαρβάτη. Και εκτιμώ πως την Σπάρτα Πράγας (πελάτης) την έχουμε και πως θα περάσουμε στον επόμενο γύρο. Βέβαια από εκεί αρχίζουν τα δύσκολα γιατί οι αντίπαλοι πλέον αρχίζουν και σοβαρεύουν.