25 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ!

Γαύρος εναντίον αεκ. ΣΦΑΓΗ των χανουμιών και νίκη γαύρου. Πανιώνιος-μπαοκ, ακύρωση πεντακάθαρου γκολ του μπαοκ και ισοπαλία. ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

αεκ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και γαυρος-πανιώνιος....

Ας είναι καλά ο Rat-Trap για το update γιατί εγώ ομολογώ δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Προβλέπω σφαγή της ομάδας μας και μετά να βγαίνουν ΟΛΟΙ και να λένε οτι δεν πειράζει αφού η αεκ σφάχτηκε την προηγούμενη αγωνιστική ενώ ευνοηθήκαμε εμείς (ΕΛΕΟΣ! ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΚΑΜΠΟΡΑ!). Επίσης προβλέπω ΑΝΕΤΟΤΑΤΗ νίκη του ψευτοπρωταθλητή και διπλό του μπαοκ στον Ατρόμητο. Το σχέδιο είναι οργανωμένο και με μαεστρία από τον ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ.....

ΤΩΡΑ είναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία του ΠΑΟ να κάνει τη διαφορά. Με το πρώτο σφαλτσοσφύριγμα την Κυριακή, κύριε πρόεδρε, κύριε ΠΑΤΕΡΑ πάρτε την ομάδα από το γήπεδο. ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ. Από την αρχή. Τέλος οι μαλακίες από φέτος. Αρκετά με την ΑΙΩΝΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ! ΑΡΚΕΤΑ! Παρακάτω μερικά ενδιαφέροντα βιντεάκια για όποιον γαμημένο μου ξαναπεί οτι είμαστε και εμείς παράγκα και οτι ευνοούμαστε και τρίχες κατσαρές.

ΥΓ: Sorry αν έχω ξεφύγει αλλά έχω νευριάσει πολύ με το τι ακούω και βλέπω αυτή την εβδομάδα....