2 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΡΙΣΤΕ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΜΟΥ

Παραφράζοντας ένα μέλος των GWF (srad), δεν μπορώ παρά να φωνάξω, να ουρλιάξω τα παρακάτω:

Τόσα χρόνια, τα λέγαμε, τους κράζαμε, τους βρίζαμε, τους λέγαμε δημόσιους υπαλλήλους και το εννοούσαμε κάπως μεταφορικά.....οτι δηλαδή μαλακίζονται, κωλοβαράνε, δεν δίνουν ούτε το 30% από αυτό που μπορούν, οτι βαριούνται ρε παιδάκι μου..... Ε λοιπόν αποδείχτηκε ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ πλέον και πέραν πάσης αμφιβολίας οτι τα παλλικάρια είναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και μεταφορικά αλλά το χειρότερο....ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!
Μιλάμε τα παλλικάρια δεν υπάρχουν πουθενά.... Προτάσεις από Ιταλία, από Ισπανία, από Ελλάδα, από Τουρκία και ένα ολόκληρο γκρουπ παιχτών λένε: "Μένουμε εδώ να πληρωνόμαστε και ας μην παίξουμε ποτέ!!!!!!!!!" ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!!!!!!!!!!ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΚΩΛΟΒΑΡΑΩ!!!!! Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ στα χρονικά, ποτέ μα ποτέ σε καμιά ομάδα στον ΚΟΣΜΟ!! Μόνο ο Τζίγγερ μπορεί να καταφέρει τέτοιο πράγμα.....Δημιούργημα των Βαρδινογιάννηδων ρε πούστη μου... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ....Τζίγγερ είσαι ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ δημιουργός των δημοσίων υπαλλήλων.....


Μην τολμήσουν τα καμάρια αυτά να διαμαρτυρηθούν οτι δεν παίζουν, οτι δεν κάνουν προπόνηση με την κανονική ομάδα, οτι δεν υπολογίζονται....Είδαν όλοι τον Δάρλα και νομίζουν οτι ο Τεν Κάτε είναι κάνας Μαλεζάνι, κάνας Σκάζνι....Τέλος αυτά μαλακισμένα.....Καθίστε τώρα χαραμοφάιδες μου και γυαλίστε τους πάγκους...της Παιανίας και άντε στο διάολο. Τέλος αυτά που ξέρατε στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.....Αλλάζουμε σελίδα ρε!