17 Ιανουαρίου 2010

ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Καλά ξέρω θα με πείτε γκρινιάρη και ανικανοποίητο αλλά και στα δυο τελευταία ματς που είχαν τον χαρακτηρισμό "εύκολα" η ομάδα μας παρουσιάστηκε νωθρή, βαριεστημένη και κάποιοι παίχτες τα έκαναν να φανούν αγγαρεία και αναφέρομαι κυρίως στο ματς με τον Πιερικό, όχι οτι σήμερα είδαμε τίποτα το διαφορετικό βέβαια.

Υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ και απορώ με την διοίκηση μας που το καθυστερεί τόσο πολύ να πάρει έναν σοβαρό αμυντικό αφού πια και ένας αδαής μπορεί να καταλάβει πως ο Παναθηναικός στην άμυνα είναι απλά τραγικός. Όχι βέβαια οτι επιθετικά έχουμε τις φοβερές λύσεις. Και εννοείται πως δεν αναφέρομαι στον Σισέ αλλά στην εναλακτική του. Όταν δηλαδή λείπει ο Σισέ, όπως σήμερα, πραγματικά μπορεί να μου πει κανείς ποιά άλλη επιθετική λύση έχουμε; Ο Πετρόπουλος φαίνεται οτι είναι καλός αλλά πολύ λίγος, ο Ρουκάβινα δεν δείχνει να μπορεί να ανταπεξέλθει επαρκώς στην θέση αυτή ενώ ο Σάλπι πλέον θεωρείται κλασσικός χασογκόλης και συνήθως παίζει δεξί εξτρεμ και...αυτά. Άλλος κανείς δεν υπάρχει. Μήπως λοιπόν και αυτό το θέμα να το κοιτάξουν εκεί στην Παιανία; Αν χτύπα ξύλο τραυματιστεί ο Σισέ, τί θα κάνουμε; Πώς θα παίζουμε που η ομάδα γίνεται αγνώριστη χωρίς αυτόν μπροστά;

Τί να πώ δεν ξέρω. Σήμερα αν η Καβάλα κόψει βαθμούς από το νεκρό γαύρο (ο οποίος όμως κινείται μεταγραφικά σε αντίθεση με εμάς) τότε με νίκη επί του Άρη στην επόμενη αγωνιστική εκτιμώ πως κατά 80% το πήραμε το πρωτάθλημα. Αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε τουλάχιστον 2 μεταγραφές ουσίας. Μια στην άμυνα και μια μπροστά.