24 Ιανουαρίου 2010

Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΑΜΗΝ! ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2009-2010 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΣ!

Τί; Δεν τελείωσε ακόμα; Μπορεί να καλυφθεί το -8; ΠΩΣ; Ποιός γαύρος θα μας φτάσει τώρα; Με τί ομάδα; Ευχαριστούμε τον μπαοκ που δεν σεβάστηκε το αδερφό του σωματείο και τους έκλεισε το σπίτι και σήμερα το Χ στο Χαριλάου αν ήταν δίπλο τότε θα μιλούσαμε από τώρα για την φιέστα. Αν και το πρωτάθλημα αυτό έχει 'κλειδώσει'. Πώς το λένε ρε πούστη μου το πήραμε! Μόνο με μαζικό χαρακίρι το χάνουμε πώς το λένε!

Βέβαια ο γαμωεπόπτης στο δεύτερο ημίχρονο σήμερα πολύ θα ήθελε να χάναμε, αλλά στην επίμαχη φάση του οφσαιντ, ο Τζόρβας έκανε την απόκρουση της δεκαετίας και φύγαμε με το χρυσό Χ από το Χαριλάου από έναν πολύ καλό Άρη που σήμερα σίγουρα ήθελε το Χ και μας έπαιξε πολύ καλή άμυνα, ειδικά πάνω στον Σισσέ, που σήμερα απλά δεν ακούμπησε την μπάλα. Προσπαθήσαμε με πολλά σουτ εκτός περιοχής αλλά χωρίς αποτέλεσμα και σίγουρα αν κάποιος δικαιούταν τη νίκη, αυτός ήταν ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Αλλά δεν πειράζει. Μετά τα σημερινά αποτελέσματα είμαστε στο +8 και οι πεθαμένοι πούστηδες του Πειραιά που σήμερα σπάσανε κάθε ρεκόρ βουτιάς δεν υπάρχει περίπτωση να μας φτάσουν. ΠΟΤΕ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ?


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!