20 Αυγούστου 2010

ΒΑΓΓΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!

Αυτά είναι. Η ώρα της δικαίωσης έφτασε επιτέλους για την παιχτούρα που λέγετε Βαγγέλας Μάντζιος με τ' όνομα. Μετά από 2 χρόνια που τον έφαγε τζάμπα και άδικα η μαρμάγκα, ο Βαγγέλαρος επιστρέφει δυναμικά στην ομάδα που αγαπάει όσο καμία.


Με τις ευλογίες του τεράστιου Γόντικα, επιστρέφει στην ενεργό δράση και στην Πανάθα μας ο Βάγγος, ο αγαπημένος της πράσινης κερκίδας! Προφανώς μετά τις δηλώσεις του μεγάλου αυτού Παναθηναικού παράγοντα, δεν θα πάρουμε άλλον επιθετικό γιατί υπάρχει και ο Βαγγέλας να ξεκουράζει τον Τζιμπρίλ. Ήδη έχω μάθει πως ο Σισσέ σκέφτεται να φύγει στην Ρεάλ Μαδρίτης γιατί νιώθει πως απειλείται και δεν ξέρει αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στο μεγαλείο που είναι ο Βάγγος ο Μάντζιος. Επιτέλους ο Τζίγγερ έχει τον δρόμο ανοιχτό να κάνει τις κινήσεις που πάντα ήθελε και τα τελευταία 2 χρόνια δεν μπορούσε. Περιμένω με αγωνία την επιστροφή του Τζιόλη και την άμεση επαναφορά Λίνκαρ, Ζουτάουτας, Σέζαρ και Βόουτερ. Επίσης μαθαίνω πως ετοιμάζεται και αντικατάσταση Νιόμπλια από δίδυμο Μαλεζάνι-Μπάκε (zzzzz).


ΥΓ1: Πλάκα-πλάκα φαντάζεστε να ξεπουλήσει τον Σισέ στην Ρεάλ και να μείνουμε με Πετρόπουλο-Μάντζιο μπροστά; Ε ρε γλέντια....


ΥΓ2: Την Κυριακή με Τζένοα, 50000 Παναθηναικοί στο ΟΑΚΑ πρέπει επί 90 λεπτά να φωνάζουν ένα σύνθημα....το γνωστό με το....ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΓΙΕ!!!!