24 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!

ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Οι Βαρδινογιάννηδες δεν είναι Παναθηναϊκοί. Οι Βαρδινογιάννηδες δεν θέλουν το καλό της ομάδας. Οι Βαρδινογιάννηδες παραδίδουν από τώρα το πρωτάθλημα στον γαύρο! Με την υποστήριξη Μαρινάκη στην προεδρία της Super League και επισήμως η ΠΑΕ ΠΑΟ στηρίζει τη νέα παράγκα που πάει να στηθεί από τους γαύρους. Έπρεπε να το περιμένουμε όμως. Η επιλογή Κωνσταντόπουλου στην προεδρία της ΠΑΕ (ενός άσχετου), η μη στήριξη Νιόμπλια, η μη σοβαρή ενδυνάμωση της ομάδας, η νέα κόντρα με τους οργανωμένους μέσω των γνωστών φερέφωνων φυλλάδων (Derby & Πράσινη), η ΠΡΟΔΟΣΙΑ των Γιαννακόπουλων και τόσα άλλα σημάδια δείχνουν οτι τελικά οι Βαρδινογιάννηδες θέλουν να αποτελειώσουν την ΠΑΕ με στόχο τί όμως; Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα. Γιατί σχέδιο εξόντωσης της ομάδας μας σίγουρα υπάρχει.


Αυτό πραγματικά δεν έχει ξαναγίνει! Μετά από 2 καλές χρονιές με πολυμετοχικότητα και χωρίς Τζίγγερ να καταλήγουμε νταμπλούχοι Ελλάδος με μια ομάδα δεμένη και έτοιμη για μεγαλεία και να έρχεται ο Τζίγγερ να τα γαμάει κυριολεκτικά όλα (μέχρι και χωρίς γήπεδο μείναμε και ξαναγυρνάμε Λεωφόρο) και πραγματικά ο απλός Παναθηναικός να μην έχει να ελπίζει σε τίποτα πλέον.


Η προδοσία αυτή απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ! Επιτέλους ας αντιδράσουμε κάπως! Επιτέλους ας ξυπνήσει ο λαός του Παναθηναικού. Έστω αυτοί οι 40000 που πρόπερσι τον Απρίλη συντάραξαν με τις φωνές τους την Αθήνα. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει. Δεν μπορώ να πιστέψω πως υπάρχουν άνθρωποι που αυτοπροσδιορίζονται ως Παναθηναϊκοί και αντέχουν αυτή την ξεφτίλα και τα βάζουν με τους οργανωμένους που αντιδρούνε. Πώς μπορείτε να παραμένετε τόσο απαθείς στο τί γίνετε με τον Παναθηναϊκό μας;