28 Οκτωβρίου 2010

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

Μόνο ένα χρέος το Σάββατο βράδυ. Γαμήστε τους. Ασάλιωτα. Δεν με νοιάζει που είστε για τον πούτσο τις τελευταίες αγωνιστικές, δεν με νοιάζει ο Νιόμπλιας, δεν με νοιάζει το Johnny Walker του Govou, δεν με νοιάζει ΤΙΠΟΤΑ.


Οι γαύροι αφού σαν ξεφτιλισμένο σωματείο που είναι δεν παίζουν καν Ευρώπη και ενώ εμείς λιώνουμε σε Ελλάδα-Ευρώπη αυτοί κάνουν spa, εντελώς μα εντελώς τυχαία δεν έπαιξαν καν χτες στην Ηλιούπολη για το κύπελο ενώ εμείς ταξιδέψαμε μέχρι Κοζάνη, μετά πάλι αναμονή Θεσ/νικη λόγω καιρού και φανταστείτε εσείς ταλαιπωρία οι μεν και αραλίκοι οι δε. Μετά από παραίνεση του Μητρόπουλου στον διαιτητή δεν έγινε ο αγώνας χτες και φυσικά είναι εντελώς τυχαίο που παίζουν μαζί μας το Σάββατο.


Το γυφτοσωματείο της τρούμπας πρέπει να ταπεινωθεί αλλιώς ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ! Να κόψετε το χαμόγελο του Κατμαν το Σάββατο το βράδυ. Τζιμπρίλ είδα το πάθος σου από κοντά χτες στην Κοζάνη. ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΤΟΜΑΤΑ! ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!


Τέλος. Είστε Πρωταθλητές και πρέπει τον γαύρο να τον γαμάτε μέσα-έξω. Αλλάξτε επιτέλους μυαλά και νοοτροπία και παίξτε σαν Παναθηναικός και όχι σαν κοπρόσκυλα επαγγελματίες όπως μέχρι στιγμής εφέτος. Νιόμπλια στήσε την ομάδα σωστά αλλιώς los poulos και γρήγορα. 


ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!