31 Οκτωβρίου 2010

ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΠΡΩΚΤΑΘΛΗΤΗ

Και οι τρείς αυτές αντικειμενικές εφημερίδες, ουρλιάζουν για το πώς αδικήθηκαν από την διαιτησία του Κάκου και αναρωτιούνται ποιά κακά παιδιά έδειραν τον Βασάρα έξω από το σπίτι του. Επαινούν τον Μαριδάκη που πήγε στο ΟΑΚΑ με 80 μπράβους (όλοι τους είδαμε στην τηλεόραση) και κατηγορούν την πράσινη παράγκα, αμφισβητώντας το πέναλτι στον Σισέ και ισχυρίζονται οτι έπρεπε να δωθεί πέναλτει στον Φουστέρ. Πραγματικά δεν έχω να πώ παρά συγχαρητήρια και οτι ο Γκέμπελς αν ζούσε θα ήταν πραγματικά υπερήφανος για τους άξιους συνεχιστές του. Η κόκκινη προπαγάνδα είναι προφανές οτι απευθύνεται σε πρόβατα περιοπής, σε άτομα με χαμηλό IQ που νομίζουν πραγματικά οτι ο γαύρος χτες αδικήθηκε και οτι τόσα χρόνια έπαιρνε και δίκαια τίτλους. Σε άτομα που θεωρούν οτι η ομάδα τους είναι οι galactikos και υπάρχει συνωμοσία της Ευρώπης να μην παίζουν φέτος ούτε InterToto και που πραγματικά πιστεύουν οτι ήταν τυχαίο που ούτε καν με την Ηλιούπολη στο κύπελλο έπαιξαν λόγω βροχής.  Μπράβο σας λοιπόν και σε εσάς του ερυθρόλευκους προπαγανδιστές, αλλά τα μεγάλα μπράβο ανήκουν σε όλους εσάς του γαύρους που μας προκαλείτε το άπειρο γέλιο και παιδία συνεχίστε να τους αγοράζετε. Γαύρος είσαι!


Στο πρώτο ημίχρονο Παναθηναικός δεν υπήρχε. Όχι οτι υπήρχε γαύρος αλλά μας πίεσαν πιο σωστά, εμείς κλασσικά με λάθος επιλογές από Νιόμπλια δεν υπήρχαμε και ήρθε ένα κωλογκολ από λάθος της άμυνας και λάθος του Τζόρβα. Ωραίο σουτ αλλά έπρεπε να είχαμε αντιδράσει καλύτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νιόμπλιας έβγαλε τον προκλητικά αδιάφορο για ακόμα ένα ματς Κατσουράνη και τον κακό Γκοβού και έβαλε τον Γκαρσία και τον Μαρίνο και σε συνδυασμό με την απίστευτη πτώση του γαύρου (μηδέν πνευμόνια) κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ΓΚΟΛΑΡΑ του Σισσέ μετά από τέλεια σέντρα του πολύ καλού Χριστοδουλόπουλου και ήταν ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ και κόκκινη κάρτα η επόμενη φάση που τολμάνε και έχουν το θράσος οι ξεφτιλισμένοι να πουνε ότι δεν ήταν πέναλτι. Μάλιστα μερικοί λένε οτι υπάρχει και οφσάιντ πριν!!!! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ! Μετά ολυμπιακός δεν υπήρχε, έπρεπε να τους βάλουμε άλλα 3 γκολ να το βουλώσουνε αλλά λίγο η ατολμία μας, λίγο η γενική μετριότητα μας δεν τα καταφέραμε. Εννοείτε πως πέναλτι στον Φουστέρ δεν υπάρχει ούτε για πλάκα έτσι. Δηλαδή απορούσα σήμερα με το πόσο προπαγανδιστές είναι οι άνθρωποι.


Εν τέλει νικήσαμε επειδή είχαμε πάθος στο δεύτερο ημίχρονο και μεγαλύτερες δυνάμεις και επειδή είχαμε έναν σούπερ γκαβλωμένο Σισσέ και έναν τρομερό Χριστοδουλόπουλο και όχι επειδή έχουμε προπονητή. Ναι ΟΚ καλές οι αλλαγές του αλλά δεν είναι αυτή 11άδα με την οποία ξεκίνησε. Ο Παναθηναικός δεν έχει ούτε έναν αυτοματισμό, δεν έχει σύστημα, δεν είναι ομάδα. Πρέπει ΤΩΡΑ να φύγει ο Νιόμπλιας και να έρθει σοβαρός ξένος προπονητής. Είναι άδικο η ομάδα αυτή να μην μπορεί να κάνει ένα ένα-δυο, μια σωστή ανάπτυξη, να περιμένει τα πάντα από τον αδιάφορο Κατσουράνη ή να περιμένει από τον Πλεσίς να παίζει σαν δεκάρι. Το είδαμε και αυτό χτες δηλαδή ήμαρτον.


Συνεχίζουμε. Μεγάλη νίκη απέναντι στους απόγονους και άστους να σκούζουν με μπροστάρη τον εξυγιαντή Μαριδάκη.....Ξεφτίλες...