28 Αυγούστου 2010

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ

Λογικό και αναμενόμενο. Δεν πίστευα οτι θα συνέβαινε τόσο νωρίς αλλά με τον Τζίγγερ όλα να τα περιμένει κανείς.1-1 με την Ξανθούλα, με τραγική εμφάνιση και εμφάνιση κυρίως που θύμισε έντονα εποχές προ διετίες, εποχές μιζέριας, σαπίλας που η ομάδα για την αντέξεις έπρεπε να έχεις κατεβάσει πρώτα τρία λεξοτανίλ.


-2 από τον πρώτο αγώνα λοιπόν και εννοείται πως δικαιολογίες τύπου "παίζαμε στην Λεωφόρο" δεν ευσταθούν γιατί ήμαρτον παίζαμε με την Ξάνθη! Ανύπαρκτος ΠΑΟ ειδικά στο β' ημίχρονο, κουρασμένοι παίχτες, ανόρεκτοι. Εγώ πραγματικά πίστευα σε τριάρα με αυτά που είδα στα φιλικά και με τα ονόματα της ομάδας αλλά προφανώς όταν λείπει ο Σίλβα και ο Σισσέ, ομάδα δεν υπάρχει. Φυσικά θα ήταν χαζό να περιμέναμε από τον Φρέιτας να τα δεί όλα αυτά και ας φώναζε ο Νιόμπλιας. Καλά αφήστε την άμυνα....Ο Μπουμσόνγκ φοβερός! Ειδικά στην φάση του γκολ είναι τρεις αμυντικοί πάνω στο παίχτη της Ξάνθης και πάλι μας το έβαλε.


Καλή αρχή.....καλά κρασά....

27 Αυγούστου 2010

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!

Ασχέτως με Βαρδινογιάννηδες-προδότες Γιαννακόπουλους και λοιπά λαμόγια, σήμερα έχει μπάλα! Σήμερα ξεκινά το πρωτάθλημα στις 21:15 με την Ξάνθη στην Λεωφόρο (!!) και οφείλουμε να ευχηθούμε στην αρρώστια μας καλή επιτυχία και να ρίξει 3 γκολ στο παράρτημα του γαύρου. 


Ελπίζω το όλο σάπιο κλίμα στα διοικητικά να μην παρασύρει και τους παίχτες σήμερα στο άδειο από κόσμο γήπεδο και να δείξουν ότι ο πρωταθλητής ήρθε για να μείνει πρωταθλητής για πολύ καιρό και δεν θα τον αμφισβητήσει καμιά μικρή ομάδα όπως η Ξάνθη. Παίξτε λοιπόν σαν Παναθηναικός και νικήστε να κάνουμε καλό ποδαρικό γιατί η καλή μέρα από την αρχή φαίνεται.


Πρόβλεψη: 3-1

24 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!

ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Οι Βαρδινογιάννηδες δεν είναι Παναθηναϊκοί. Οι Βαρδινογιάννηδες δεν θέλουν το καλό της ομάδας. Οι Βαρδινογιάννηδες παραδίδουν από τώρα το πρωτάθλημα στον γαύρο! Με την υποστήριξη Μαρινάκη στην προεδρία της Super League και επισήμως η ΠΑΕ ΠΑΟ στηρίζει τη νέα παράγκα που πάει να στηθεί από τους γαύρους. Έπρεπε να το περιμένουμε όμως. Η επιλογή Κωνσταντόπουλου στην προεδρία της ΠΑΕ (ενός άσχετου), η μη στήριξη Νιόμπλια, η μη σοβαρή ενδυνάμωση της ομάδας, η νέα κόντρα με τους οργανωμένους μέσω των γνωστών φερέφωνων φυλλάδων (Derby & Πράσινη), η ΠΡΟΔΟΣΙΑ των Γιαννακόπουλων και τόσα άλλα σημάδια δείχνουν οτι τελικά οι Βαρδινογιάννηδες θέλουν να αποτελειώσουν την ΠΑΕ με στόχο τί όμως; Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα. Γιατί σχέδιο εξόντωσης της ομάδας μας σίγουρα υπάρχει.


Αυτό πραγματικά δεν έχει ξαναγίνει! Μετά από 2 καλές χρονιές με πολυμετοχικότητα και χωρίς Τζίγγερ να καταλήγουμε νταμπλούχοι Ελλάδος με μια ομάδα δεμένη και έτοιμη για μεγαλεία και να έρχεται ο Τζίγγερ να τα γαμάει κυριολεκτικά όλα (μέχρι και χωρίς γήπεδο μείναμε και ξαναγυρνάμε Λεωφόρο) και πραγματικά ο απλός Παναθηναικός να μην έχει να ελπίζει σε τίποτα πλέον.


Η προδοσία αυτή απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ! Επιτέλους ας αντιδράσουμε κάπως! Επιτέλους ας ξυπνήσει ο λαός του Παναθηναικού. Έστω αυτοί οι 40000 που πρόπερσι τον Απρίλη συντάραξαν με τις φωνές τους την Αθήνα. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει. Δεν μπορώ να πιστέψω πως υπάρχουν άνθρωποι που αυτοπροσδιορίζονται ως Παναθηναϊκοί και αντέχουν αυτή την ξεφτίλα και τα βάζουν με τους οργανωμένους που αντιδρούνε. Πώς μπορείτε να παραμένετε τόσο απαθείς στο τί γίνετε με τον Παναθηναϊκό μας;

23 Αυγούστου 2010

ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άχρηστοι και γελοίοι εσείς της διοίκησης που μια βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος δεν μπορέσατε να εξασφαλίσετε στον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ένα γήπεδο που τουλάχιστον θα έχει χλοοτάπητα της προκοπής με αποτέλεσμα ο Σισσέ να τραυματιστεί για 2 βδομάδες, ο Κατσουράνης να πέφτει σε λακούβες και γενικά να γινόμαστε θέαμα. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! Που μια γαμημένη μεταγραφή ζήτησε ο Νιόμπλιας στην επίθεση και ΑΚΟΜΑ να του φέρετε έναν επιθετικό! Που τώρα χωρίς Σισσέ να δώ ποιός θα σκοράρει ΜΑΛΑΚΕΣ!

Προδότες όλοι εσείς που θέλετε να λέγεστε Παναθηναικοί και βρίζατε και γιουχάρατε την 13 επειδή σας έθιξε τον ευεργέτη Βαρδινογιάννη. Που αν δεν ήταν οι οργανωμένοι ακόμα θα είχαμε Μπάκε προπονητή και Λίνκαρ αμυντικό χαφ. Ξεφτιλισμένοι Παναθηναϊκοί είστε όλοι εσείς και δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σας. Καθήστε φάτε στην μάπα τον Βαρδινογιάννη σας και μετά μην κλαίγεστε στους οργανωμένους να μας απαλλάξουν από αυτόν όταν θα τρώτε την μία φάπα μετά την άλλη. Φυσικά τα ποσοστά σας είναι λίγα αλλά τα λαμόγια οι δημοσιογράφοι φροντίζουν και γι' αυτό. Σας γιγαντώνουν και μας μικραίνουν. Αλλά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και αργά ή γρήγορα θα σε ξεφορτωθούμε ρε Βαρδινογιάννη. ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ!

ΥΓ: Και όπως λένε και οι GreenWebFans σήμερα:"Χρυσάφι πιάνει, σκατά γίνεται"...

20 Αυγούστου 2010

ΒΑΓΓΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!

Αυτά είναι. Η ώρα της δικαίωσης έφτασε επιτέλους για την παιχτούρα που λέγετε Βαγγέλας Μάντζιος με τ' όνομα. Μετά από 2 χρόνια που τον έφαγε τζάμπα και άδικα η μαρμάγκα, ο Βαγγέλαρος επιστρέφει δυναμικά στην ομάδα που αγαπάει όσο καμία.


Με τις ευλογίες του τεράστιου Γόντικα, επιστρέφει στην ενεργό δράση και στην Πανάθα μας ο Βάγγος, ο αγαπημένος της πράσινης κερκίδας! Προφανώς μετά τις δηλώσεις του μεγάλου αυτού Παναθηναικού παράγοντα, δεν θα πάρουμε άλλον επιθετικό γιατί υπάρχει και ο Βαγγέλας να ξεκουράζει τον Τζιμπρίλ. Ήδη έχω μάθει πως ο Σισσέ σκέφτεται να φύγει στην Ρεάλ Μαδρίτης γιατί νιώθει πως απειλείται και δεν ξέρει αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στο μεγαλείο που είναι ο Βάγγος ο Μάντζιος. Επιτέλους ο Τζίγγερ έχει τον δρόμο ανοιχτό να κάνει τις κινήσεις που πάντα ήθελε και τα τελευταία 2 χρόνια δεν μπορούσε. Περιμένω με αγωνία την επιστροφή του Τζιόλη και την άμεση επαναφορά Λίνκαρ, Ζουτάουτας, Σέζαρ και Βόουτερ. Επίσης μαθαίνω πως ετοιμάζεται και αντικατάσταση Νιόμπλια από δίδυμο Μαλεζάνι-Μπάκε (zzzzz).


ΥΓ1: Πλάκα-πλάκα φαντάζεστε να ξεπουλήσει τον Σισέ στην Ρεάλ και να μείνουμε με Πετρόπουλο-Μάντζιο μπροστά; Ε ρε γλέντια....


ΥΓ2: Την Κυριακή με Τζένοα, 50000 Παναθηναικοί στο ΟΑΚΑ πρέπει επί 90 λεπτά να φωνάζουν ένα σύνθημα....το γνωστό με το....ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΓΙΕ!!!!

12 Αυγούστου 2010

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ...

Επιστρέφοντας στο blog αυτό και στην συγγραφή/διαχείριση του, μετά από 2μηνο σχεδόν αυτοεξορισμό μου ελέω Τζίγγερ-Κωνσταντόπουλου, θέλω να σας ενημερώσω πως πρόκειται να το αλλάξω λίγο σαν στήσιμο αλλά ψιλοπράγματα όχι τίποτα σπουδαίο. Φυσικά βασίζομαι και στον spiros για banners ανάλογα με την εκάστοτε διάθεση του και Παναθηναϊκή του ψυχολογία ανάλογα πάντα με τα τεκταινόμενα.


Σχετικά με τον Παναθηναικό, αφού ξεπέρασα το αρχικό σοκ και αφού προσπάθησα να ηρεμήσω αυτές τις διακοπές (βέβαια με παιδί και ηρεμία δεν γίνεται όσοι με πιάνετε αλλά anyway), είπα να συνεχίσω να γράφω εδώ πέρα γιατί είναι και αυτό μια ψυχοθεραπεία ακόμα και αν δεν με διαβάζει κανείς. Τώρα για ανάλυση της ομάδας δεν μπορώ ακόμα να κάνω αλλά δεν μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου για την εμφάνιση της ομάδας κόντρα σε Ιντερ και Μίλαν όπου σίγουρα δίνει ελπίδες για κάτι ακόμα σπουδαιότερο εφέτος. Βέβαια τα θεμέλια της ομάδα είναι σαθρά και όσο υπάρχει ο καρκίνος πάνω από το κεφάλι μας εγώ θα κρατάω μικρό καλάθι αλλά μέχρι στιγμής τα πράγματα δείχνουν ήρεμα και καλά. Εξαίρεση βέβαια κλασσικά ότι έχουν φορτωθεί ορισμένα παλτά (μερικά για τα οποία φταίει και ο Πατέρας, όπως ο Μελίσσης) τα οποία την έχουν δει δημόσιοι υπάλληλοι και δεν λένε να πάρουν τον πούλο και με μια σοβαρή διοίκηση δεν θα σκεφτόντουσαν να τα κάνουν αυτά τα ΄νάζια' αλλά βρίσκουν και τα κάνουν. Ποιόν να φοβηθούν; Τον Κωνσταντόπουλο; Ας γελάσω..χαχα.


Φέτος είναι τρομακτική ευκαιρία γιατί πραγματικά θα παίζουμε μόνοι μας και αν όλα πάνε καλά και είμαστε και τυχεροί γιατί όχι και να μην προχωρήσουμε και στην Ευρώπη. Βέβαια είπαμε όλα αυτά είναι θεωρίες και με τον Τζίγγερ στην ΠΑΕ και τον φίκο πρόεδρο εγώ προσωπικά φέτος θα κρατάω πολλές επιφυλάξεις και πρέπει εμείς οι Παναθηναικοί σε κάθε μα κάθε ευκαιρία να δείχνουμε την αντίδραση μας στην ηγεσία της ΠΑΕ και να μην καθόμαστε αποχαυνωμένοι όσο αυτοί οι άχρηστοι διοικούν την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.