9 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ

Πόσο τρελλαίνομαι να διαβάζω πρωτοσέλιδα εφημερίδων τέτοιες μέρες. Ειδικά τα γαύρικα πρωτοσέλιδα  που συναγωνίζονται σε ηλιθιότητα τα πρωτοσέλιδα των βρωμοφυλλάδων της Θεσσαλονίκης. Καλά εδώ πάνω μονίμως αδικία, γκρίνια, μιζέρια. Οι γαύροι να φωνάζουν για την σφαγή (;;;) και οι δήθεν αντικειμενικές, η μια να εξυψώνει τον Παναθηναικό και η άλλη να λέει οτι δεν παίξαμε καλά. Καλά οι 'πράσινες' εφημερίδες στην κοσμάρα τους. Απορώ πως μπορεί νοήμων Παναθηναικός να αγοράζει έστω και μια ελληνική αθλητική εφημερίδα. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα....


Χτες το είδα το ματς και δεν μπορώ να πως οτι ενθουσιάστηκα. Σίγουρα παίξαμε όσο έπρεπε και φάνηκε να νικάμε σχετικά εύκολα τον ελλιπέστατο μεν, μαχητικότατο δε αρούλη. Μας έσωσε βέβαια κάνα δυο φορές ο Τζόρβας. Καλά τώρα για το ακυρωθέν γκολ του άρη, είναι γελοίο να διαμαρτύρονται, αφού με την μπάλα στον αέρα σφυρίχτηκε το επιθετικό φάουλ και λες και ρε πούστη μου ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ να ακυρώνεται γκολ! Αν γινόταν αντίστροφα η φάση κανείς μα κανείς δεν θα έλεγε τίποτα. Αλλά μόνιμα ο Άρης και ο ΠΑΟΚ πρέπει να αδικούνται από την Αθήνα, κτλ, κτλ, κτλ. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!


Τέλος πάντων, βαριέμαι να ασχολούμαι με τέτοιες φαιδρότητες πάλι. Η ουσία είναι πως νικήσαμε, πως η ομάδα έστω κουτσά-στραβά παίρνει τους 3 βαθμούς και διατηρεί την επαφή της με την κορυφή και ελπίζω να παίξουμε και μπάλα κάποτε. Αισιόδοξος ΔΕΝ είμαι αλλά ελπίζω.