23 Ιανουαρίου 2011

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ

Αν δεν καταφέρουμε να περάσουμε το αεκάκι στο κύπελο, το αεκάκι που μας κέρδισε 2-0 και έφαγε 4 στην έδρα του από τον γαύρο Βόλου, τότε η χρονιά θα τελειώσει πολύ νωρίς. Το πρωτάθλημα τελείωσε ουσιαστικά σήμερα.1-1 με τις γατούλες, σκόρ που αδικεί τον αντίπαλο αφού η ισοφάριση έγινε με πέναλτι που ΔΕΝ ήταν. Δεν είμαστε γαύροι, μην τα ξαναλέμε. Όταν κάτι είναι αλήθεια θα το λέμε. 


-7 βαθμούς από ένα γαύρο που με τον ένα ή άλλο τρόπο θα τους πάρει τους βαθμούς που θέλει και ας παραδεχτούμε και εμείς δεν αξίζουμε κάτι παραπάνω. Δυστυχώς. Η ομάδα δεν βλέπεται. Όσα σημάδια βελτίωσης και αν δείξουμε με τον Φερέιρα, δεν παύουμε να παραμένουμε για φέτος μια μετριότατη ως πολύ κακή ομάδα. Και δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε και αυτός ο ΑΓΙΟΣ άνθρωπος που λέγεται Τζιμπρίλ Σισσέ. Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα και όποιες φρούδες ελπίδες είχαμε για φέτος, εξανεμίστηκαν από το γκολ του τουρκόγυφτου σήμερα. 


Πολύ περίεργα πράγματα όμως φέτος. Πολύ απότομη και ύποπτη η διάλυση της ομάδας που πέρισυ πήρε το νταμπλ. Πολύ περίεργη η ήττα από αυτή την αεκ στο κύπελλο εν τέλει. Πολύ εύκολα ο γαύρος οδηγείται προς το νταμπλ. Δεν ξέρω. Αν ο γαύρος περάσει αέρα στο κύπελλο από την Τούμπα μην σας παραξενέψει. Λέω εγώ τώρα. 


Του χρόνου τώρα πάλι.....