26 Μαΐου 2011

MERCI POUR TOUT ET AU REVOIR

Δεν θα ασχοληθώ με τα play-offs της πλάκας, με την σούπερκλίκα του Μπέου, του Μαριδάκη, των ξεφτιλισμένων παραγόντων, των στημένων, της βίας, της μαλακίας. Χτες έλαβε τέλος μια εποποιία που ήμουν αρκετά τυχερός να ζήσω όπως και εκατομμύρια Παναθηναϊκοί. Χτες απολαύσαμε τα τελευταία 2 γκολ του Τζιμπρίλ Σισέ. Του μεγαλύτερου ποδοσφαιριστή που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα. Μιας μορφής ηγετικής που ήρθε τίμησε τα λεφτά και την φανέλα με το τριφύλλι, ήταν πραγματικό διαμάντι για τα γήπεδα μας, έπαιξε μπαλλάρα 2 χρόνια αλλά επειδή δεν είναι τρελός καλά θα κάνει και θα φύγει από τη σκατοχώρα αυτή, όσο και εμάς μας πονάει σαν Παναθηναϊκούς.


Τον ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χάρησε, για το περσινό double, για το φετινό που μας κράτησε ζωντανούς και εν τέλει αυτός μας έβγαλε και του χρόνου Champions League. Τον ευχαριστούμε που μας έδωσε ελπίδα. Δεν τον κατηγορώ που θέλει να φύγει. Είναι λογικό.Όσο και αν αντιδράσει ο κόσμος το θέμα έχει λήξει. Από εδώ και πέρα πρέπει να προσπαθήσουμε να σώσουμε ότι σώζεται. Από του χρόνου ο Παναθηναικός -εκτός αν γίνει κάνα θαύμα- θα είναι όπως η αεκ φέτος ή ο παοκ εδώ και χρόνια: με τεράστια χρέη, χωρίς ομάδα, με πιτσιρικάδες να προσπαθεί να αντέξει. Υπομονή γιατί έρχονται χρόνια δύσκολα και η ομάδα μας χρειάζεται όλους δίπλα της. Και χρειάζεται κάτι να γίνει για να  απαλλαγούμε από τους άχρηστους στην ΠΑΕ. Να τιμωρήσουμε τους προδότες και τους τυχωδιόκτες που  μας έφεραν στο χάλι αυτό....λέμε τώρα.....


Σήμερα αρχίζει και το πάρτυ στο εξοχικό. Λυπάμαι που θα το πω αλλά δεν έχω τρομερή ελπίδα οτι θα το πάρουμε φέτος. Αν και η ομαδάρα αυτή του Ομπράντοβιτς είναι ικανή για όλα. Απλώς νιώθω οτι μας λείπει το κίνητρο και οχι οτι οι μούλοι είναι καλύτεροι. Ελπίζω να διαψευστώ....Όπως και να έχει ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!