18 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ....ΣΑΛΑΜ ΜΑΛΑΚΕΣ

Ταρίφα την έχουμε κάνει φέτος την τριάρα. Η ομάδα επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και με καλή μπαλίτσα ΜΠΡΟΣΤΑ έριξε εύκολα τρία τεμάχια στο γαυροπαράρτημα που μπλέκεται στα στημένα και έπρεπε να είναι μαζί με τον γαύρο παρέα Δ' Εθνική. Αλλά η άμυνα μας είναι φέτος κλάφτα Χαράλαμπε. Να είναι καλά αυτό το παιδί ο Καπίνος που παίζει εκπληκτικά και μας έσωσε 2-3 φορές χτες. Αστεία άμυνα, καθόλου δουλεμένη με αστείους παίχτες (με εξαίρεση τον Μπουμσόγκ). Και χωρίς πρίγκηπες, χωρίς λεφτά, μεταγραφές δεν θα γίνουν και τρέμω για την στιγμή που το φετινό πυροτέχνημα που λέγεται Παναθηναϊκός σβήσει. Γιατί με πορδές δεν βάφονται αυγά.

Φυσικά και χαίρομαι για την ομάδα αλλά αυτό είναι κάτι παράδοξο χάριν στον Φερέιρα. Η ομάδα δεν έχει παίχτες, δεν έχει λεφτά, δεν έχει προστασία, δεν έχει διοίκηση! Και λογικά κάποτε θα ξεφουσκώσει. Ή θα την ξεφουσκώσουν. Όπως πέρισυ. Ήδη η παράγκα έχει ενεργοποιηθεί. Οι μηχανισμοί της προπαγάνδας έχουν πιάσει δουλειά και η ομάδα μας είναι έρμαιο στις ορέξεις του κάθε Βασσάρα, του κάθε Θεοδωρίδη και Μαρινάκη. Ξεφτίλες.

Ο Τσάκας είναι ντροπή που δεν έχει ακόμα φάει ξύλο μετά τα τόσα και τόσα ψέμματα και υποτίθεται τώρα έχει φέρει νέους πρίγκηπες. Ετοιμαστείτε για άλλους 3 μήνες μαλακίας.

Καλά Χριστούγεννα να έχουμε, καλές γιορτές γεμάτες χαρά και ευτυχία και με ΛΕΦΤΑ για εμάς καταρχάς και μετά για την Πανάθα.

Φιλιά.