4 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ

Μόλις γύρισα από ένα κεμπαπατζίδικο που το έχει εννοείται ένας Τουρκαλάς και ο παπάρας μου λέει: "Panathinaikos 1-1 tonight. I lost bet. I bet Panathinaikos win". Μου 'ρθε να του πώ που πάς ρε Καραμήτρο ή μάλλον ΚαραΑχμέτ; Με τόσες απουσίες, με τόση παράγκα πώς θα νικούσε η Πανάθα σήμερα; Αναμενόμενο και πάλι καλά. Η ομάδα χτυπιέται από παντού: από την γκαντεμιά μέχρι την παράγκα του χοντροΜαρινάκη.

Χωρίς διοίκηση και πολύ αντέξαμε. Ας το χαίρονται οι γαύροι και αυτό το κάλπικο πρωτάθλημα. Γιατί αυτοί θα το πάρουν φέτος. Με τον γνωστό τρόπο. Τον Ελληνικό. Της πουστιάς και της ρουφιανιάς. Ίσως σε 15 χρόνια όταν η Ελλάδα αναγεννηθεί (γιατί θα αναγεννηθεί) και ίσως τότε αναγεννηθεί και το ποδόσφαιρο της ρεμούλας και του κάθε χοντροΜαρινάκη που νομίζει οτι μπορεί να κάνει ότι γουστάρει.

Ο Παναθηναικός δεν θα πεθάνει. Ο Φερέιρα είναι μάγκας και αντέχει. Θα το παλέψουμε φέτος και αυτό το γουστάρω φέτος στην ομάδα μας. Ενάντια σε όλους και σε όλα. Το παραμυθάκι με τους ψευτοπρίγκηπες τελείωσε. Το ίδιο και ο Τζίγγερ. Τον πήρανε χαμπάρι όλοι πλέον.

ΤΣΑΚΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΑΣ ΞΥΛΟ;